|
|
|
|
[Strategia] RTS Graphite War (roboczy jak na razie) |
| Autor |
Wiadomość |
wisnia_pc
Sierżant

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
2356 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2016, 17:59 [Strategia] RTS Graphite War (roboczy jak na razie)
|
|
|
Tytuł: Graphite War (roboczy jak na razie)
Gatunek: RTS widok z góry
Autor: Ja
Opis:
Gra będzie opowiadała o konflikcie jednostek militarnych, które będą walczyć o przetrwanie w brulionie który kurczy się w szybkim tempie. Zadanie naszej nacji będzie polegało na pozyskaniu nowych terenów w postaci czystych kartek gdzie będą mogły się rozwijać nowe struktury i jednostki grafitowej nacji, które są wypierane przez siły wroga. (nacje tuszu, farb itp.) Na razie tyle zarysu gry żeby nie zdradzać smaczków które mam już rozpisane na kartce.
Zrzuty ekranu:
menu budynku 001
Uwagi:
Jak macie jakieś pytania proszę pisać.
[ Dodano: 25-03-2016, 22:25 ]
Co sadzicie o grafice w moim rts? jakoś małe zainteresowanie tematem
Info: Prace wstrzymane na czas nieokreślony. Dodam tylko, że pracuje nad innym RTS bardziej ambitnym musiałem zawiesić obecny projekt. |
| Ostatnio zmieniony przez wisnia_pc 20-05-2016, 12:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kamiledi15
Kapitan

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
8594 Prestiż
|
Wysłany: 26-03-2016, 10:38
|
|
|
| Widziałem kilka podobnych gier na telefony (też takie strategie z czołgami w grafice ,,ołówkowej"), ciekawe co z tego wyjdzie. |
_________________ Pies Syrena - GRA UKOŃCZONA.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|