|
Czatowanie BEZ logowania |
| Autor |
Wiadomość |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
6038 Prestiż
|
Wysłany: 22-01-2017, 21:48 Czatowanie BEZ logowania
|
|
|
Tytuł: CZAT ONLINE
Gatunek: Program z opcją rozpoznawania mowy (dla niepełnosprawnych)
Autor: Jonasz
Opis:
Jest to czat w ktorym możecie ustanowić swoj własny unikatowy kanał
Rozmowa nie jest zapisywana nigdzie, po zamknięciu okna czatu rozmowa znika bezpowrotnie z internetu.
Chce przez to powiedziec że nawet tworca czyli ja nie ma mozliwosci podejrzenia przebiegu rozmowy lub jej zapisania i przywołania. Otwarte kanały nie są zapisywane na serwerze. Nie mam wglądu w dane użytkowników, nicków i kanałów
Innymi słowy jest to anonimowy czat jeśli trzeba notabene smsy są pod stałą kontrolą Czat jest wolny od tego typu kontroli.
Download:
http://czatujemy.pl/ |
_________________ www.facebook.com/IndependentGamedeveloper
www.rtypegear.pl
 |
| Ostatnio zmieniony przez delgado88a 10-02-2017, 09:49, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Kyogi
Starszy sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
2933 Prestiż
|
Wysłany: 22-01-2017, 22:31
|
|
|
| Nieźle, ale aktywność pewnie dalej zatrzyma sobie discord |
_________________ wracam tu co parę lat |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
40082 Prestiż
|
Wysłany: 23-01-2017, 07:45
|
|
|
Program nie posiada listy osób online, stąd też rozmowa przez twój program jest utrudniona. Nie wiadomo CZY ktoś jest, a jak już ktoś był, to czy nie wyszedł. Ekran programu nie dostosowuje się do wymiarów przeglądarki (skaluje się jako pionowa appka, ale nie rozszerza się do widoku poziomego). 80% opisu zajmuje informacja, że naprawdę, NAPRAWDĘ niczego nie zapisujesz z naszego czatu. Czy gdyby tak wyglądał opis samochodu na otomoto:
| Cytat: | Jest to auto którym możesz jeździć gdzie chcesz.
Auto nie widnieje w rejestrze policyjnym, zostało sprawdzone pod tym względem na komendzie.
Chce przez to powiedziec że nawet sprzedający czyli ja nie ma żadnej wiedzy lub informacji na temat jego kradzieży. W dokumentacji też nie widnieje taka informacja. Nie mam wglądu w dane policyjne, bo te są pod stałą kontrolą policji, a samochód nie ma potrzeby posiadania takiego wpisu. |
kupiłbyś je?
Zajrzałem na twoją stronkę. Zainteresowany nie ma żadnej możliwości sprawdzenia żadnego z twoich programów i gier, które są oparte na silniku HTML5 lub podobnym, ponieważ hostujesz je na dropboksie, który wymusza pobranie index.html na dysk klienta, a plik ten (lokalnie) jest bezużyteczny. |
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
Wysłany: 23-01-2017, 09:45
|
|
|
dropbox padl pod tym względem i nie ma mozliwosci wyswietlania zawartosci html
projekty przenosze na github, dziekuje za zainteresowanie
"Program nie posiada listy osób online, stąd też rozmowa przez twój program jest utrudniona. Nie wiadomo CZY ktoś jest, a jak już ktoś był, to czy nie wyszedł. Ekran programu nie dostosowuje się do wymiarów przeglądarki (skaluje się jako pionowa appka, ale nie rozszerza się do widoku poziomego). 80% opisu zajmuje informacja, że naprawdę, NAPRAWDĘ niczego nie zapisujesz z naszego czatu. Czy gdyby tak wyglądał opis samochodu na otomoto: "
Naprawde nic nie zapisuje sie w czacie.
Jesli uruchamiasz grę stworzoną na tym forum i wpisujesz swoje imie to czy autor gry widzi że akurat ty grałeś? Czy ty jesteś w stanie stwierdzić ile razy grałeś? Nie, bo odświeżona przegladarka resetuje gre wręcz na ustawienia 'fabryczne'
Czy kupiłbym takie nierejestrowane auto? jeśli zależało by mi na napadzie na bank i potrzebowal bym furę do tego to jak najbardziej
Pytanie do Ciebie jeśli chciałbys informować swoich załóżmy kolegow że masz nowe dragi to czy użyłbys Play, Orange czy nierejestrowaną sieć? (jeśli miałbys taką możliwość) Smsy nigdy nie znikają już raz wysłane, napewno o tym wiesz.
PS
Przykłady podane są sprzerysowane wiem ale to pomoże Ci odpowiedzieć na część pytan |
_________________ www.facebook.com/IndependentGamedeveloper
www.rtypegear.pl
 |
|
|
|
 |
GHPL
Starszy chorąży

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
6075 Prestiż
|
Wysłany: 27-01-2017, 18:40
|
|
|
| W nazwie postu jest błąd |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|
|
 |
GHPL
Starszy chorąży

Główny edytor: 
6075 Prestiż
|
Wysłany: 10-02-2017, 21:47
|
|
|
| Serwer jest plikiem exe? |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|
|
 |
GHPL
Starszy chorąży

Główny edytor: 
6075 Prestiż
|
Wysłany: 11-02-2017, 09:36
|
|
|
| Hmm, bo jak mam sobie serwer napisany w CF 2.5 (Lacewing) to potrzebuję go wrzucić na jakiś hosting plików .exe. Tylko że nikt tego nie oferuje. |
|
|
|
 |
delgado88a
Dezerter

Główny edytor: 
6038 Prestiż
|
|
|