Klik Sylwester 2015 |
Autor |
Wiadomość |
duur
Starszy sierżant

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 30-12-2015, 23:24
|
|
|
super! zatem do usłyszenia. Zetcom może mnie męczyć smsami jaką macie pozycję na mapie PL / Warszawy ;--P |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2015, 10:37
|
|
|
Ja jestem w WWa o 13 może wpadnę do Ciebie razem z Celim, którego już poznałeś. |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2015, 14:00
|
|
|
Miłej zabawy, chyba mi się nie uda jednak EDIT: Próbowałem wyjść z domu, ale pisałem na smsa dlaczego, nie zmyśliłem tego Nie było kłótni ani nic, tylko po prostu zabrali i schowali bez powiadomienia. Wybaczcie i miłej zabawy ponownie |
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 31-12-2015, 16:15
|
|
|
Pikor dał info co i jak (dzięki) , także postarałbym się być do 19, jak się nie wyrobię, to chyba mnie nie ujrzycie, może jutro na afterze ;pppppp
[ Dodano: 31-12-2015, 23:47 ]
Nie dałem rady, sylwester trochę skopany, bo mimo że jestem w Warszawie, to dowiedziałem się nagle, że nie dostałem jednak wolnego za sobotę świąteczną i od 8 do 16 musiałem na kompie u dziewczyny normalnie być w pracy >_>. Piękna komunikacja między szefową a menedżerem, nie ma co. A potem, jeszcze po wczorajszym dniu i podróży musialem sobie odespać, chociaż bardzo atarałem się nie zasnąć i pojawić się około tej 19. Dajcie znać do której siedzicie i czy jutro też będziecie normalnie. Za 15 minut zaczyna się 2016 także wirtualny toast dla wszystkich obecnych i nieobecnych za te projekty, które czekają na ukończenie w nadchodzącym roku. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
duur
Starszy sierżant

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 01-01-2016, 16:58
|
|
|
impreza zakończyła się koło piątej dnia pierwszego nowego roku. dziękuję za wspólnie spędzony czas :--) |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
|
|
|
 |