NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Błąd CTF 2.5 Pomocy!!!
Autor Wiadomość
ziomek123234 
Sierżant


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Skype:
Pomógł: 1 raz
Posty: 105

1419 Prestiż
  Wysłany: 29-11-2016, 20:09   Błąd CTF 2.5 Pomocy!!!

Gdy włączam CTF wyskakuje mi dziwny komunikat :/ Gdyż przeinstaluje CTF 2.5 i wszystko działa ok, odpale gierkę taką jak Hearthstone, WYSKAKUJE MI TEN KOMUNIKAT, Ja już nie chce Reinstalować tego CTF2.5

Capture.PNG
Plik ściągnięto 1275 raz(y) 11,96 KB

Ostatnio zmieniony przez msg 29-11-2016, 20:20, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Construct
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy
Posty: 3445

33730 Prestiż
Wysłany: 14-12-2016, 17:25   

Czyli Fusion działa normalnie przed włączeniem Hearthstone, a po włączeniu (i wyłączeniu) się wiesza aż do reinstalacji? Tajemnicze toto.

Czy wiesza się, gdy oba programy działają? Bo to by był brak pamięci prawdopodobnie.
 
     
ziomek123234 
Sierżant


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Skype:
Pomógł: 1 raz
Posty: 105

1419 Prestiż
Wysłany: 14-12-2016, 21:38   

Gdy włączę byle jaką grę, taką jak cs, lol, hearthstone, po wyjściu z jakiekolwiek gry, i wejściu w ten program, wyskakuje mi ten komunikat :/
Sne napisał/a:
Czyli Fusion działa normalnie przed włączeniem Hearthstone, a po włączeniu (i wyłączeniu) się wiesza aż do reinstalacji? Tajemnicze toto.

Czy wiesza się, gdy oba programy działają? Bo to by był brak pamięci prawdopodobnie.
 
     
Halamix2 
Ahegao


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Pomógł: 6 razy
Posty: 99

1580 Prestiż
Wysłany: 15-12-2016, 23:10   

Pod view problem details kryje się coś interesującego?
_________________
Mój keybase (GPG w środku)
 
     
jarlfenrir 
Generał brygady


Główny edytor: Fusion 2.5
Drugi edytor: TGF2
Pomógł: 82 razy
Posty: 1732

37281 Prestiż
Wysłany: 16-12-2016, 12:30   

Zobacz, czy gra nie zostawia czegoś w procesach. U mnie jak uruchomię CFa i WoTa, to przez 10 minut po zamknięciu WoTa CF przestaje wyświetlać edytor poziomu. Chyba, że wejdę w procesy i ubije proces WoTa, który tam pozostał, to problem się rozwiązuje od razu.
 
     
ziomek123234 
Sierżant


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Skype:
Pomógł: 1 raz
Posty: 105

1419 Prestiż
Wysłany: 23-12-2016, 09:49   

Halamix2 napisał/a:
Pod view problem details kryje się coś interesującego?


Tylko takie coś:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: mmf2u.exe
Application Version: 3.0.284.10
Application Timestamp: 5562d7a1
Fault Module Name: mmf2u.exe
Fault Module Version: 3.0.284.10
Fault Module Timestamp: 5562d7a1
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00b16000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1045
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/f...88&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
 
     
Halamix2 
Ahegao


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Pomógł: 6 razy
Posty: 99

1580 Prestiż
Wysłany: 23-12-2016, 12:12   

Czytając w necie to niestety ten komunikat nic nie mówi, to moze być:
*zabrudzona(fizycznie) karta graficzna, która się przegrzewa
*zainstalowane biblioteki vc++ redist
*stare/złe sterowniki karty dźwiękowej lub graficznej
*oprogramowanie gamingowe (amd/nvidia experience/oculus...)
*kosmici
_________________
Mój keybase (GPG w środku)
 
     
Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki


Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Construct
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy
Posty: 3445

33730 Prestiż
Wysłany: 06-01-2017, 16:11   

ziomek123234 napisał/a:
284.10

A po aktualizacji do 287.9?
 
     
msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~


Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP
Pomógł: 76 razy
Posty: 1389


39920 Prestiż
Wysłany: 06-01-2017, 16:32   

Sne napisał/a:
A po aktualizacji do 287.9?

To wiązałoby się ze ściągnięciem nowej paczki z ruskich stronek. :razzugly:
_________________
:razzugly:
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

PSK Cytaty Klikibaza - kopia wszystkich klików Klikipedia - encyklopedia o tworzeniu gier Discord KlikCzat Zaproszenie
Daj piniondza Wielkie Muzeum Klikowe

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group