NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Przygodowa] La Cosa Nostra (Mafia po raz kolejny)
Autor Wiadomość
Tycjan
Szeregowy

58 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:07   [Przygodowa] La Cosa Nostra (Mafia po raz kolejny)

Cześć! Chciałem opowiedzieć Wam o mojej grze! Rozgrywać się będzie w latach 1930 - 1970. Miejscem akcji jest oczywiście NY. Fabuły narazie Wam nie zdradzę. Będzie to gra przygodowa z elementami takmi jak w GTA. Muzyka filmowa, samplowane dialogi, dobra grafika. Wszystko bedzie bardzo realistyczne i z dużą ilością interakcji. Już niedługo pokażę coś więcej. Potrzeba mi także osoby z pomocą przy grafice. No to czekajcie bo będzie na co. To będzie jedna z najlepszych gier clickowych. Pozdrawiam was wszystkich!

Albo dostosujesz zapowiedź do regulaminu ( http://romanx.webd.pl/nb/viewtopic.php?t=2 ), albo kasuję temat. / Fred
/Poprawione; RomanX/
/KOREKTA!!!111oneoneone! Wykrzykników!!!! I tematu też!!!; RomanX/
Ostatnio zmieniony przez Minty 13-05-2011, 21:15, w całości zmieniany 5 razy  

Fadex 
Legenda
#4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: MMF2 Dev
Pojedynki: nie

51612 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:21   

Hahah... lol...
Jedna z najlepszych gier clickowych? Tjaa... każdy tak mówi...
Niech ta gra dorówna choć jednej z tych gier po 2002 roku, a oddam połowę mojego prestiżu... Jeżeli będzie lepsza - całość.
Hieh... szykuję się na pożądną stratę pp ;P

pepe9donkey 
Bohater
Strup Parzyłapa

18099 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:25   

przepraszam ale nie mogę się powstrzymać:

/Ja naprawdę się nie dziwię, nawet nie chce mi się usuwać tego spamu; RomanX/
Ostatnio zmieniony przez Minty 16-06-2006, 18:28, w całości zmieniany 1 raz  

Minty 
Stwórczyni
omc dr fizyki

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Construct
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy

33795 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:42   

Oto zamówiona konstruktywna krytyka:
1. Dlaczego w latach 1930-1970? Czyżbyśmy brali również udział w II WŚ i w wojnie w Wietnamie, szmat czasu po upadku Mafii i zniesieniu prohibicji?
2. Czy będzie więcej miast, jak w GTA? Czy tylko NY? Chicago by pasowało, ale pamiętaj, że to duże miasta i będziesz musiał stworzyć kilkadziesiąt ramek, bo w jednej TGF wszystkiego nie udźwignie.
3. Co to znaczy "muzyka filmowa"? Z jakiegoś filmu? Jakiego?
4. Co to są "samplowane dialogi"? Bo już w ogóle nie wiem.
5. Dobra grafika? Ale przecież potrzebujesz pomocy z grafiką, więc jej jeszcze nie masz. Nie wyprzedzajmy faktów.
6. Jakie interakcje przewidujesz? Będzie się dało wchodzić do budynków i zaczepiać przechodniów? Jeśli tak, to czy będzie się dało okradać i demolować domy, a przechodnie będą wymawiać niepowtarzalne dialogi generowane na bieżąco?
7. Kiedy premiera? :P

McO 
Bohater
WujasheQ

Główny edytor: TGF
Drugi edytor: MMF2 Dev

15161 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:48   

Oj bo doczepiliście sie chłopaka ;) ... trzeba było napisać: "Ach co za wspaniała gra będzie"... a nóż by sie sprawdziło :-P
Tycjan, nie denerwuj sie tak. ;)

[ Dodano: 2006-06-16, 17:48 ]
O nie... skasował posta.

/No bo żaden na temat nie był, no...; RomanX/

Ostatnio zmieniony przez Minty 16-06-2006, 18:49, w całości zmieniany 1 raz  

Avenged 
Młodszy chorąży
A7X fan!

925 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:56   

Ach co za wspaniała gra będzie :P . No... ja się nie czepiam. Poczekamy, zobaczymy, skomentujemy o wszystko! Ja np. nie twierdzę że to nie będzie jedna z najlepszych gier na PSK :D , kto wie?? Jeśli szukasz grafika, to mogę Ci pomóc :P .

Tasmpol 
Bohater
young god

Główny edytor: MMF2

24606 Prestiż
Wysłany: 16-06-2006, 18:58   

DObrze, że robisz grę w klimatach mafijnych - mmm...
Cytat:
To będzie jedna z najlepszych gier clickowych

Niepotrzebnie tak piszesz, ja też myśle często tak o swoich grach, ale tylko mysle, nie mówie tego bo wiem, z jaką krytyką się taki sąd spotka.

cx15680
Starszy szeregowy

22 Prestiż
Wysłany: 18-06-2006, 18:59   

A ile razy ja miałem zrobić najlepszą grę klikową! :-) Żadnej nawet nie skończyłem :-)

Tycjan, nie znam Cię (a szkoda), ale nie pisz nic na wyrost, bo jeśli nawet będzie najlepsza, to mogą powiedzieć to tylko inni, którzy będą bezstronni. Ja też mogę powiedzieć, że zrobiłem najlepszą grę z najlepszą grafiką i dźwiękiem, od której wprost nie można się oderwać. I kto mi uwierzy, skoro nikt jej nie widział? Nikt. Tak czy inaczej: Powodzenia!

Fred 
Bohater

Główny edytor: TGF

3404 Prestiż
Wysłany: 18-06-2006, 19:09   

Przypomiam, że Tycjan został zbanowany za naganne zachowanie i nieprzestrzeganie regulaminu :)

/Ale może wróci za te 2 tygodnie; RomanX/
Ostatnio zmieniony przez Minty 18-06-2006, 19:23, w całości zmieniany 1 raz  

Sebol 
Bohater

5905 Prestiż
Wysłany: 19-06-2006, 10:01   

Najlepszą grą roku to będzie "PW" ;) hehe

Hmm Co do tematu to niby oco będzie biegać w niej :P Coś jak GTA czyli będzie wolność? Duża interakcja hmm nie da sie zrobić tak :P Musiał bys miesiacami robic każdą animacje ale Interakcje takową sie da :] np. Strącić drzewo, wyrwać lampe z ulicy czy zbic szybe w sklepie. Skoro gra będzie działa sie tyle lat to ile będzie misji? Wkońcu Mafia nie jedna akcje robiła w roku :P a przecież sobie nie odpuszcza np. 4 lat bo wakacje se zrobili. Oni na okrągło mają akcje. Musisz sie naprawde namęczyc. No chyba że zroisz pożądny silnik jak w GTA 1, 2 bo tam misje się robiło naprawde prosto. Dopuki nie zobacze screena z tą Realistyczna grafiką to nie uwierze. Narazie myśle że to tylko Plan gry.

Odpowiedz do tematu