Clickteam Fusion 2.5 - kupiłem! |
Autor |
Wiadomość |
Malin
Młodszy chorąży

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 13:43 Clickteam Fusion 2.5 - kupiłem!
|
|
|
Gry tworzę już dobrze ponad 4 lata. Jednak, zawsze były pewne obawy, złe myśli. Lecz dziś, w ten cudowny, czerwcowy dzień, zacznę to robić legalnie. Otóż, kupiłem CF2.5 na Steamie za 66 złotych. Epickie uczucie Myślę, że teraz mam dobrą motywację do dalszego tworzenia. Tym, którzy nie kupili, polecam. -80%, może się więcej nie powtórzyć! Zostały 4 godziny. Cześć! |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 14:09 Re: Clickteam Fusion 2.5 - kupiłem!
|
|
|
Malin napisał/a: | Gry tworzę już dobrze ponad 4 lata. Jednak, zawsze były pewne obawy, złe myśli. Lecz dziś, w ten cudowny, czerwcowy dzień, zacznę to robić legalnie. Otóż, kupiłem CF2.5 na Steamie za 66 złotych. Epickie uczucie Myślę, że teraz mam dobrą motywację do dalszego tworzenia. Tym, którzy nie kupili, polecam. -80%, może się więcej nie powtórzyć! Zostały 4 godziny. Cześć! |
Gratulacje. Sam chciałem to zrobić, ale nie mam już 66 zł no i wydałem na tablet graficzny Ale na razie mmf 2 mi wystarczy za parę dolarów
Miłego tworzenia |
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 14:11
|
|
|
Jest jakaś różnica między wersją kupioną na steamie a bezpośrednio od clickteamu? Zawsze będę miał te same aktualizacje, będa działać te same rozszerzenia, będę mógł pobrać Extension SDK itp? |
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 14:26 Re: Clickteam Fusion 2.5 - kupiłem!
|
|
|
Cytat: | Gratulacje. Sam chciałem to zrobić, ale nie mam już 66 zł no i wydałem na tablet graficzny Ale na razie mmf 2 mi wystarczy za parę dolarów
Miłego tworzenia |
Dzięki Mi też MMF2 by wystarczył. TYLKO ŻE JAKIE PARĘ DOLARÓW?! Z tego co widzę, to to kosztuje 99 dolarów. Na to jednak już mnie niestety nie stać xD Wolę 66 złotych, niż 364
[ Dodano: 21-06-2015, 15:29 ]
jarlfenrir napisał/a: | Jest jakaś różnica między wersją kupioną na steamie a bezpośrednio od clickteamu? Zawsze będę miał te same aktualizacje, będa działać te same rozszerzenia, będę mógł pobrać Extension SDK itp? |
Tego nie wiem, ale jest różnica między piratem, a legalną wersją xD |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 14:49 Re: Clickteam Fusion 2.5 - kupiłem!
|
|
|
Cytat: | Gratulacje. Sam chciałem to zrobić, ale nie mam już 66 zł no i wydałem na tablet graficzny Ale na razie mmf 2 mi wystarczy za parę dolarów
Miłego tworzenia |
Dzięki Mi też MMF2 by wystarczył. TYLKO ŻE JAKIE PARĘ DOLARÓW?! Z tego co widzę, to to kosztuje 99 dolarów. Na to jednak już mnie niestety nie stać xD Wolę 66 złotych, niż 364
[ Dodano: 21-06-2015, 15:29 ]
jarlfenrir napisał/a: | Jest jakaś różnica między wersją kupioną na steamie a bezpośrednio od clickteamu? Zawsze będę miał te same aktualizacje, będa działać te same rozszerzenia, będę mógł pobrać Extension SDK itp? |
W humble bundle była promocja, bardzo tanio kosztował, stąd większość tu osób to ma Teraz jest drożej. |
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 15:31
|
|
|
Jest taka różnica, że potrzebujesz Steam do instalacji i aktualizacji, a do tego update wychodzą później. |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 16:07
|
|
|
Cytat: | W humble bundle była promocja, bardzo tanio kosztował, stąd większość tu osób to ma Teraz jest drożej. |
Był na humble bundle, i nikt mi o tym nie powiedział?! |
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 16:54
|
|
|
Malin napisał/a: | -80%, może się więcej nie powtórzyć! |
Bzdura. Powtórzy się najpóźniej za rok i obserwując tendencje będzie zniżka 85%. A może nawet znowu zahumblują, skoro ma wyjść trójka.
Malin napisał/a: | Był na humble bundle, i nikt mi o tym nie powiedział?! |
Nie słuchałeś, twoja wina. A tak poważniej, to chyba tu nie uczęszczałeś wtedy. Był za dolara. Twoja strata.
Malin napisał/a: | Lecz dziś, w ten cudowny, czerwcowy dzień, zacznę to robić legalnie. Otóż, kupiłem CF2.5 na Steamie za 66 złotych. Epickie uczucie |
Cieszę się twoim szczęściem. |
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 17:27
|
|
|
Dokładnie to, co mówi msg. Wiadomo, jak ktoś czuje potrzebę, to 66 zł za CF2.5 to jest i tak świetny deal, tylko dla mnie CF jest niepotrzebny na tę chwilę. Jedyne do czego byłby mi potrzebny, to support i fakt, że coraz więcej ludzi przerzuca się właśnie na niego, powstają na niego przykłady, rozszerzenia, etc. No i może wbudowany i bezproblemowy Box2D.
Tak więc, Malinowi gratuluję i polecam zakup każdemu, kto ma pirata i wolne 66 zł. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 18:47
|
|
|
Ja akurat nie mam pirata, ale i tak kupiłem. Ostatecznie wyszło mnie to 68zł.
Już od jakiegoś czasu rozważałem zakup, a tu się taka okazja trafiła, więc nie miałem wyjścia, jak sięgnąć do portfela... |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 19:56
|
|
|
To teraz oczekuję, że lada chwila pojawią się wasze gry z fizyką... |
|
 |
Malin
Młodszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 21-06-2015, 21:27
|
|
|
Jeśli będę tworzyć platformówki, na pewno będzie i fizyka, lecz jak na razie robię co innego |
|
 |
Zax37
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 04-07-2015, 00:19
|
|
|
My z tatą 5 lat temu kupiliśmy MMF2 Dev za pełną kwotę, jeszcze zlecenie przepadło bo nie wyrobiliśmy się terminowo i kasa się nie zwróciła. Później dowiaduję się tutaj, że clickteam rozdał standardy praktycznie za darmo. Niedawno kupiłem aktualizację do 2.5, a parę dni po tym dostałem maila że organizują 80% zniżki na update. YAFUD. |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
|
|
|
 |