[Program] Internet Brołzer |
Autor |
Wiadomość |
dżamper
Plutonowy

Główny edytor: 
183 Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2007, 20:14 [Program] Internet Brołzer
|
|
|
Otóż dzisiaj przyśniło mi się takie coś we flashu (ale możecie to zrobić w kliku).
Mianowicie jest przycisk wejdź (do neta przez Brołzera) i wyjdź (z programu). Nad nimi ostrzeżenie - "Internet Brołzer to zwykła przeglądarka tylko że bez zabezpieczeń. Załącz firewalla albo nie uruchamiaj Internet Brołzera! TO NIE ŻART!". Upewniwszy się że mam firewall wchodzę a tu
Uwaga! Idntruz zablokowany! (avast!).
No to klikam OK. Dale
UwagUwaUwaga! InUwaga! Intruz zaUwaga! IUUUUUUUUUwaga!....
Dobrze że to tylko sen Ale już macie pomysł na program do Uindouza Fisty czy czegoś |
|
|
|
 |
Dante R.
Sierżant

Główny edytor: 
659 Prestiż
|
Wysłany: 20-03-2007, 19:29
|
|
|
ROTFL
Ja nie zrozumiałem nic :-P |
|
|
|
 |
dżamper
Plutonowy

Główny edytor: 
183 Prestiż
|
Wysłany: 21-03-2007, 17:32
|
|
|
Chodzi o to że program nie blokuje w żadnym stopniu połączenia i potem antywirus ci pokazuje milion komunikatów o tym że zablokował intruza... |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
22921 Prestiż
|
Wysłany: 21-03-2007, 20:51
|
|
|
Hm, ale z tego co wiem to:
1. Internet nie jest tak zasyfiony (oczywiście nie na stronach typu warez, xxx i youareanidiot )
2. Wszystkie przeglądarki klikowe opierają się w gruncie rzeczy o IE, prawda? |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
AlexJ
Plutonowy

2018 Prestiż
|
Wysłany: 18-05-2007, 20:42
|
|
|
Ta, ale przeglądarkę klikową można zrobić też nie prze IE. xD. Może załorzycie jakąś batalię, gdzie trzeba będzie zrobić przeglądarkę netową z minimum HTML + CSS, ale nie używająć e... E!... !E.... nIE! IE!.
A tak, to mu chyba chodziło o jakiegoś fake'a i nabicie się z najnowszego, wszechmocnego i obecnego produktu Microshit'u. |
_________________ Error 404: Błąd. Opisu nie znaleziono.
PS. Oryginalne, nie?
C++'s Cool. |
|
|
|
 |
dżamper
Plutonowy

Główny edytor: 
183 Prestiż
|
Wysłany: 24-05-2007, 00:25
|
|
|
AlexJ napisał/a: | A tak, to mu chyba chodziło o jakiegoś fake'a i nabicie się z najnowszego, wszechmocnego i obecnego produktu Microshit'u. | Nareszcie ktoś załapał ;p |
|
|
|
 |
|