Czy spolszczać MMF2?? |
Autor |
Wiadomość |
Dzedaj
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 19:57 Czy spolszczać MMF2??
|
|
|
Znalazłem program na którym można spolszczyć cały MMF2, czy chcecie abym spolszczył MMF2??
Znam dobrze Angielski i mogę przetłumaczyć cały program, piszcie tu co sądzicie o tym |
|
|
|
 |
Ploo
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:04
|
|
|
Nie widze powodu. Jezyk Angielski jest prosty, a uzywajac Angielski program mozesz sie cos nauczyc. Mi wogole nie zalezy, gdyz uzywam jezyka Angielskiego na codzien mieszkajac w Anglii ale jezeli innym na tym zalezy to prosze bardzo.
Plooscva |
|
|
|
 |
Dzedaj
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:12
|
|
|
Tylko że ja znam dobrze angielski i taki program mnie niczego nie naucz ponieważ co tam pisze to ja wiem nawet potrafię przetłumaczyć |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:15
|
|
|
Nie będe tego używał, mój angielski wystarcza, aby cokolwiek zrozumieć, ale kiedyś było inaczej |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Jakim
Młodszy chorąży Mjuzik Mejker

Pojedynki: tak
Steam: 
last.fm: 
Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:16
|
|
|
Ale polski słabo znasz ;].
Spolszczając MMF-a, dajesz do zrozumienia, że uczenie się języka angielskiego jest zbędne i nieprzydatne. Podnośmy standardy. |
|
|
|
 |
mrx
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:21
|
|
|
Spolszczenie jest dobrym pomysłem. Niektórym osobom wygodniej jest obsługiwać w jezyku polskim. A kto chce mieć MMFa2 po angielsku nie musi instalować spolszczenia! |
|
|
|
 |
morty
Młodszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:28
|
|
|
mrx napisał/a: | Spolszczenie jest dobrym pomysłem. Niektórym osobom wygodniej jest obsługiwać w jezyku polskim. A kto chce mieć MMFa2 po angielsku nie musi instalować spolszczenia! |
Polonizacja jest złym pomysłem. Nie jest to program trudny w obsłudze, masowy*, sprzyja totalnemu noobowaniu. Nie i jeszcze raz nie. A znajomość "bardzo dobra" angielskiego wcale nie jest gwarantem jakości (i to nie chodzi mi o jakieś certyfikaty czy coś) - nawet Excel ma karygodny błąd w tłumaczeniu wartości statystycznych (w pewnym momencie moda jest nazwana przez program jako.... "tryb"...) - a raczej Offica to akurat fachowcy polonizują.... |
_________________ http://gmapsapi.com - Poznaj Google Maps API |
|
|
|
 |
mrx
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:36
|
|
|
Ja korzystam ze spolszczonego TGFa i nie wyobrażam sobie jakby był on po angielsku! Jak Dzedaj by zrobił spolszczenie to napewno wiele osób by z tego skorzystało. A komu sie nie podoba pomysł to nikt mu nie każe korzystac z tego spolszczenia!! :-P |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 20:43
|
|
|
Spolszczenie MMF 2 to jest całkiem dobry pomysł... o ile spolszczone zostaną również wszystkie dodatki. Powodzenia, może zdążysz przed premierą MMF 3 xD
Tak poza tym, to chyba Bedziu coś takiego robi(ł). |
|
|
|
 |
Dzedaj
Starszy kapral

Prestiż
|
|
|
|
Zauważyłem też że przez ten program można spolszczyć nawet Extensiony |
|
|
|
 |
quick-fire
Kapral

Prestiż
|
|
|
|
WOW! Takich programów jest dużo. Jak chcesz to spolszczaj. Ja od jakichś 3 tygodni sobie sam dla siebie spolszczam (powolutku). |
|
|
|
 |
mrx
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 21:00
|
|
|
Jak zrobisz to spolszczenie to bedziesz pierwsza osobą która spolszczyła ten program |
|
|
|
 |
Dzedaj
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2007, 22:19
|
|
|
morty ma rację, nie należy spolszczać prostego programu a jeśli ktoś chce spolszczyć to program nazywa się
"Restorator 200x" x= 6 , 7 |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 18-03-2007, 00:33
|
|
|
Ja tam nic nie mam przeciw spolszczeniu, chociaż sam bym go nie używał, a to z dwóch powodów: nie mam pełnego zaufania do spolszczeń, czasem są błędy (w jakimś programie jedną opcję przetłumaczono dokładnie na odwrót, chyba w metapadzie), a drugie to, że MMFa znam już całkiem nieźle. Myślę, że połapałbym się, choćbym go miał po rosyjsku. |
|
|
|
 |
mrx
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 18-03-2007, 15:57
|
|
|