|
|
Sonda 123 |
Zamierzasz kupić konsolę nowej generacji? Jaką? |
Tak, Xbox One. |
|
6% |
[ 3 ] |
Tak, PS 4. |
|
11% |
[ 5 ] |
Tak, Wii U. |
|
4% |
[ 2 ] |
Tak, Steam Box. |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak, Nvidia Shield. |
|
2% |
[ 1 ] |
Tak, PlayStation Vita. |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak, Nintendo 3DS. |
|
2% |
[ 1 ] |
Tak, ale inną niż wyżej wymienione. (jaką?) |
|
0% |
[ 0 ] |
Nie, nie interesuje mnie nowa generacja. |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie, nie mam funduszy. |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie, nie interesują mnie konsole. |
|
50% |
[ 22 ] |
|
Głosowań: 44 |
Wszystkich Głosów: 44 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Steam: 
15764 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2013, 20:57
|
|
|
Zagłosowałem dawno, ale teraz się wypowiem dokładnie. Wybrałem PS4 z prostych względów: Po 1 mam zaufanie do sony, po 2 nie chciałbym mieć kamerki w padzie jak w xboxie one, po 3 to co zapowiedzieli faktycznie jest przydatne i fajne dla każdego, a nie zbędne, po 4 sony jakby przyjaźniej wydaje się być nastawionym do gracza, po 5 ma różnorodniejsze exclusivy nie ograniczające się tylko do strzelanek, po 6 bo adrian nie stworzył lepszej jeszcze.
Ja i tak czekam na oculus rift 4.0, a raczej jak już ta technologia średnimi kroczkami pójdzie do przodu i zrobi z tego swords art online, to do szczęścia mi więcej nic nie potrzeba, i nie chodzi mi tu o Sao konkretnie tylko o grę mmo na takich zasadach (bez więżenia człowieka, chociaż kto wie, może i to dobre rozwiązanie). |
|
 |
Cootje
Legenda

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
18032 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2013, 22:11
|
|
|
Większość z tych ankiet jest bez sensu... Następna pewnie będzie dotyczyła ulubionej postaci z kucyków. |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
Steam: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2013, 23:20
|
|
|
No to zaproponuj własne. Serio. |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
18032 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2013, 23:23
|
|
|
Według mnie powinny dotyczyć bardziej PSK i tego jak powinno dalej rozwijać się forum. Obecnie forum nie wprowadza innowacji i nie stara się za bardzo o pozyskanie nowych użytkowników, a może właśnie takie badanie rynku za pomocą ankiet mogłoby coś zmienić. |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|