|
[Przygodowa] La Cosa Nostra (Mafia po raz kolejny) |
| Autor |
Wiadomość |
Tycjan
Szeregowy

58 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:07 [Przygodowa] La Cosa Nostra (Mafia po raz kolejny)
|
|
|
Cześć! Chciałem opowiedzieć Wam o mojej grze! Rozgrywać się będzie w latach 1930 - 1970. Miejscem akcji jest oczywiście NY. Fabuły narazie Wam nie zdradzę. Będzie to gra przygodowa z elementami takmi jak w GTA. Muzyka filmowa, samplowane dialogi, dobra grafika. Wszystko bedzie bardzo realistyczne i z dużą ilością interakcji. Już niedługo pokażę coś więcej. Potrzeba mi także osoby z pomocą przy grafice. No to czekajcie bo będzie na co. To będzie jedna z najlepszych gier clickowych. Pozdrawiam was wszystkich!
Albo dostosujesz zapowiedź do regulaminu ( http://romanx.webd.pl/nb/viewtopic.php?t=2 ), albo kasuję temat. / Fred
/Poprawione; RomanX/
/KOREKTA!!!111oneoneone! Wykrzykników!!!! I tematu też!!!; RomanX/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 13-05-2011, 21:15, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:21
|
|
|
Hahah... lol...
Jedna z najlepszych gier clickowych? Tjaa... każdy tak mówi...
Niech ta gra dorówna choć jednej z tych gier po 2002 roku, a oddam połowę mojego prestiżu... Jeżeli będzie lepsza - całość.
Hieh... szykuję się na pożądną stratę pp |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:25
|
|
|
przepraszam ale nie mogę się powstrzymać:
/Ja naprawdę się nie dziwię, nawet nie chce mi się usuwać tego spamu; RomanX/ |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 16-06-2006, 18:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:42
|
|
|
Oto zamówiona konstruktywna krytyka:
1. Dlaczego w latach 1930-1970? Czyżbyśmy brali również udział w II WŚ i w wojnie w Wietnamie, szmat czasu po upadku Mafii i zniesieniu prohibicji?
2. Czy będzie więcej miast, jak w GTA? Czy tylko NY? Chicago by pasowało, ale pamiętaj, że to duże miasta i będziesz musiał stworzyć kilkadziesiąt ramek, bo w jednej TGF wszystkiego nie udźwignie.
3. Co to znaczy "muzyka filmowa"? Z jakiegoś filmu? Jakiego?
4. Co to są "samplowane dialogi"? Bo już w ogóle nie wiem.
5. Dobra grafika? Ale przecież potrzebujesz pomocy z grafiką, więc jej jeszcze nie masz. Nie wyprzedzajmy faktów.
6. Jakie interakcje przewidujesz? Będzie się dało wchodzić do budynków i zaczepiać przechodniów? Jeśli tak, to czy będzie się dało okradać i demolować domy, a przechodnie będą wymawiać niepowtarzalne dialogi generowane na bieżąco?
7. Kiedy premiera? |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:48
|
|
|
Oj bo doczepiliście sie chłopaka ... trzeba było napisać: "Ach co za wspaniała gra będzie"... a nóż by sie sprawdziło :-P
Tycjan, nie denerwuj sie tak.
[ Dodano: 2006-06-16, 17:48 ]
O nie... skasował posta.
/No bo żaden na temat nie był, no...; RomanX/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 16-06-2006, 18:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Avenged
Młodszy chorąży A7X fan!

925 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:56
|
|
|
Ach co za wspaniała gra będzie . No... ja się nie czepiam. Poczekamy, zobaczymy, skomentujemy o wszystko! Ja np. nie twierdzę że to nie będzie jedna z najlepszych gier na PSK , kto wie?? Jeśli szukasz grafika, to mogę Ci pomóc . |
_________________ Windows has found a virus in this post. Press and hold down Alt+F4 to begin windows recovery.
 |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 16-06-2006, 18:58
|
|
|
DObrze, że robisz grę w klimatach mafijnych - mmm...
| Cytat: | | To będzie jedna z najlepszych gier clickowych |
Niepotrzebnie tak piszesz, ja też myśle często tak o swoich grach, ale tylko mysle, nie mówie tego bo wiem, z jaką krytyką się taki sąd spotka. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
cx15680
Starszy szeregowy

22 Prestiż
|
Wysłany: 18-06-2006, 18:59
|
|
|
A ile razy ja miałem zrobić najlepszą grę klikową! Żadnej nawet nie skończyłem
Tycjan, nie znam Cię (a szkoda), ale nie pisz nic na wyrost, bo jeśli nawet będzie najlepsza, to mogą powiedzieć to tylko inni, którzy będą bezstronni. Ja też mogę powiedzieć, że zrobiłem najlepszą grę z najlepszą grafiką i dźwiękiem, od której wprost nie można się oderwać. I kto mi uwierzy, skoro nikt jej nie widział? Nikt. Tak czy inaczej: Powodzenia! |
_________________ cx15680 powraca... |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 18-06-2006, 19:09
|
|
|
Przypomiam, że Tycjan został zbanowany za naganne zachowanie i nieprzestrzeganie regulaminu
/Ale może wróci za te 2 tygodnie; RomanX/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 18-06-2006, 19:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 19-06-2006, 10:01
|
|
|
Najlepszą grą roku to będzie "PW" hehe
Hmm Co do tematu to niby oco będzie biegać w niej Coś jak GTA czyli będzie wolność? Duża interakcja hmm nie da sie zrobić tak Musiał bys miesiacami robic każdą animacje ale Interakcje takową sie da :] np. Strącić drzewo, wyrwać lampe z ulicy czy zbic szybe w sklepie. Skoro gra będzie działa sie tyle lat to ile będzie misji? Wkońcu Mafia nie jedna akcje robiła w roku a przecież sobie nie odpuszcza np. 4 lat bo wakacje se zrobili. Oni na okrągło mają akcje. Musisz sie naprawde namęczyc. No chyba że zroisz pożądny silnik jak w GTA 1, 2 bo tam misje się robiło naprawde prosto. Dopuki nie zobacze screena z tą Realistyczna grafiką to nie uwierze. Narazie myśle że to tylko Plan gry. |
|
|
|
 |
|
|