Sonda 128 |
Dotychczasowy czas który spędziłeś w klikach uważasz za... |
Niewykorzystany |
|
21% |
[ 12 ] |
Zmarnowany |
|
3% |
[ 2 ] |
Rozwinął mnie |
|
42% |
[ 24 ] |
Nie żałuję |
|
33% |
[ 19 ] |
|
Głosowań: 57 |
Wszystkich Głosów: 57 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Slawo
Legenda

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
25566 Prestiż
|
Wysłany: 02-11-2014, 15:35
|
|
|
Nie żałuję, miałem i mam 11 lat niezłej rozrywki, sporo klikanie i tworzenie gier mnie nauczyło.
Ale niestety bardzo często kliki mnie zawodzą, bo nie nadążają za zmieniającą się rzeczywistością.
Kiedy cały świat grał w gry fleszowe to MMF nie pozwalał zapisać gry do flesza. Kiedy trynt światowy przeszedł na jakieś html5 to kliktim dopiero wypuścił konwerter gier do flesza.
Kiedy zamknięto mochimedia.com kliki wypuściły Fusion2.5, a olewając totalnie użytkowników MMF2, którzy korzystali z wbudowanego w MMF2 wysyłania wyników na mochimedia.com - w zamian kliki nie zaoferowały nam niczego |
_________________ http://pograjmy.webd.pl - gry z rankingami graczy i turniejami - miejsce również na Twoje gry klikowe
Ponad 150 gier wydanych
Od 2003 w klikach
Od 2001 w hiscoresach na www
http://pograjmy.webd.pl/typer/ (typuj wyniki Mundialu)
Czytam: http://kontrowersje.net |
|
|
|
 |
duur
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
1622 Prestiż
|
Wysłany: 04-11-2014, 06:50
|
|
|
Zmarnowany heh! |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 18-11-2014, 22:06
|
|
|
Nie umiem powiedzieć w jakim stopniu moja obecna osobowość i umiejętności są wynikiem zainteresowania się dość atypowym hobby we wczesnym wieku, ale myślę, że na pewno rozwinęło to u mnie zdolność do analitycznego myślenia i w pewnym sensie kreatywność. No i mimo, że ostatecznie skończyłem w nieinformatycznej dziedzinie to umiejętność debugowania często się przydaje w codziennej praktyce #pdk |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
kamiledi15
Porucznik

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Steam: 
8377 Prestiż
|
Wysłany: 19-11-2014, 01:42
|
|
|
W sumie to czas niewykorzystany, ale też nie żałuję. Dopiero teraz robię rozbudowaną grę, tak naprawdę to dopiero drugą w klikach, po tylu latach i w sumie kliki w życiu do niczego mi się nie przydały. Ale nie żałuję, bo od wielu lat spędzam tu miło czas |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
gilos99
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
2371 Prestiż
|
Wysłany: 19-11-2014, 06:56
|
|
|
Co powiedzieć? Obliczyłem że w klikach jestem 205 dzień, czyli dopiero zaczynam. Napewno nie żałuję, tworząc w klikach rozwijam swoją pasję, hobby- programowanie. Podsumowując te ponad pół roku, jestem wmiare zadowolony ze swoich umiejętności, postępów. Kliki odwróciły mój świat do góry nogami. |
|
 |
Oskar1101
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
Steam: 

928 Prestiż
|
Wysłany: 20-11-2014, 04:45
|
|
|
Podsumuję to tak:
Swój czas poświęcony w klikach uważam w większości za niewykorzystany a nawet czasem zmarnowany. Niemniej jednak mnie rozwinął w wielu aspektach i nie żałuję. Tylko teraz co zaznaczyć? |
|
|
|
 |
|