|
[Logiczna] Świstak : Poszukiwacz |
| Autor |
Wiadomość |
Cellstar
Starszy kapral

2241 Prestiż
|
Wysłany: 12-08-2006, 13:17 [Logiczna] Świstak : Poszukiwacz
|
|
|
Tytuł: Świstak : Poszukiwacz
Gatunek: Platformowa
Autor: Konfighter
Grafika: Konfighter
Dźwięk: nie wiem jeszcze
Muzyka: nie wiem jeszcze
Opis:
Gra miała być wystawiona na batalię Click Portalu , niestety nie zdążyłem z
jej przygotowaniem na czas. Teraz kiedy Batalia się już skończyła postanowiłem nie tylko
poprawić grę ale również ją trochę udoskonalić żeby rozgrywka była bardziej rozbudowana
niż pierwotnie były moje założenia.
O grze:
Nie będe zdradzał szczegółw żeby nie popsuć zabawy , powiem tylko tyle żę głównym bohaterem jest Świstak który przypływa na wyspę by wziąść udział w turrnieju poszukiwaczy. Musi zwiedzać kopalnie , unikać pułapek , duchów przodków oraz przede wszystkim zbierać cenny kruszec dzięki któremu będzie mógł zakupić przydatne rzeczy w pobliskim sklepie.
Zrzuty ekranu:
http://www.esnips.com/doc...2e3/screen3.jpg
Download:
nie ma
Uwagi:
nie ma |
|
|
|
 |
Winner
Sierżant Atomowy Plutonowy

Główny edytor: 
462 Prestiż
|
Wysłany: 12-08-2006, 14:01
|
|
|
| Mogę tylko napisać, że grafika wydaje się być ładna... |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
13819 Prestiż
|
Wysłany: 12-08-2006, 14:11
|
|
|
| Dużo powiedzieć nie można - mało informacji, ale już po samym screenie stwierdzam, ża grafika ładna, mam nadzieję, że animacje jej dorównają. Z fabułą podobnie :smile: Fajnie się zaczyna, choć w czasie gry przydałoby się pare pobocznych wątków, bo samo wrzucenie gracza na wyspe i udział w turnieju + przechodzenie kolejnych etapów, to troche za mało. No i to by było na tyle. Pozdrawiam i życzę powodzenia! |
|
|
|
 |
Cellstar
Starszy kapral

2241 Prestiż
|
Wysłany: 12-08-2006, 15:31
|
|
|
| Mr Knife napisał/a: | | Dużo powiedzieć nie można - mało informacji, ale już po samym screenie stwierdzam, ża grafika ładna, mam nadzieję, że animacje jej dorównają. Z fabułą podobnie :smile: Fajnie się zaczyna, choć w czasie gry przydałoby się pare pobocznych wątków, bo samo wrzucenie gracza na wyspe i udział w turnieju + przechodzenie kolejnych etapów, to troche za mało. No i to by było na tyle. Pozdrawiam i życzę powodzenia! |
Mogę powiedzieć tyle że w grze nie będzie chodziło o przechodzenie kolejnych plansz aż do końca. Już na początku można iść gdzie się chce.
Dzięki za komentarze.
Macie tu jeszcze jednego screena : http://www.esnips.com/doc...a/Captured3.jpg |
|
|
|
 |
|
|