Zamknięty przez: Fred 11-10-2006, 19:28 |
pepe9donkey vs. Fred |
| Kto wykonał lepiej swoją pracę? |
| Fred |
|
55% |
[ 15 ] |
| pepe9donkey |
|
44% |
[ 12 ] |
|
| Głosowań: 27 |
| Wszystkich Głosów: 27 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
13819 Prestiż
|
Wysłany: 02-10-2006, 22:15
|
|
|
Ja oddałem głos na Freda, nie dlatego, że gdybym tak nie zrobił dostałbym po uszach od niego jako szefa, któremu powinienem solidarnie wspierać ( zresztą Pepe też jest moim szefem xD ). A więc dlaczego? Dlatego:
- bardziej kolorowe ( dzieciom powinno się bardziej spodobać )
- więcej detali
- a więc i więcej włożonej pracy
- brak złudzenia pustki ( co rzuca w oczy i nieco razi u Pepe )
- praca oddana w terminie + bonus
- lepszy pierwszy plan i minimalnie lepsze tło ( bogatsze i tętniące życiem )
Gdyby Pepe włożył więcej pracy w swoje dzieło lub miał okazje to zrobić, to musiałbym się długo zastanawiać nad wyborem lepszego mockup'a. A tak, Fred przeważa w moich oczach i sama kolorystyka + postać, nie wystarczą na tak wyrównany pojedynek. |
|
|
|
 |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 06-10-2006, 14:09
|
|
|
| Niestety nie oddam głosu na nikogo. Bo obie prace są spoko. Tyle tylko, że mają inny klimat. Dla mnie pojedynek zakończył się remisem. Fred i pepe9donkey wykonali kawał dobrej roboty. |
|
|
|
 |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
14370 Prestiż
|
Wysłany: 06-10-2006, 16:53
|
|
|
i Jak na razie jest remis.. 10 do 10 po raz drugi remis w pojedynku Freda ciekawe |
_________________ Indie since 1997. |
|
|
|
 |
dng
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
1083 Prestiż
|
Wysłany: 07-10-2006, 23:32
|
|
|
Ja oddaję głos na Freda, nie dlatego, co mam w userbarze, tylko po prostu Fred się bardziej postarał i zrobił to.. po prostu super. Jedyny błąd tego "screena" to te 3 zrośnięte drzewa... nie wyglądają naturalnie, reszta jest ok a nawet lepiej! Każdy dzieciok chciałby zagrać w grę z taką grafą
Natomiast P9D... ech, mockup okropnie pustawy, koloru, jak ja to mówię, lodów karmelowych. Myślę, że dziecko zagrało by w grę z taką grafą, ale tylko, jeśli była by taka jedna, wyodrębniona plansza Plansza jest do bólu schludna i nie ma w niej nowatorszczyzny... głos na Freda. |
_________________ www.cportal.webd.pl |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 08-10-2006, 14:28
|
|
|
Ankiete pozostawie otwartą do 10 października, więc jak ktoś chce oddać głos, niech się pośpieszy
[ Dodano: 2006-10-11, 17:28 ]
OK, ankieta zakończona. Bardzo dziękuje wszystkim głosującym. Wyniki:
Fred
55% [ 15 oddanych głosów ]
pepe9donkey
44% [ 12 oddanych głosów ]
Bitwę wygrał: Fred |
|
|
|
 |
|