|
Avatar Ostatni Mag powietrza [Rpg/Przygodowa/Platformowa] |
| Autor |
Wiadomość |
myworld
Kapral

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
268 Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2016, 14:26 Avatar Ostatni Mag powietrza [Rpg/Przygodowa/Platformowa]
|
|
|
Tytuł: Avatar Ostatni Mag powietrza TYTUŁ
Gatunek: RPG/Przygodowe/Platformowe
Autor: Ja
Grafika: Ja sam i troche zaczerpniete z filmu
Dźwięk: z kreskówki Avatar Legenda Aanga
Muzyka: OST'y z animowanego filmu legenda aanga
Opis:
,,W dawnych czasach cztery narody żyły ze sobą w pokoju. Jednak, kiedy naród ognia zaatakował wszystko się zmieniło. Tylko awatar mistrz czterech żywiołów mógł go powstrzymać[...]" - Katara.
Jako, że nikt się nie odważył takowej gry stworzyć to ja podejmuje się tego wyzwania! Co będzie można robić w grze? Odpowiedź to wykonywać misję, przechodzić fabułę, tkać 4 żywioły, zwiedzać świątynie powietrza, Ba Sing Se, Omashu, Północny i południowy biegun! Wyspe Kyoshi. W grze także będziemy rozwijać coraz to lepsze techniki żywiołu!
Zrzuty ekranu:
Jeszcze nie ma
Download:
Jeszcze nie ma
Uwagi: |
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
15764 Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2016, 16:24
|
|
|
Jak gra wygląda, ile już zrobiłeś ? Lubię ten serial więc może być ciekawie, np. ntsd mimo, że było fanowskie, to super odzwierciedlało klimat naruto i się przyjęło, więc fanowskie projekty z avatara też może być fajne. Gra o Avatarze już jest, na konsole głównie, chyba, że twoja jest jakaś inna. Ciekawe co z tego będzie i czy w ogóle coś będzie, czy skończy się tak, jak zwykle |
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 10-01-2016, 19:20
|
|
|
| Moja żona też lubiła serial. Więc chętnie dowiem się o grze więcej - screeny, gameplay itp. |
|
|
|
 |
myworld
Kapral

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
268 Prestiż
|
Wysłany: 16-01-2016, 10:25
|