[Przygodowa] Do okoła świata |
Autor |
Wiadomość |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 25-05-2006, 19:00 [Przygodowa] Do okoła świata
|
|
|
Wpadłem przed chwilą na tem pomysł Chodzi o to że musimy przejść do Okoła świata Levele były by w różnych krajach i nie tylko! Misje w Powietrzu (balonem itp.) Czy też na ziemi było by to pomiedzy levelami. z kraju do kraju np. mamy level w pociągu albo musimy sterować balonem A w rundach które są w kraju to np. musimy różne zagadki w miastach rozwiazac Bohater ma 80 dni aby okrążyć swiat. Startuje z Londynu i tu też kończy . Była by to gra Przygodowa-Zręcznościowa-Platformówka Grafika musiała by dużą role odgrywac tutaj zeby świat był taki bajkowy. Pomiędzy levelami pokazany był by dzień który to juz jedziemy . Może komuś się spodoba ten pomysł ja z chęcią bym w to zagrał i to pewnie nie raz . Pozdro |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 25-05-2006, 19:06 Re: Do okoła świata
|
|
|
Sebol napisał/a: | Wpadłem przed chwilą na tem pomysł Chodzi o to że musimy przejść do Okoła świata Levele były by w różnych krajach i nie tylko! Misje w Powietrzu (balonem itp.) Czy też na ziemi było by to pomiedzy levelami. z kraju do kraju np. mamy level w pociągu albo musimy sterować balonem A w rundach które są w kraju to np. musimy różne zagadki w miastach rozwiazac Bohater ma 80 dni aby okrążyć swiat. Startuje z Londynu i tu też kończy . Była by to gra Przygodowa-Zręcznościowa-Platformówka Grafika musiała by dużą role odgrywac tutaj zeby świat był taki bajkowy. Pomiędzy levelami pokazany był by dzień który to juz jedziemy . Może komuś się spodoba ten pomysł ja z chęcią bym w to zagrał i to pewnie nie raz . Pozdro |
Hmm... post taki zlepiony i dosyć trudno się czyta, szczególnie przez te emotki, które trochę rażą po oczach...
A co do pomysłu: nic nowego, już zrobiono taką przygodówkę jeszcze w tym roku. |
|
|
|
 |
|