[Parodia] Windos Glista |
Autor |
Wiadomość |
Darth Vader
Starszy kapral

1448 Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2006, 18:24 [Parodia] Windos Glista
|
|
|
Tytuł: Windos Glista
Gatunek: Parodia
Autor: Darth Vader
Grafika: Darth Vader
Dźwięk: Trubadurzy, RPGMaker
Muzyka: brak
Opis:
Parodia Windowsa XP. Jest to jedna z mocih lepszych aplikacji. Niekiedy można się pośmiać, zwałsza z dźwięków . Program ma swój czas , zapowiadałem go gdy zarejestrowany byłem tylko na FDG .
Zrzuty ekranu:
Screen
Download:
Windos Glista 4.1
Uwagi:
Ta wersja może zawierać kilka bugów typu:
Włączyłem coś, działało, włączyłem coś innego i wyłączyłem, postanowilem na nowo otworzyć to pierwsze i nie działało... Błędy te zostały naprawione w wersji 4.2, ale zapomniałem do niej linka, a straciłem ją po formacie , jeżeli coś nie działa, uruchomcie WG na nowo i odpalcie tą rzecz zaraz po starcie.
Jest to pierwszy Windos. Potem miałbyć Revolution, ale z problemów czysto technicznych (czyt. bugi) projekt zawiesiłem i zbrałem się za WD . |
|
|
|
 |
msg
Pupogłowy ~~~~~~~~~~~

Główny edytor: 
Drugi edytor: 

40028 Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2006, 18:44
|
|
|
Darth Vader napisał/a: | straciłem ją po formacie |
Popełniłeś grzech główny klikowca .
A tak na serio, to ciekawe, już do dość dawno widziałem (wiadomo skąd). Tylko troszkę niektóre elementy nieestetyczne.
4/10, bo pewno grup zdarzeń masz w p... |
|
 |
Darth Vader
Starszy kapral

1448 Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2006, 18:46
|
|
|
Tam mam grup zdarzeń w p... . A nad estetyką nie siedziałem zbytnio, ponieważ miała to być parodia, chciałem sparodiować jak najwięcej elementów, w tym takżę grafike xD.
Cytat: | Popełniłeś grzech główny klikowca |
Nie dokońca pełny , ponieważ dałem pełną wersje z kilkoma drobnymi błędami , jakbym nic nie dał albo bym dał wersje 3.x i niżej (beta) to byłby grzech kompletny . |
|
|
|
 |
Avenged
Młodszy chorąży A7X fan!

924 Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2006, 19:16
|
|
|
Ściągnąłem to i w archiwum są tylko trzy cncs'y jakieś i jakiś plik GOX. Samej aplikacji w ogóle nie ma . Chyba to archiwum dałeś uszkodzone albo nie wiem co.... |
_________________ Windows has found a virus in this post. Press and hold down Alt+F4 to begin windows recovery.
 |
|
|
|
 |
Darth Vader
Starszy kapral

1448 Prestiż
|
Wysłany: 02-05-2006, 21:41
|
|
|
http://kkfiles.host.sk/ - jakby wam link tamten nie działał.
Podczas pobierania mogą wystąpić problemy, typu zatrzymywanie się ściągania z powodu błędu, jeżeli ktos używa Opery lub FF to może wznowić pobieranie . Musiałeś ściągnąć w 99% i plik exe się nie pobrał, ja nie miałem tego na dysku i ściągałem to, po to by to napisać , więc działa na pewno . |
|
|
|
 |
|