poszukuje.. |
Autor |
Wiadomość |
ufosi
Starszy szeregowy

Prestiż
|
Wysłany: 04-03-2006, 07:45 poszukuje..
|
|
|
Witam poszukuję chętnych do współpracy w tworzeniu nowej strony i forum o TGFie forum już mam zainstalowane jest to forum przema v1.9 i nie jest to na jakiś słabym serwerze wszytkich chętnych zapraszam do pisania tutaj lub na gg:592706 |
|
|
|
 |
Natie
Bohaterka

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 04-03-2006, 12:23
|
|
|
A znasz się coś na tworzeniu gier i programów w tymże programie, czy nie bardzo? Bo coś mi się wydaje że się nie znasz. Ja sie nie biorę za tworzenie warsztatu samochodowego gdy nie znam się za bardzo na samochodach... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 04-03-2006, 21:12
|
|
|
Radze się wycofać póki czas. Lepiej nie zabierać się za temat, na którym nie znamy się bardzo dobrze. Owszem można liczyć na współprace, ale zazwyczaj trzeba samemu wystartować. Nie wróże ci dużych osiągów... a nawet średnich. Taka prawda! Nie żebym skreślał cię tak na początku, ale takich prób było conajmniej kilka. Z takim samym efektem ( możesz domyślić się z jakim ). Nawet z dobrym fundamentem, 2 pomocnikami próba przebicia będzie strasznie trudna. Zamiast porywać się na coś takiego, zrób strone domową z własnymi grami. Wyjdzie na to samo, ale z innym efektem. Może z dużo lepszym, troche lepszym, ale na pewno nie gorszym. |
|
|
|
 |
|