|
[Symulator] Windows: Fade |
| Autor |
Wiadomość |
ziomek123234
Sierżant

Główny edytor: 
1419 Prestiż
|
Wysłany: 27-11-2016, 21:37 [Symulator] Windows: Fade
|
|
|
Tytuł: Windows-Fade
Gatunek: Symulator
Autor: Ja [ Curxen aka ziomek123234 ]
Grafika: [ Praktycznie Wszystko tworzyłem sam ]
Dźwięk: Curxen
Muzyka: Internet/Youtube
Opis:
Jest To symulator Windowsa, są już jakieś aplikacje, w google polecam wpisywać: music.com , facebook.com Facebook nie jest skończony, oczywiście dopiero go zacząłem
Gdyż gry sa w fazie alpha, tak jak sama aplikacja, będzie launcher do zdobywania pkt, może będą wymiany pkt za gry , Resztę macie sami do ogarnięcia, apka jest jeszcze w fazie alpha jak pisałem, wszystko dopiero zacząłem .
WAŻNE: DOSTĘP DO APLIKACJI OBOWIĄZKOWE LOGOWANIE SIĘ:
Logowanie Początkowe:
Login: nukeboards1
Hasło: nukeboards4
Zrzuty ekranu:
Download:
http://www.mediafire.com/...indows+Fade.exe
Uwagi:
Aby wejść do apki, potrzeba Loginu, Jeżeli chcesz go sprawdzić, wróć się w temacie do góry .
Aplikacja jest Bezpieczna, nie posiada, żadnych wirusów! |
| Ostatnio zmieniony przez ziomek123234 28-11-2016, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
7976 Prestiż
|
Wysłany: 27-11-2016, 22:09
|
|
|
1. Nic się nie pobiera, do żadnej lokalizacji na komputerze. Nie ma skrótu na pulpicie, ciągle jest napis, że "pozostało 0 sekund".
2. Brak screenów. Nawet jeśli to zapowiedź, zrzuty ekranu są wymagane. Co najmniej jeden z właściwej rozgrywki (programu).
3. Download wymaga rejestracji i zapłaty za transfer.
4. Najważniejsze: opis nie wyjaśnia czym cechuje się gra.
Dodaj screeny i grę na normalny hosting (np. MEGA, zippyshare lub dropbox) bez instalatora/menedżera pobierania. Przede wszystkim uzupełnij opis - napisz o czym będzie gra. Czas do jutra. Inaczej temat zostanie usunięty. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
Kyogi
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2933 Prestiż
|
Wysłany: 27-11-2016, 23:10
|
|
|
Polecam serdecznie gorąco http://www.zippyshare.com/
Bo jak na razie to ani sceenów, ani normalnego downloadu... Nawet opisu dłuższego nie ma.
[ Dodano: 27-11-2016, 23:54 ]
Nie chcę nic mówić, ale jeśli robisz gry z poradników tego pana, to tego nie rób. (Dla nie kumatych - to jego komentarz) |
_________________ wracam tu co parę lat |
|
|
|
 |
ziomek123234
Sierżant

Główny edytor: 
1419 Prestiż
|
Wysłany: 28-11-2016, 21:03
|
|
|
[ Może nie kliknąłeś "Pobierz,,]
| Neoqueto napisał/a: | | 1. Nic się nie pobiera, do żadnej lokalizacji na komputerze. Nie ma skrótu na pulpicie, ciągle jest napis, że pozostało 0 sekund. |
[ Poprawione chyba ]
| Neoqueto napisał/a: | | Dodaj screeny i grę na normalny hosting (np. MEGA, zippyshare lub dropbox) bez instalatora/menedżera pobierania. Przede wszystkim uzupełnij opis - napisz o czym będzie gra. Czas do jutra. Inaczej temat zostanie usunięty. |
[Ehh, Ehh, Co ty masz do niego? hmmm, może będę sobie oglądał to co chce, i pisał komentarze, ponieważ mogę się uczyć od kogo chce -,-, co z tego, że jestem słaby, próbuję .]
(PS: Poradników teraz nie oglądam, ogarniam sam wsz.]
| Kyogi napisał/a: | | Nie chcę nic mówić, ale jeśli robisz gry z poradników tego pana, to tego nie rób. (Dla nie kumatych - to jego komentarz) |
|
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 28-11-2016, 21:09
|
|
|
| No cóż... trochę wieje nudą. W jakim kierunku zamierzasz to rozbudować? |
|
|
|
 |
ziomek123234
Sierżant

Główny edytor: 
1419 Prestiż
|
Wysłany: 28-11-2016, 21:23
|
|
|
| jarlfenrir napisał/a: | | No cóż... trochę wieje nudą. W jakim kierunku zamierzasz to rozbudować? |
Może, spróbuję to zrobić do zbierania pkt, będzie więcej stron na googlach, gry za pkt, jak pisze itd, zobacze jak to rozbuduję, jak nie to spróbuję zrobić jakąś gierke FPS 2d |
|
|
|
 |
Kyogi
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2933 Prestiż
|
Wysłany: 28-11-2016, 22:53
|
|
|
Wiesz. Mówię ci, że nawet nie oglądaj jego poradników. Bo ja się z nich uczyłem, a rozwijamy się gorzej niż papier toaletowy |
|
|
|
 |
wisnia_pc
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
2356 Prestiż
|
Wysłany: 28-11-2016, 22:56
|
|
|
| Najlepszy poradnik to ściągasz sobie przykład i poznajesz jak działa, z czasem sam załapiesz jak można robić kod. |
_________________ Prawdopodobnie najbardziej zaawansowany RTS jaki powstaje w klikach.
 |
|
|
|
 |
Kyogi
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
2933 Prestiż
|
Wysłany: 28-11-2016, 23:17
|
|
|
| Albo coś jest nie tak, albo ja jestem zacofany. Na ilość przykładów jaką dostałem w ręce, nie wiele z nich zrozumiałem. Mi bardziej służą poradniki, najlepiej tekstowe, bo tych jest więcej na poziomie. |
|
|
|
 |
|
|