Nadruk na T-shirt - pomóż! |
Autor |
Wiadomość |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 30-04-2015, 12:51
|
|
|
No super, czekam na skany i będę pewnie zamawiał w ten weekend |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 14:07
|
|
|
Ikonka MMFa:
http://i.imgur.com/DEZZ6Ph.jpg
i Mona Lisa:
http://i.imgur.com/q0t9Byo.jpg
po pierwszym praniu. Nadal wyglądają bardzo dobrze. Mona wydaje się być mocno sprana - nie jest. Skaner uparł się na mocne podkreślenie czarnych pikseli. Wyglądają na bardziej wytrzymałe niż te z koszulkomatu. |
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 14:14
|
|
|
Mona wygląda wystrzałowo! |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 14:29
|
|
|
Ikonka MMF-a wygląda jakby była prasowanką praną z 10 razy. Monie taki efekt nawet pasuje jak shader postarzający w grach xD
Możesz dać zdjęcie jak się prezentują w całości? |
_________________ Mój klucz publiczny PGP |
|
|
|
 |
Fadex

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 14:35
|
|
|
Ta mona jest piękna |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 15:34
|
|
|
Cootje napisał/a: | Możesz dać zdjęcie jak się prezentują w całości? |
Zróbcie ClickJam, zabiorę jednego Tshirta na każdy dzień zlotu .
Póki co nie mam sensownego aparatu, żeby robić zdjęcia takim rzeczom. |
|
 |
Fadex

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 16:54
|
|
|
Koszulki zamówione. Teraz tylko czekać |
wat |
|
|
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 18:28
|
|
|
Mona wygląda jak namalowana przez DaVinciego na płótnie normalnie .
Najlepsze jest to, że na stronie CT były ikony produktów W TYM domyślna ikona aplikacji w formacie wektorowym, a ja głupi znalazłem to dopiero po fakcie odwzorowania tej ikony
Też sobie może jakąś trzasnę.
Zanim ktoś sobie zamówi koszulkę niech powie w tym temacie który design wybrał, bo niektóre mogą być schrzanione z racji egzystencji tylko na białym tle. Albo po prostu niech sam sprawdzi plik, co ja jestem. Trzeba uważać. W międzyczasie postaram się to poprawić.
msg, nie wiem, czy już nie pytałem, ale wysyłałeś im na stronę wektory, czy PNG? |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 19:05
|
|
|
PNG. Nawet nie wiem, czy edytor na stronce łyka wektory, raczej nie.
Kiedyś na koszulkomat wysłałem "Die potato" w formie GIFa dwukolorowego. Przerobili to skubańce na wektor i wyłożyli grubą gumę czarnego, pozwalając materiałowi białej koszulki robić za drugi kolor.
Dodatkowo: przyjrzyj się na cień, który dałeś ikonce MMFa. Ja wysłałem PNG z przezroczystością, czyli kraciastym tłem pod tym cieniem i wokół (kwestia interpretacji tego przez program graficzny, ale wiadomo o co chodzi). Sami się zorientowali, że trzeba maszynie wmówić, że tło jest czerwone, albo mają taką inteligentną nalepiarę, że sama to wydedukowała z zamówienia. Chociaż też to w sumie wygląda jakby nakładała po prostu mniej nadruku w jakimś przeplocie czy cuś. Spokojna głowa o takie niuanse.
W każdym razie nie pracują tam głupcy, którzy się na tym nie znają. Takie drobiazgi jak format czy inne to już zostaw im. Zresztą - nie wszyscy znają się na grafice, raczej nie należy oczekiwać, że lamusy w tej dziedzinie nie będą mogły sobie ładnej koszulki druknąć.
Ja popełniłem mały błąd - mam te obrazki za małe, Mona jest OK w rozmiarze, ale tamte mogłem dać ciut większe. Ale to nic, wiem na przyszłość.
Teraz jak tak mówicie to faktycznie - Mona nabrała dojrzałości w tych barwach. |
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2015, 21:20
|
|
|
msg napisał/a: | Zróbcie ClickJam, zabiorę jednego Tshirta na każdy dzień zlotu .
|
Z ClickJamem może być trudno, ale za zwykłym zlotem jestem jak najbardziej za. |
|
|
|
 |
Fadex

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 06-05-2015, 12:54
|
|
|
Przyszły koszulki. Pierwsze zdjęcie najlepiej oddaje kolory irl, w pozostałych są jaśniejsze niż w oryginale. Mona wyszła trochę za jasna (to przez poradę msg! ) ale tylko trochę - w pokojowym świetle jest ok. Najlepiej wypadła lord of the bans, ma świetnie spasowany kontrast.
Koszulki przyszły też w dość oryginalnym opakowaniu - bardzo fajnie nadaje się na prezent
 |
wat |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 06-05-2015, 19:11
|
|
|
The Lord of the Bans ❤ |
|
|
|
 |
Cootje
Legenda

Prestiż
|
Wysłany: 07-05-2015, 00:50
|
|
|
Teraz każdy może nosić koszulkę the lord of the bans to takie smutne... Ja wyznaję tylko jednego Ban Lorda! |
|
|
|
 |
Ayth
Podporucznik

Prestiż
|
Wysłany: 14-05-2015, 08:59
|
|
|
lord of the bans :o |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 08-06-2015, 20:49
|
|
|
Skandal, wstyd, oszustwo!
Czwarte pranie koszulek z kapsla i schodzą nadruki! Piąte pranie produktów z koszulkomatu i mało co zeszło.
Cupsell robił lepsze wrażenie zaraz po dostarczeniu, ale w kwestii trwałości naprawdę się zawiodłem.
PS. Die potato z koszulkomatu "działa" już trzeci rok, bez najmniejszej skazy. |
|
 |
|