|
|
Slot Art Festival |
Autor |
Wiadomość |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 08-06-2015, 20:35 Slot Art Festival
|
|
|
Slot Art Festival
http://slot.art.pl/pl/
Tak mnie naszło, że tu tego tematu nie poruszałem, tak więc: czy ktoś był? Albo planuje być w tym roku na SAF?
Koncerty, warsztaty, masa fajnych ludzi. |
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Pojedynki: być może
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 09-06-2015, 15:33
|
|
|
>warsztat monocykl
Hipster level over 9000
Tak serio, to właśnie warsztaty brzmią bardziej interesująco, niż ta muzyka, ale nie zamierzam zawitać |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Prestiż
|
Wysłany: 09-06-2015, 19:31
|
|
|
Warsztaty odbywają się tam w ramach wolontariatu. Masz wtedy wstęp wolny na festiwal (normalnie kosztuje, całkiem dość) i dostajesz obiad. Ja z dziewuchą 5 lat temu wymyśliliśmy, że będziemy prowadzić warsztaty z czegoś, czego tam jeszcze nie było a wymaga minimalnych środków finansowych: składanie kolczugi z metalowych kółek. Tak się zastanawialiśmy czy czasem nie przegięliśmy z banałem tego tematu, ale dwa lata z rzędu brakowało miejsc. Ludzie lubią wkładać kółko w kółko!
Jest masa warsztatów, których efektem jest pamiątka z imprezy. Np. na kowalstwie można sobie uklepać cokolwiek i potem zabrać do domu, pokazać mamie, że skoro zrobiłem kwiatek, to bramę wjazdową też mogę! |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|