Klikowe spotkanie |
Autor |
Wiadomość |
Wackyjackie
Bohater Starszy Chorąży Sztabowy Randomu

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 05-12-2015, 16:09
|
|
|
Ja się piszę, byle w weekend . |
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Prestiż
|
|
|
|
 |
Wackyjackie

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 06-12-2015, 23:08
|
|
|
Na razie to raczej bym się dogadał pod kątem miejsca niż daty. Jestem w stanie oczywiście zapłacić za nocleg. Także pikor, działaj :P. |
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
|
|
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 07-12-2015, 07:28
|
|
|
Nigdy nie było problemu z organizacją. Niech ten, kto jest w stanie załatwić miejscówkę poda termin.
Ja rzucę randomowo: 9-10 stycznia (pamiętajmy też o Trzech Króli 6-go) albo 30-31 stycznia. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
wermi
Major Depressive Disorder

Prestiż
|
Wysłany: 07-12-2015, 11:30
|
|
|
Ale zjazd miał być w wiosnę :< |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 07-12-2015, 15:31
|
|
|
To Wy w styczniu robicie te zjazdy? Myślałem, że to mają być bardziej urlopowe/wakacyjne daty. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Prestiż
|
Wysłany: 07-12-2015, 20:22
|
|
|
Jak kto lubi |
|
|
|
 |
duur
Starszy sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 13-12-2015, 15:11
|
|
|
możemy:
A. polować na hostel, poza sezonem i jako większa grupa 8-12 i więcej osób możemy walczyć o zniżkę, ale generalnie ta opcja wymagałaby precyzyjnego ustalenia daty i liczby chętnych - wtedy rezerwacja i jazda!
ten hostel położony w zarąbistym miejscu nad Wisłą w ciekawej okolicy - centrum. paczajma na te pokoje wieloosobowe, klimaty jak w lost and found, czyli sprawdzone... brakuje stoliczków na laptopy ale temu możemy zaradzić, np wnosząc własne rozkręcane stoły i krzesła? (o ile się zgodzą na taką akcję) http://www.tatamkahostel.pl/cennik
B. akademik, koło mnie są dwa a może i więcej akademików na ul. Madalińskiego: Oaza. Dom studenta. SGGW Madalińskiego 39/43 oraz Grosik. Dom Studenta nr 3 Szkoły Głównej Handlowej Madalińskiego 31/33 i można połączyć to z wizytą u mnie w mieszkaniu-studio, zaledwie parę kroków.
C. prywatne mieszkanie u takiej jednej znanej mi osoby... jest tam taki jeden wielki pusty pokój, możnaby rozstawić tam moje stoły i jakieś matrace po podłodze. wymagałoby to ustalenia, dobrej woli. ale jeśli TAK to darmówka i praktycznie łatwiejszy wybór weekendu. jeszcze się więcej dowiem co z tą opcją. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 14-12-2015, 09:52
|
|
|
To wreszcie jak to ma datowo wyglądać? Planujecie jakieś rozrywki typu wyskok na "piwo", czy tylko siedzenie przy lapkach? Wolałbym żadnego sprzętu ze sobą nie brać, tym bardziej że wiele godzin spędzam przed kompem na codzień. Wiem że to zjazd klikowy, ale chyba też o to chodzi by "wyjść" trochę poza Nuke Bords. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Wackyjackie

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 06-03-2016, 12:51
|
|
|
No i co, Panowie (oraz Panie)? Ja już zacząłem dysponować czasem, także. |
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 06-03-2016, 17:53
|
|
|
Cfaniak się obronił zimą, ja jeszcze minimum pół roku mam zajęte. |
|
 |
duur
Starszy sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 06-03-2016, 20:33
|
|
|
czas to rzecz względnie bezwzględna. a co na to kobita? :--D |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 23-03-2016, 22:40
|
|
|
my z finem se myśleliśmy o piwach. I obijaniu się. Mi to wtedy na ZTG nr 1 wychodziło najlepiej. Polecam! |
_________________ www.cportal.webd.pl |
|
|
|
 |
duur
Starszy sierżant

Prestiż
|
Wysłany: 28-03-2016, 21:47
|