|
|
[Strzelanka] Dni Wojny |
Czy chcesz kontynuacji? |
tak |
|
77% |
[ 7 ] |
nie |
|
22% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 9 |
Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Starszy chorąży GT member

Główny edytor: 
16663 Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2018, 01:37
|
|
|
kamiledi15 napisał/a: | To już zdążyłem przeczytać w instrukcji do dwójki. Jedynkę przeszedłem bez kucania i bez kupowania, bo nie wiedziałem, o co chodzi |
no to musze w najnowszej czesci wyjasnic dokladnie i juz to poprawilem, bo bez kucania -> dokladnego celowania nie niszczy sie platform, plus jest to spory bonus teraz do ataku. wrog ktory ma 1600hp ginie od shotguna normalnie po ok 4 strzalach, a z bonusem ataku praktycznie po jednym
kamiledi15 napisał/a: | Coś chyba nie tak jest z menu kodów, |
nie pamietam zeby tam bylo jakies menu kodow?
kamiledi15 napisał/a: | w poziomie 20, |
a zeby byl poziom 20 to juz w ogole ;p przerywniki chyba nie byly liczone do misji, wiec lvl nigdy > 14kamiledi15 napisał/a: | A co to jest DW:RU? Nie powinno być RO - Ruch Oporu? |
tak, zaciagnalem po ukrainsku xD
kamiledi15 napisał/a: | Co do dwójki, na razie trochę wali mnie po oczach ten pasek przeładowywania, w jedynce był mniejszy i bardziej schowany, ale pewnie się przyzwyczaję. |
w dw:ro (4), o polowe zmniejszylem paski. |
_________________ http://romanx.webd.pl/kli...tle=Mateusz9206 Mój profil na Klikipedii.
 |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8519 Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2018, 09:43
|
|
|
Cytat: | KODY DO GRY
Jakiś czas już miną, mogę je podać
W menu gry wciskamy F i K, pojawia się sekretne menu w którym wszystko sobie możemy ustawić |
Masz krótką pamięć
Faktycznie tych poziomów pewnie było mniej, numer przeczytałem z pliku save.
W dwójce ten pasek przeładowywania myli mi się ciągle z paskiem życia. Widzę, że jest prawie na zero i mam wrażenie, że to życie mi się kończy Ale pewnie przywyknę. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|