|
[Horror] SILENT |
| Autor |
Wiadomość |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 17-06-2006, 19:55 [Horror] SILENT
|
|
|
Tytuł: SILENT
Gatunek: Horror
Autor: Sebol
Grafika: Sebol
Dźwięk: Sebol, inne gry
Muzyka: Sebol, Michu
Opis:
Po Zmianie planów gra będzie inną czescią nie podobną do "SR". SR była taka jak by pokazówką a SILENT będzie zupełnie inną grą ale postać ta sama będzie. Gra napewno przestraszy to mogę zagwarantować bo już na samym poczatku straszy. Gracz bedzie miał zupełnie nowy ruch (nie 4 kierunkowy).
Zrzuty ekranu:
Screen 1
Download:
Brak
Uwagi:
Premiera jakoś do miesiąca (moze tygodni, mam bardzo dużo wolnego czasu teraz) |
| Ostatnio zmieniony przez Sebol 06-07-2006, 11:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Kaytek
Chorąży

6902 Prestiż
|
Wysłany: 17-06-2006, 20:24
|
|
|
Erm... chyba popadłeś w samozachwyt. Ja Silent Room traktowałem jako taki pokaz, nie pełnoprawną grę. "Powiem tyle że zaczniemy kilka dni przed wydażeniami z SR1"; ktoś za długo grał w Silent Hill. |
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 17-06-2006, 21:17
|
|
|
Prikłel? Zrobiłbyś lepiej Fajnal Fantazi, albo coś podobnego jak już ma być bazowane na komercyjnych gierkach |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 19-06-2006, 13:02
|
|
|
Powiem wam że Zrobiłem zupełnie nowy ruch postaci. Gra będzie naprawde przerazajaca :] Co kazdy krok będzie nas coś straszyło. Np. Wyskoczy coś zza rogu itp. A i nie bedzie ciągle ciemności . Zagadki wejdą do gry i bedzie trudniej przejść. Narazie robie sam silnik potem wezme sie za grafe. Dlatego narazie brak screenów . |
|
|
|
 |
Jaworz
Plutonowy

Główny edytor: 
302 Prestiż
|
Wysłany: 19-06-2006, 17:40
|
|
|
Z przyjemnością zagram . Grałem w jedynke i była nawet fajna. Na CP pisałem jej złe strony, choć były dobre. Czekam z niecierpliwością na choć jeden scren. |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 22-06-2006, 22:34
|
|
|
| Zagrałbym właśnie sobie teraz w jakiś polski klikowy horror, ale raczej nie ma takich - wszystkie możliwe do przejścia skończyłem :badgrin: |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 22-06-2006, 22:45
|
|
|
Obiecuje, że zagrasz przynajmiej we wrześniu |
|
|
|
 |
Jaworz
Plutonowy

Główny edytor: 
302 Prestiż
|
Wysłany: 23-06-2006, 11:35
|
|
|
zetcom, zrób sobie . A ja i tak nie moge się doczekać II częśći. |
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2006, 10:26
|
|
|
Narazie jedynie co robie przy gierce to szykuje jej silnik Mam kawałki mapek ale jeszcze wiele ich. Poza tym musze jeszcze zagadki porobić. Powiem wam że silnik jest gotowy w 80% Mam cały piękny ruch Gracza z możliwością chodzenia/Biegania, Celowania itp. Spox Jeszcze nie zrobiłem inwentarza ale teraz bede go robił właśnie tylko nie wiem jeszcze jak będzie wygladał. Albo będzie na oddzielnej mapie czyli węcej roboty z tym albo na tej co aktualnie jest gracz. Albo może ciągle będzie widoczny na dole ekranu. Muszę się zastanowić. Myślałem czy by zrobic w tytule jeszcze dodatek. Może bedzie "Silent Room 2: Haunting House" Ale jeszcze niewiem. Może jednak zostanie zwykłe "Silent Room 2". |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2006, 10:34
|
|
|
Hauting? Nawiedzający? Chyba haunted |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Sebol
Bohater

Główny edytor: 
5905 Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2006, 10:50
|
|
|
heh Pomyliłm sie. Zapomniałem dopisać ze Strzał w grze będzie z dokładnością do 360 stopni :] jo |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2006, 15:28
|
|
|
Czyli obojętnie jak strzelimy kula może poleciec w dowolnym kierunku? No chyba, że chodziło ci o strzał z dokładnością do 1 stopnia |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Jaworz
Plutonowy

Główny edytor: 
302 Prestiż
|
Wysłany: 25-06-2006, 19:17
|
|
|
Sebol,
| Cytat: | | Może bedzie Silent Room 2: Haunting House |
Jak najbardziej, zawsze taki większy tytuł robi lepsze wrażenie na graczu . |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 26-06-2006, 15:03
|
|
|
| Sebol napisał/a: | | Powiem tyle że zaczniemy kilka dni przed wydażeniami z SR1 | - LoL xD. Praktycznie to w SR1 nic się nie działo więc dla gracza nie ma to różnicy. Pomysł na gierkę fajny ale jeśli realizacja będzie taka sama jak w jedynce to będzie shit. SR1 to nawet demem się nazwać nie dało więc myślę że SR2 będzie duższy i bardziej rozbudowany. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Jaworz
Plutonowy

Główny edytor: 
302 Prestiż
|
Wysłany: 26-06-2006, 20:20
|