Szukam starej clickowej gry |
Autor |
Wiadomość |
DTX
Mięso armatnie

Prestiż
|
Wysłany: 17-03-2021, 20:58 Szukam starej clickowej gry
|
|
|
Hej, nie było mnie tu pare dobrych lat
Mam do was małą prośbę. Jakoś ostatnio przypomniały mi się moje "klickowe lata", gdy buszowałem po stronach i forach klikowych w poszukiwaniu ciekawych rzeczy.
W oczekiwaniu na kolejny numer Ślimaczka ( ), natknąłem się na pewną grę. Na 80% była po polsku (z tego co pamiętam to mieliśmy z bratem problem w ogarnięciu instrukcji i kojarzę, że sterowanie było napisane po Polsku). W grze wykonywało się skoki samochodem z widoku 2d (widok z boku). Najpierw jechało się po prostej, aby dojechać do górki z której się wyskakiwało. Po udanym skoku odblokowywało się kolejne samochody (wydaje mi się że pierwszym był Maluch) i nowe levele z skokami. Pamiętam że główną rozgrywką było zmienianie biegów w odpowiednim czasie, i zwalnianie na ograniczeniach prędkości.
W grę grałem jakoś między 2005-2009, ale nie wydaje mi się żeby była to gra z jakiejś bitwy z tego forum lub click portalu.
Z góry dzięki za pomoc.
Sam mam całkiem sporą kolekcje gier klickowych na dysku, w tym pare których nie mogłem już później znaleźć. Także postaram się je gdzieś wrzucić dla zainteresowanych. |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
|
|
|
 |