|
|
McMH |
Autor |
Wiadomość |
ziomek123234
Sierżant

Główny edytor: 
1419 Prestiż
|
Wysłany: 05-09-2019, 19:08 McMH
|
|
|
Tytuł: McMH ( MY CITY MY HOME )
Tytuł: NAZWA NIE JEST JESZCZE DO KOŃCA WYMYŚLONA
Gatunek: Symulator
Autor: Ja ( ziomek123234 )
Wstęp:
No więc tak zacząłem tworzyć gierkę którą dawniej chciałem skończyć, lecz przez przypadek straciłem projekt i musiałem zrobić sobie przerwę, no więc.
Opis Gry:
Gierka to tak naprawdę symulator prawdziwego życia, coś w stylu GTA ale nie do końca. ;p
W grze wcielamy się w 20-latka który musi przeżyć swój ciężki żywot. Swoją przygodę rozpoczynamy w nie wielkim domku, będziemy musieli jeść, pić, spać oraz płacić za prąd, gaz itd... W grze będą różne prace które naprawdę będą rozbudowane, nie będzie nudzenia się w pracy, ponieważ będzie ich masa i jeszcze więcej. W pracy będą też różne awansy oraz inne funkcje. Będą różne choroby, samochody, plantacja maryśki, czyli tzw. problemy z policją jeśli ktoś uzna że będzie chciał być zły. Będą różne też kierunki, w sensie będzie można pójść na policjanta, gangstera, strażaka itd... Okradanie banku, kupowanie nowych samochodów! Kupowanie urządzeń, możliwość zostania Youtube'rem, Raperem, Projektantem gier oraz hackerem . Gra będzie bardziej rozbudowana ponieważ mam jeszcze więcej pomysłów, będę dodawał ciągle nowości jakie zrobię. Dzięki ogólnie za przeczytanie
Strona:
LINK - https://hitofmindgames.weebly.com/
Dalsze informacje:
Proszę nie mówcie nic o grafice ponieważ chce się zająć pierwsze techniką gry, grafikę na pewno poprawie, mam nadzieje że grupa jeszcze żyje i przyjmie to rozsądnie. |
|
|
|
 |
Kalon
Pupogłowy

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
331 Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2019, 15:35
|
|
|
Przecudowna grafika, Zrzuty ekranu pokazujące połowę pulpitu, coś pięknego. Pomysł głęboko zaczerpnięty z gier pokroju Gimper Symulator, kolejną gra która się opiera na tym samym pomyśle, niewiarygodne wymyślić coś innowacyjnego. |
|
|
|
 |
wermi
Major Depressive Disorder

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 53 razy Posty: 1015
15748 Prestiż
|
Wysłany: 10-09-2019, 16:05
|
|
|
może pokażesz jakieś swoje gierki kalon? naprawdę dużo mówisz jak na kogoś kto nie pokazał absolutnie nic przez te wszystkie lata.
ja od siebie życzę powodzenia przy tworzeniu tak ambitnego projektu i nawet jeżeli nie do końca wyjdzie to zawsze zdobędziesz doświadczenie i nauczysz się czegoś na przyszłość (w przeciwieństwie do *pewnej* osoby tutaj). |
|
|
|
 |
Kalon
Pupogłowy

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
331 Prestiż
|
Wysłany: 11-09-2019, 09:08
|
|
|
wermi napisał/a: | może pokażesz jakieś swoje gierki kalon? naprawdę dużo mówisz jak na kogoś kto nie pokazał absolutnie nic przez te wszystkie lata.
ja od siebie życzę powodzenia przy tworzeniu tak ambitnego projektu i nawet jeżeli nie do końca wyjdzie to zawsze zdobędziesz doświadczenie i nauczysz się czegoś na przyszłość (w przeciwieństwie do *pewnej* osoby tutaj). |
W sumie można coś wykombinować bo czasu mam nawet trochę dużo, ale pomysłu jakoś brak. Postaram się coś może zrobić.
A co do samej gry, przewiduje że "ambitność" tego projektu przerośnie samego twórce, takie moje spekulacje. Także no. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 11-09-2019, 16:32
|
|
|
Symulator życia jak GTA? O_o kiedy GTA stało się simsami? Ja się zatrzymałem na vice city
Kiedyś takie gierki były popularne, ale ja nigdy nie byłem fanem. Ciekawe jak Tobie wyjdzie, może mnie przekonasz do gatunku |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|