Zamknięty przez: Fadex 03-09-2006, 12:03 |
Bedziu vs. RomanX |
| Autor |
Wiadomość |
konto usunięte
Dezerter

0 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 14:30 Bedziu vs. RomanX
|
|
|
Kto?: Bedziu
Z kim?: RomanX
O co?: 400 PP
Do kiedy?: 02.09.2006 Do godz. 20:00
Czym?: Najlepsze menu do dowolnej gry klikowej!
Jak?:
- Przygotować menu do dowolnej gry klikowej, może być nawet do takiej gry która nie istnieje!
- Menu może zawierać 'puste' podmenu, np. Opcje, autorzy, itp... Ważne aby była możliwość wejścia do podmenu i wyjścia z powrotem do głównego menu.
- Jak najbardziej dozwolone są wszelkiego rodzaju dodatki vide DrawBullet, dźwięki, muzyka, itp...
- Praca musi być zrobiona tylko w TGF'ie i przez jedną osobę.
|
| Ostatnio zmieniony przez konto usunięte 01-09-2006, 14:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 14:39
|
|
|
Mhm, najpierw Ciapek, teraz Bedziu... No ale czemu nie, sam ciekaw jestem, cóż takiego z tego wyjdzie. |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 16:05
|
|
|
W sumie nie mam czasu, ale mam dużo PP Zgoda. |
|
|
|
 |
konto usunięte
Dezerter

0 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 16:08
|
|
|
No i stoi! Prace czas zacząć |
|
|
|
 |
K@czor
Kapral

Główny edytor: 
867 Prestiż
|
Wysłany: 01-09-2006, 16:30
|
|
|
Jestem ciekaw czemu wszyscy chca tak ostatnio 'dofinansowywac' naszego Admina w PP |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 21:22
|
|
|
| Hehe, Doom - Purgatory. Świetne! Ciekaw jestem cóż zrobi Bedziu. |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 21:23
|
|
|
Heh bardzo fajne . Wątpie żeby Bedziu to przebił ale wszystko możliwe. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Główny edytor: 
16668 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 21:29
|
|
|
No, prawda, Bedziu musi zrobić naprawdę cudo żeby przebić te menu...
no i ta muzyka, zrzucam na mp3 playera! |
_________________ http://romanx.webd.pl/kli...tle=Mateusz9206 Mój profil na Klikipedii.
 |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
konto usunięte
Dezerter

0 Prestiż
|
Wysłany: 02-09-2006, 21:57
|
|
|
O kruca... Przyznam że nie spodziewałem się aż takiego obrotu sprawy óÓ
Wyzywając cię drogi RomanieX na ten pojedynek, chciałem głównie sprawdzić czy umiem zrobić dobre menu w jeden dzień. Teraz gdy porównałem moje menu z twoim widzę że potrzebuję przynajmniej 2 dni do zrobienia dobrego menu... Niestety na szybko nie umiem nic dobrego zrobić, taka już moja natura. Dlatego przyznaję iż wygrałeś! Daję ci 400 PP i oddalam się do swoich spraw, ale ja tu jeszcze wrócę i bądź pewien że dopnę swego...
Mojego menu nawet nie pokażę (Szkoda cokolwiek pokazywać i gadać o tym). |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 00:11
|
|
|
| Heh dobre zagranie jak już przegrać to z najmniejszymi stratami wieć twojego menu już nikt nie zobaczy i porówna :doubt:. Zanim RX pokazał swoją pracę to myslałem że poziom jest wyrównany bo wcześniej RX nie robił takich odjazdowych menusów a Bedziu może nie z super ale dobrego menu słynął. |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Lukas
Plutonowy

Główny edytor: 
942 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 00:39
|
|
|
Bedziu w przeciwieństwie do Ciapka, którego tak przeraźliwie krytykował, nie miał odwagi pokazać swojej pracy ;] Ot podsumowanie, szkoda było pracy Romana, którego menu było niesamowite |
|
 |
konto usunięte
Dezerter

0 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 01:06
|
|
|
| Lukas napisał/a: | | nie miał odwagi pokazać swojej pracy ;] |
Jakbyś mnie znał trochę dłużej i lepiej to wiedziałbyś że długo robię swoje prace, nie lubię nic robić na szybko. Niektórzy robią dobre rzeczy na szybko i jest OK, ale ja wolę robić powoli ale z sensem aby potem otrzymać jeszcze lepszy efekt. Gdy robię na przykład menu do gry to po skończeniu pracy patrzę na nie i myślę sobię "Coś mi tu jeszcze nie pasuje, a może by jeszcze to poprawić, a tu zmienić...". Mimo tego że przykładowe menu wygląda już dobrze to ciągle mi coś nie pasuje, to jest też główny powód przez który zawalam premiery moich gier. To co wam się wydaje dobre, mi się wydaje jeszcze niedopracowane
Dlatego nie pokazałem mojej pracy i kropka.
| Lukas napisał/a: | | szkoda było pracy Romana |
Nie przejmuj się, dla atomowego wujka to jest jak ukraść zabawkę dziecku... |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 01:11
|
|
|
| Bedziu napisał/a: | Jakbyś mnie znał trochę dłużej i lepiej to wiedziałbyś że długo robię swoje prace, nie lubię nic robić na szybko. Niektórzy robią dobre rzeczy na szybko i jest OK, ale ja wolę robić powoli ale z sensem aby potem otrzymać jeszcze lepszy efekt. Gdy robię na przykład menu do gry to po skończeniu pracy patrzę na nie i myślę sobię Coś mi tu jeszcze nie pasuje, a może by jeszcze to poprawić, a tu zmienić.... Mimo tego że przykładowe menu wygląda już dobrze to ciągle mi coś nie pasuje, to jest też główny powód przez który zawalam premiery moich gier. To co wam się wydaje dobre, mi się wydaje jeszcze niedopracowane
Dlatego nie pokazałem mojej pracy i kropka. |
LoL co za tekst :lol: Tak to każdy może napisać więc to żaden argument. To ja wole te niedopracowane według ciebie dzieła userów niż super prace widma. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
|
|