Przesunięty przez: Minty 09-01-2007, 14:40 |
Liga Soldata dla NB i CP |
Autor |
Wiadomość |
Ozi
Młodszy chorąży Skarbówka

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 19:02
|
|
|
ricardinho napisał/a: | Ozi z tym waszym graniem to była wielka d***, pamiętasz to coś, tą kartke (tabele?) zrobioną w fotoszopie? |
Ale czy ja mówie o tej tabelce?
dla mnie tamto to też była w pewnym taki czymś co ta wasza liga.
Mi chodzi o coś innego
Cytat: | -jutro mogę pograć w solda, postawie serw, kto dołączy
-ja
-ja
-ja
-no to gramy |
o takie coś miałem na myśli. Ale zobaczymy jak się sprawy potoczą, według mnie na 60-70%nie wypali. |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 19:11
|
|
|
Po pierwsze co nie wypali? Ta moja liga? Ludzie by nie grali(mówie o tej twojej propozycji), ok może raz czy dwa a dalej co? Nafing. W takim wypadku to ja już wole kliknąć request i grać :doubt:
Po drugie wiesz co to klan? Zapewniam ze fajnie jest grać w klanie
Po trzecie rywalizacja i jeszcze raz rywalizacja
Po czwarte tak sobie pomyślałem: najlepsze osoby z ligi utworzyłyby klan i grałyby na oficjalnej lidze soldata
Po piąte nie każdy tak sobie to wyobraża jak ty(np. ja zupełnie inaczej) |
_________________ http://ligasoldat.xn.pl/
 |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 21:07
|
|
|
Pepe już do nas dołączył. Gdy mamy Strupa Parzyłapę, nie macie z nami szans.
RX - wielki snajper, który zdejmie cię nawet z dystansu 300 metrów.
MSG - psychol, który ma ogromnego farta w grze. Potrafi wymordować grupę wrogów w naprawdę trudnej sytuacji, a ginie od swojego granata xD.
PP - szybki strzelec, który robi wszystko naraz. Podobno widziano go, gdy podczas śmierci cieszył się z wygranej teamu xD. |
|
 |
Dominika
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 22:10
|
|
|
Widzę, że coś padaczka a nie liga będzie .
Ludzie zamiast narzekać, że to to siamto się nie podoba... rejestrować się i grać. Wyniki wysyłać do adminów oni zatwierdzają wynik i wsio.
A Ozi, dlaczego liga? To co Ric. napisał, rywalizacja i jeszcze raz rywalizacja. Chyba większą satysfakcją jest wygranie z innym klanem, o czym nikt nawet nie będzie wiedział, a tu są rankingi jest wszystko |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 22:26
|
|
|
Nie przesadzajcie z tym Strupem. Strup Parzyłapa nie grał w Soldata jakieś 7 lat . A zresztą sami zobaczcie:
Strup Parzyłapa napisał/a: | Nie grałem w Soldata jakieś 7 lat. |
A tak poza tym to trochę przerąbane, mamy w timie właściwie samych snajperów |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 22:39
|
|
|
A tak pozatym chyba nie czytaliście newsa, pozwolę sobie zacytować:
Fajnie by było jakby te klany składały się nie tylko z dobrych graczy ale i z tych przeciętnych, dajcie szansę innym...XD
:doubt: |
 |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 22:51
|
|
|
pepe9donkey napisał/a: | A tak poza tym to trochę przerąbane, mamy w timie właściwie samych snajperów |
Nie, jednego snajpera, i jednego psychola. Psychol to nie snajper . Jak czasem nożem rzucę to już nie jestem snajper.
Dominika ma rację. Grać nie gadać, bo wam kulkę strzelę w strunę głosową i tyle będzie z narzekania. Nie będzie niczego.ricardinho napisał/a: | Fajnie by było jakby te klany składały się nie tylko z dobrych graczy ale i z tych przeciętnych, dajcie szansę innym...XD |
Śmiem twierdzić, że w naszym klanie zaniżam poziom :roll: |
|
 |
Ozi
Młodszy chorąży Skarbówka

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2007, 22:53
|
|
|
ricardinho napisał/a: | Fajnie by było jakby te klany składały się nie tylko z dobrych graczy ale i z tych przeciętnych, dajcie szansę innym |
właśnie też zauważyłem,
bo tak
chętnie bym z kimś pograł,
a szukanie osób do klanu to (...).
Więc po co ta liga, by msg z rxem (może ric też jest dobry i ktoś, ale w tedy będą w np. 1 teamie z kimś jeszcze i już inni są przegrani, ale to tylko moje zdanie, nie denerwować się i nie komentować ) wybijali wszystkich i... ile będzie w ogóle przeciwników,
cała liga to zapewne 3 klany będą, już jeden jest, huh.
Dobra niech będą w jednym teamie, ale ile jest graczy w soldata, którzy często mają czas na partyjke, właśnie to był często problem, jak miała być rozgrywana tabelka na mecz.
Chciałem ustalić meczyk, ale zawsze kogoś brakowało na gadulcu itd. i do meczów nigdy nie doszło.
Tu mają być teamy 3 osobowe, fajnie, tylko wtrafić w moment gdy będą wszyscy dostępni do gry. Np mi, mniej więcej 18-20 godzina net mi prawie nie działa, a ktoś by mógł grać tylko o tej porze, a graczy nie będzie dużo. |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2007, 01:39
|
|
|
Ozi czemu jesteś takim pesymistą?
Po pierwsze klany są 4 a nie 1
Po drugie można adminowi zgłosić na gg lub mailu prośbę o newsa dotyczącego poszukiwania graczy do klanu lub samego klanu.
Po trzecie też mi się do końca niepodoba skład ich klanu ale trudno, nikt im nie zabroni
Róbcie tak jak napisała Dominika, grajcie i jeszcze raz grajcie. Tu nie chodzi o to żeby wygrać ale żeby grać (jak ja nie lubie przegrywać:-P )
Po czwarte chcecie terminarz to proszę, ja mogę go dać. Pytałem się oto ale jakoś nikt nie odpowiadał...
Nrx |
 |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2007, 01:54
|
|
|
Jak mogę dołączyć się do jakiegos klanu i czy ktos w ogóle mnie chce w swoim klanie? |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2007, 02:00
|
|
|
Fenrirze oczywiście że ktoś cię zechce :-P
A jeśli masz ochotę sam utworzyć klan to możesz to uczynic w zakładce profil. Jak chcesz to mogę dać newsa na stronie o tym że poszukujesz klanu, z tym to do mnie na gg. Na stronie ligi gdzieś jest moje gg, a masz odrazu 5737182 |
 |
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2007, 17:16
|
|
|
Hm... a kto chce być ze mną w klanie ? BO ja to w sumie z jakimś lepszym chciałbym być, albo sam XD |
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2007, 17:59
|
|
|
A mam jeszcze pytanko. Da się usunąć jakiś klan? Bo ja zrobiłem swój jak jeszcze nie byłem z MSG i RX'em, toteż chciałbym usunąć Klan z Polską Nazwą |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2007, 18:07
|
|