Autografy od znanych osób |
Autor |
Wiadomość |
Ayth
Podporucznik

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 21-03-2014, 17:21
|
|
|
nie ważne jak o tobie mówią ważne żeby mówili |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 21-03-2014, 17:33
|
|
|
Czyli chyba lepiej nie wiedzieć, z czego jesteś znany |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 19-08-2014, 22:03
|
|
|
Ja z autografów mam tylko jeden... SOSA SOSOWSKIEGO Na grze Tak, mam jego grę w pudełku xD |
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 26-11-2014, 01:55
|
|
|
Mam kolejne zdjęcia ze znanymi osobami po koncercie charytatywnym w Teatrze Capitol. Z Barbarą Melzer, Wojciechem Dmochowskim i przy okazji z Katarzyną Skrzynecką Z panem Wojtkiem to już drugie wspólne zdjęcie, poprzednie było prawie rok temu. Autografów nie mam, bo nie miałem nic do pisania, ale takie zdjęcie to lepsza pamiątka. Zdjęcie z panem Wojtkiem zrobiła nam pani Barbara, a zdjęcie z panią Barbarą zrobił nam pan Wojtek.
[ Dodano: 21-06-2015, 20:16 ]
Zawsze lubiłem Majkę Jeżowską i zawsze chciałem być na jej występie. I wczoraj wreszcie się udało, a przy okazji zrobiłem sobie z nią bardzo fajne zdjęcie i dostałem autograf W ten sposób mam już fotki i autografy od wszystkich najważniejszych dla mnie gwiazd - Beata Wyrąbkiewicz - z nią mam duuużo fotek i autografów i pewnie będą kolejne, Majka Jeżowska i Barbara Melzer. Tą ostatnią teraz widuję na jej występach właściwie co miesiąc, bo dostała 3 role w 3 teatrach i jeszcze koncertuje. To jest moja złota trójca, więc marzenie się spełniło No i ostatnio jeszcze fotka i autograf od Katarzyny Groniec, ale to tak przy okazji.
Z kim jeszcze chciałbym fotkę i autograf? Na pewno z Jackiem Chanem i Rowanem Atkinsonem, których też lubię od zawsze. Ale to raczej nierealne. Kto jeszcze? Może z Beatą Kozidrak i Cezarym Żakiem, ale nie zależy mi na tym jakoś szczególnie. Najważniejsza jest dla mnie ta pierwsza trójka kobiet, więc bardzo się cieszę, że jestem takim szczęściarzem i mogłem się z nimi wszystkimi spotkać twarzą w twarz Z Majką po raz pierwszy, ale pewnie nie ostatni, z pozostałymi dwiema wiele razy.
Nie mam zamiaru zostawać jakimś kolekcjonerem, czy coś. Robię sobie fotki tylko z tymi gwiazdami, które szczególnie lubię - Wojciecha Dmochowskiego pewnie nikt z was nie zna, ale ja znam bardzo dobrze i bardzo lubię, więc fotka z nim też nie była przypadkowa. Wczoraj miałem też okazję na spotkanie z Magdaleną Różczką, ale sobie darowałem, bo słabo ją kojarzę. Więc jeśli będę miał jeszcze jakieś fotki czy autografy, to pewnie będą to te same osoby, z którymi już się widywałem, bo już mam to, co chciałem |
 |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 18:14
|
|
|
Sprzedałam swój autograf za 60 zł. Liczy się? |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2015, 18:19
|
|
|
Ja Ci mogę swój sprzedać, 10 zł bez dedykacji, 100 z dedykacją |
 |
|
|
|
 |
Wojownik21
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 26-07-2015, 13:53
|
|
|
Mam autograf wszystkich członków Sabatonu i Adama Ferencego ;-) |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 26-07-2015, 13:57
|
|
|
Wow, nieźle |
 |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 26-07-2015, 16:06
|
|
|
Wojownik21 napisał/a: | Mam autograf wszystkich członków Sabatonu i Adama Ferencego ;-) |
WOW ! A jak zdobyłeś ich autografy ? |
|
 |
|