Dlaczego wszyscy jadą po Bedziu ?! |
Autor |
Wiadomość |
konto usunięte
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 09-01-2006, 14:35
|
|
|
Ja do Fina nic nie mam...
A na CP nie mam czasu, nawet na NB nie mam zbytnio czasu...
Ale że mam NB jako stronę główną przeglądarki, to kuszę się zawszę aby zobaczyć co nowego.
Na CP wrócę, bo lubię i NB i CP...
Tylko teraz pracuję nad projektem BBF, a jeszcze mam 1 tajemniczy w zanadrzu...
Ale to szczegół...
A ruch platformowy wywalam już z moich gier, bo to BE... |
Ostatnio zmieniony przez Minty 24-05-2007, 21:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 09-01-2006, 21:47
|
|
|
A ja nie przeproszę - nie mam za co. Jak za kimś nie przepadam - nie wystarczy jeden temat, żebym zmienił zdanie. Jak już wspomniał Fallen - pod publikę kręcone i to straaaszznie. Chodzi o to, że nie masz żadnego... charakteru. Próbujesz kreować siebie - dlatego przyczepiam się oficjalnych form. Jest to cholernie nienaturalne (u Ciebie). |
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 14:37
|
|
|
Co za temat :lol: :lol: :lol: .
Tym temat to sobie tylko pogorszyłeś (wsumie jak większością tematów). Jeśli naprawdę chcesz się zmienić i znikim nie kłócić to rób to na codzień a nie dopiero jak jest jakiś konflikto to zakładasz jakiś głupawy temat. Po co ten topic? Następnego dnia znowu będzie wielka afera a jak nie to tym bardziej ten topic nie potrzebny. Chcesz żyć w zgodzie z klikowcami to żyj. Nie ma żadnej mody na objeżdzanie Bedzia jest tylko Bedziu który prowokuje to wszystko. A nie pisze nic więcej bo to nie ma sensu. Jeśli się zmienisz to zauważę to w jakiś inny sposób niż czytanie takich topiców. |
|
|
|
 |
konto usunięte
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 14:41
|
|
|
Przecież o to chodzi w tym temacie aby wyjaśnić fakt że ja nikogo nie prowokowałem od jakiegoś czasu, a co po niektórzy zawsze znajdą pretekst aby mnie objechać...
Dlatego chcę zażegnać wszelakie spory |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 14:47
|
|
|
Bez tego tematu też mógłbyś je zażegnać. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
konto usunięte
Dezerter

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 15:01
|
|
|
A co Temporalu...
Przeszkadza ci ten temat ?!
To przesuń okienko przeglądarki poza ekran, wtedy nie będzie ci przeszkadzał... |
|
|
|
 |
michal.10
Starszy sierżant Club to Death Angel

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 16:27
|
|
|
Temporal napisał/a: | Nie zaczynaj . |
No wiesz?
To był zwykły dżołk i za to Bedzia lubię |
_________________ "Nić życia jest mieszanym włóknem, dobro i zło przewijają się razem."
"Nie kocha się za, kocha się pomimo, że..." |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2006, 16:42
|
|
|
A kto powiedział że wziałem to na serio? Przecież sama mordka Bedzia mówi za siebie.
Mordka której użył a nie jego xD. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
msg napisał/a: | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
|