[Pomysł] Rankikg Gier |
Autor |
Wiadomość |
Grzegorzmon
Kapral

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
219 Prestiż
|
Wysłany: 05-08-2014, 19:34 [Pomysł] Rankikg Gier
|
|
|
Sorry że tak z innej beczki, ale szablon nie jest jakoś szczególnie do tego potrzebny
Mam pomysł że by zrobić na NukeBoards ranking gier które powstały z naszych rąk.
Wyglądałoby to w ten sposób, że twórcy zgłaszają swoje gry, następnie robi się ładne zestawienie zebranych tytułów i To użytkownicy NB będą głosować na swoje ulubione dzieła.
Twórcom dałoby to satysfakcję z miejsca w rankingu, a użytkownicy mieli by zwięzłą listę gier w które warto zagrać
Było już kiedyś coś takiego? (jestem nowy nie wiem)
Jak myślicie, dałoby radę takie coś zrobić?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
SilentBob92PL
Starszy sierżant Sairento

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15684 Prestiż
|
Wysłany: 05-08-2014, 20:09
|
|
|
Myślę że bitwy spełniają właśnie taką funkcje. |
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 05-08-2014, 21:07
|
|
|
Były kiedyś sondy na gry miesiąca... ale niestety gier zaczęło być zbyt mało na jakąś sensowną konkurencję Nie przeszkadza jednak żebyś pobuszował po starszych sondach, z pewnością znajdziesz tam kilka pożytecznych informacji, nawet jeśli tylko statystycznych |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Grzegorzmon
Kapral

Główny edytor: 
219 Prestiż
|
Wysłany: 06-08-2014, 12:34
|
|
|
Mi bardziej chodziło o coś takiego:
Ogłaszamy Zapisy do Rankingu Gier NukeBoards!
W tym zestawieniu udostępniamy stworzone gry z ostatniego kwartału..." bla bla bla...
Ludzie przysyłają swoje prace do ustalonej daty. a następnie coś typu:
Zapisy do rankingu właśnie się zakończyły ... A teraz przejdźmy do głosowania...
Będzie link do sondy jak i do wszystkich gier które się zgłosiły. I po pewnym czasie Sonda by się skończyła,
Osobny temat z wynikami np. Ranking NB 2014 Kwartał 2 - Wyniki I pierwsze miejsca dostały by jakieś tam nagrody chociażby w postaci Prestiżu, ale to zostawiam dla administracji |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
51612 Prestiż
|
Wysłany: 06-08-2014, 14:06
|
|
|
No to dokładnie to się działo z sondami. Gry były pobierane z ukończonych. Tylko potem było ich za mało i sondy się skończyły. |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
duur
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
19 Prestiż
|
Wysłany: 06-08-2014, 19:37
|
|
|
Już prościej napisać artykuł - subiektywny ranking gier klikowych, na Ślimaczku bywały takie pod konkretną kategorię, czasem gdzieś w internetach rankingi na grę miesiąca, roku... ale jak Fadex mówi, nie ma z czego wybierać. Ciężko nawet skompletować najlepszą dziesiątkę wszechczasów.., biorąc pod uwagę skończone produkcje..! ;--P |
|
|
|
 |
Grzegorzmon
Kapral

Główny edytor: 
219 Prestiż
|
Wysłany: 07-08-2014, 18:13
|