|
Robimy grę |
| Autor |
Wiadomość |
Ayth
Podporucznik

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
7700 Prestiż
|
Wysłany: 03-07-2014, 09:38
|
|
|
możecie to robić w tgf, a ja wam potem mogę to w MMF2 z HWA wyeksportować do exe nie musicie się martwić o optymalizację ;p |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 03-07-2014, 09:46
|
|
|
Broo, to będzie dobra gra, więc rób w construcie Jeśli ta gra ma wyjśc na serio, to przydałyby się jakieś konsulatacje na gadulcu, privie czy coś. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8594 Prestiż
|
Wysłany: 03-07-2014, 10:24
|
|
|
Wątpię, żeby gra wyszła na serio, raczej będzie niepoważna A w TGF to niby nie było dobrych gier?
Może bym się jakoś włączył, tylko nie wiem, co to właściwie ma być. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
Halamix2
Ahegao

Główny edytor: 
1086 Prestiż
|
Wysłany: 03-07-2014, 22:01
|
|
|
| było kiedys tgf 1.04 z komputer świata, chyba to nadal mam (co nie znaczy, że umiem obsługiwać: ) |
_________________ Mój Keyoxide (GPG w środku) |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 18-07-2014, 17:08
|
|
|
przerosło? tak też myslałem |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Jakim
Młodszy chorąży Mjuzik Mejker

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
21763 Prestiż
|
Wysłany: 20-07-2014, 01:59
|
|
|
| A ja już zdążyłem coverować utwór 4'33'' na potrzeby gry... |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
15764 Prestiż
|
Wysłany: 20-07-2014, 18:50
|
|
|
| Bez konkretnego planu i organizacji nic takiego nie wyjdzie, tzn. wyjdzie, ale wtedy osoby tworzące trzeba siłą zamknąć i powiedzieć, że dostaną jedzenie tylko, jeśli to zrobią xD |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 20-07-2014, 20:02
|
|
|
czy ja wiem? gre taka dla jaj, niegrywalna, mozna zrobic bez wielkiego teamu. To tak jakbys muzykowi powiedzial by dla jaj cos na szybko nagral, dla takiej osoby ktora na codzien sie zajmuje muzyka, jest to jego hobby pasja czy cos, to by to zrobil, hitu by nie bylo ale zgodnie z planem twor by byl. Co innego jednak, gdy ktos ma cos zrobic nawet najprostszego, ale tak naprawde tematem sie nie interesuje, tylko sobie gada cos tam. Z tego co wiem, to Broo nie tworzy gier, wiec w tym przypadku bylo wiadomo, ze nawet dla smiechu nie zrobi tej giery.
Mam nadzieje, ze projekt przejmie Adrian |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
15764 Prestiż
|
Wysłany: 20-07-2014, 21:38
|
|
|
| Temporal napisał/a: | czy ja wiem? gre taka dla jaj, niegrywalna, mozna zrobic bez wielkiego teamu. To tak jakbys muzykowi powiedzial by dla jaj cos na szybko nagral, dla takiej osoby ktora na codzien sie zajmuje muzyka, jest to jego hobby pasja czy cos, to by to zrobil, hitu by nie bylo ale zgodnie z planem twor by byl. Co innego jednak, gdy ktos ma cos zrobic nawet najprostszego, ale tak naprawde tematem sie nie interesuje, tylko sobie gada cos tam. Z tego co wiem, to Broo nie tworzy gier, wiec w tym przypadku bylo wiadomo, ze nawet dla smiechu nie zrobi tej giery.
Mam nadzieje, ze projekt przejmie Adrian |
To nawet nie jest taki głupi pomysł, Adrian robi sporo gier, nawet jak jest zbanowany |
|
 |
|
|