Ksywki, nicki, pseudo |
Autor |
Wiadomość |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 16:15
|
|
|
Fadex to ten Michał od survivala, co miał czołg w avatarze A ten nick mi się z jakimś pluginem do MMF kojarzy... |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 18:19
|
|
|
"Fadex". Tak napisał w PW. Nie napisał "FadeX". Więc zmiana była na "Fadex", a nie "FadeX". Proste, nie? |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 20:14
|
|
|
No bo chciałem Fadex FadeX też nie byłoby źle |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
stan20
Starszy szeregowy

Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2006, 21:31
|
|
|
Stan20- wziąłem z bajki o chomikach a dodane 20 bo login stan był już zajęty
Shafa- Koledzy wymyślili i tak zostało do dziś
EVIL MEBEL- to z fantazji. Przerobiłem ksywe shafa. Jestem EVIL MEBEL z rodu shafek. Tej ksywy ludzie też używają |
_________________ (tu miał być fajny text) |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 11-01-2006, 21:36
|
|
|
Tak na off topic, to moja klasa ma powiedzenie "La szafa" |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2007, 15:26
|
|
|
Mogę odkopać stary temat?
No to moje: Gdy rejestrowałem się na Click Portalu miałem xywę Dingodile. Ale userzy prywatnie zaczęli mówić do mnie w skrócie: Dingo. Mi się spodobało poprosiłem tam o zmianę nicka, a także poprosiłem o to tutaj: o i się stało |
_________________ www.cportal.webd.pl |
|
|
|
 |
Cerek
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2007, 19:30
|
|
|
Od drugiej klasy podstawówki jestem znany jako Golaz Nazwa z adresu mailowego wzięła się z podobieństw tegoż słowa i mojego nazwiska. Kolejne zostały powymyślane. |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2007, 21:16
|
|
|
Dark Eye napisał/a: | PS. Mojego kumpla nazywają Koper i jest to tak znane, że jego rodzice, rodzeństwo, kumple tak na niego wołają A jego kumpel był w gazecie z burmistrzem miasta naszego |
Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać, żeby to zacytować.
Przetłumaczcie sobie nicka na polski, a wyjdzie wam ta istota, której jestem duchem. |
|
|
|
 |
mathew
Plutonowy

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2007, 22:22
|
|
|
A więc pewenego sławnego sobotniego popołudmnia w czasie herbatki urodziła mnie mama i nadała mi na ime .... no właśnie ... www.translate.pl wpiszcie mój nick i jeszcze przed h wstawcie jeszcze jedno t. oto cała historia mojego nicku. |
|
|
|
 |
drc
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2007, 22:39
|
|
|
No, to jak już zdmuchnięto resztki kurzu z tematu, to troszkę od siebie napiszę:
Od zamierzchłych czasów, których juz chyba nawet najstarsi Indianie nie pamiętają, wszyscy kumple z dzielnicy, szkoły, mamy moich kolegów i koleżanek, kilku przedstawicieli elity rządzącej i nawet moja najbliższa rodzina, zamiast tak jak mi dano na chrzcie, wołają na mnie COBRA. Historii ksywki nie będę przybliżał bo zanudziłbym was na śmierć. W każdym badź razie ksywka ta przez dłuuuuugie lata była moim znakiem rozpoznawczym.
Kiedy do domowych zaciszy niepostrzezenie wdarł się w postaci VHS Sylweter Stalone w sensacyjnym filmie o słodko brzmiącym tytule "Cobra", niektórzy z koleżków, wypełnieni jego powalającą na kolana treścią potanowili wołac na mnie COBRETTI, tudzież MARION, bo tak miał na imię (podobno żeńskie) tytułowy bohater grany przez "stalowego" Sylwka.
W momencie moich pierwszych kroków w internecie, gdy jeszcze nikt nie wiedział, że rodzimy moloch (potocznie zwany TP SA) wymyśli "cud nad Wisłą - second edition", czyli NEOSTRADĘ i trzeba było kasę na kawiarenki wydawać, funkcjonowałem jako Cobra lub Cobretti.
Jednak gdy okazało się, że czat to dobry sposób na "wyrywanie lachonów" (ups... bez urazy nasze piękne dziewoje :oops: ), kumpel bawiący się muzyką nadał sobie przydomek DJ, a ja z racji swoich długich bojów z żołnierzami MEN-u przybrałem przydomek dr. (z kropką, co by inteligentniejsi wiedzieli, że nie robię USG). Pominę fakt, że lekarze mają tylko troszkę mniejsze wzięcie w Internecie, niż księża i koksiarze, ale powiem jedno - zabawa była przednia.
Od tej pory byłem dr.Cobra, drc to skrót utworzony przed około 2 laty, na fali popularności Hip-Hopu, tagów, graffiti i wszystkiego co z tym związane.
Dziś występuje na wszystkich scenach pod większością z tych Xywek. To by było na tyle.
JOŁ, ELO czy SIEMA.
Poprawione. | RomanX
ble,znowu ? ale ja specjalnie pisałem z akcentem na -kie (zastanawiam się, co to za Roman pod tym X-em sie kryje :biggrin: ?) |drc |
Ostatnio zmieniony przez Minty 23-02-2007, 22:08, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
dżamper
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 23-02-2007, 01:28
|
|
|
Powiedzcie na głos mój nick to odgadniecie moje zainteresowanie (dodam, że nie jestem zawodnikiem i jest to dyscyplina zimowa ) |
|
|
|
 |
drc
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 23-02-2007, 22:10
|
|
|
dżamper napisał/a: | Powiedzcie na głos mój nick to odgadniecie moje zainteresowanie (dodam, że nie jestem zawodnikiem i jest to dyscyplina zimowa ) |
ADAM to ty ? a nie przygotowujesz się do mistrzostw ?? :biggrin: TRZYMAMY KCIUKI |
|
|
|
 |
Vital
Starszy sierżant VTL

Prestiż
|
Wysłany: 23-02-2007, 23:40
|
|
|
OMG DŻAMPER jesteś boski...
Vital-AKA VTL,Vitunio,Vitold,Wital i różne tego typu przeinaczenia;) Z kąd? z czasów kiedy to postanowiłem zostać najlepszym MC w kraju i rzucać miażdżącymi panczami w typów którzy do słowa 'Deska' potrafią dorymować 'Kreska' . Wyszło tak jakoś samo z siebie... użyany przez społeczności internetowe z którymi mam jakiś związek, przez Ciechanowskich deskorolkowców i sporą część moich znajomych. |
_________________ człowiek-zając rusza do boju! |
|
|
|
 |
Raymon
Plutonowy dawniej arek ;-D

Prestiż
|
Wysłany: 24-02-2007, 00:57
|
|
|
arek - to nie jest moje imię! Wraz z moim kolegą chcieliśmy pobuszować na CP, więc on zarejestrował się i podał swoje imię za nick. Odtąd ja zacząłem trochę przeglądać forum i odpisywałem na posty, niedługo potem umieściłem swoją pierwszą grę. Byłem już rozpoznawany jako arek więc tego nie zmieniałem... Fascynująca przygoda, nie? |
|
|
|
 |
Xaus
Plutonowy LOL?!

Prestiż
|
Wysłany: 24-02-2007, 02:11
|
|
|
No więc ja też powiem coś na temat swojego nicku
Xaus - Wzięło się od tego, gdy nie mogłem znaleźć nicku do Diablo 2. Więc padło na generator. Ten owy generator zrobił ksywkę Xaus . Od tąd już tak noszę.
PS. Sorry że długo mnie nie było, ale jakoś tak wypadło.
Ps2. Też mieszkam w Słupsku! |
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul |
|
|
|
 |
|