NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Mrok - Codename Świstak
Autor Wiadomość
Kodarth 
Sierżant

Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: być może

3319 Prestiż
Wysłany: 09-08-2006, 20:55   

okej... to już nie pokazuję swoich gier

Temporal 
Podporucznik
CP user

Główny edytor: GameMaker Studio 2

383 Prestiż
Wysłany: 09-08-2006, 21:58   

Heh i znowu się zaczyna?

/Usunąłbym ten post... gdyby nie to, że jest tak cholernie trafny :evil: ; RomanX/

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.
Ostatnio zmieniony przez Minty 09-08-2006, 22:08, w całości zmieniany 1 raz  

Winner 
Sierżant
Atomowy Plutonowy

Główny edytor: KNP

462 Prestiż
Wysłany: 09-08-2006, 23:03   

Liquid Silk napisał/a:
okej... to już nie pokazuję swoich gier

Czy mogę zamieścić małe sprostowanko? Jeśli nie to moderatorzy będą mieli chwilkę roboty :) .
Mój post, abyś nie wysyłał więcej gier, był ironią. Wcale tego nie chcę. Chciałbym abyś się rozwijał i stworzył coś porządnego, a nie brał moich słów zawsze na serio ;) . Musisz tylko zmienić stosunek do tworzenia gier i wszystko będzie dobrze... Nie bierz tego zajęcia tak na poważnie, to w końcu TYLKO tworzenie gier :P .
Zrozum, ta gra naprawdę nie udałą Ci się, ale nie wszystkie gry muszą być idealne. Popraw poziom, poprawią się oceny.

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: nie

51612 Prestiż
Wysłany: 18-08-2006, 11:08   

Mrok? MROK? MROK?
Ej! To ja robię projekt MROK i to już od dłuższego czasu! :doubt:

A co dfo gry - nuuudna i nielogiczna, a grafika jest taka: "A czy to łopata, czy drzewo?" i trzeba się domyślać...

Qdlaty 
Starszy sierżant

Główny edytor: Construct

1998 Prestiż
Wysłany: 18-08-2006, 14:29   

LS rób gry, rób, nie zmieniaj swojego stosunku, będzie ciekawiej na NB. ;) Przecież bez takich osób byłyby nudy, nie byłoby z czego sie pośmiać. :D To tak jakby nie było Mandaryny... Nie umie śpiewać, a tyle radości nam sprawia. :) Czyż nie?

Winner 
Sierżant
Atomowy Plutonowy

Główny edytor: KNP

462 Prestiż
Wysłany: 18-08-2006, 14:35   

Ten temat się już chyba wykończył, ja bym go locknął

baq 
Sierżant

Główny edytor: MMF

2075 Prestiż
Wysłany: 18-08-2006, 17:29   

Nie zgadzam sie z wieloma osobami, ze gra jest cienka.
Gra jest calkiem fajna. BARDZO ladna grafika w moim guście (rysuneczkowa-paintowa) :D
Slabe animacje, ale wedlug mnie to nie przeszkadza i co najwazniejsze grafa jest od boku!
Chyba, ze dalej jest od gory, czasami wedlug mnie moze byc. Calej gierki nie przeszedlem bo nieumiem zbytnio grac w takie przygodowki, za duzo jak dla mnie lazenia i szukania czegos tam xP

A i co do tego, ze wam wolno chodzi ta gierka to musicie miec chyba jakies pegazusy, a nie komputery. Ja osobiscie mam AMD Athlon 2600+ 1.91 GHz, 512 RAM i Radeona 9800 i chyba chodzi jak powinno bo jakos strasznie wolno to nie lazi ten ludzik ani sie ekran nie przewija. To ze gra ma mocne wymagania sprzetowe to moze jest i minus ale wtedy jest i przewaznie lepsza gra.
Ogolnie gierka wporządku 7/10

Odpowiedz do tematu