|
Mr Knife vs. Tasmpol |
| Kto napisał lepszy scenariusz? |
| Tasmpol |
|
14% |
[ 1 ] |
| Mr Knife |
|
85% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: tak
13819 Prestiż
|
Wysłany: 05-02-2006, 21:39 Mr Knife vs. Tasmpol
|
|
|
Kto:? Mr Knife
Z kim?: Tasmpol
Stawka: 1500 pkt
Termin: 16.02.2006 ??
Jak?:pojedynek na najlepszy scenariusz do gry, format i tematyka dowolna
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:36
|
|
|
Zapowiada się piękne starcie (efekty również). Potwierdzenie od Tasmpola było widoczne na SB, więc wszystko gra. Aż nie można się doczekać do niedzieli |
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 10-02-2006, 19:55
|
|
|
No ja powoli już kończe, tekst już jest teoretycznie gotowy. Jeszcze tylko musze wyeliminować ewentualne usterki i zrobić jakąś szatę graficzną. Tasmpol wybacz mi, trochę przesadziłem... dokument Worda ma prawie 100 kb.
Może dzisiaj dam go na forum, pożyjemy zobaczymy.
PS. RX moge go wkleić tutaj w tym temacie, dodatkowy prestiż mi się przyda
--------------
Prosze bardzo, oto efekt mojej pracy: Wojna o Arthast
Komentujcie!
Tasmpol jakbyś miał jakieś problemy z terminem, to przedłuży się. Ja wtedy, też wycofałbym scenariusz i popracował jeszcze nad nim. Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać.
PS. Nazwy są może nieco śmieszne, ale brałem jak leci z generatora imion ( z moim niezdecydowaniem trwałoby to wieki ).
--------------
Termin przedłużony do środy. Nie zmieniam scenariusza - to już ostateczna wersja ( i tak nie starczy czasu na to co planowałem ).
--------------
Historia lubi się powtarzać... jeszcze 1 dzień. |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 17-02-2006, 19:41
|
|
|
No sorry wielkie, ale zapomniałem Wysyłam dopiero teraz...
http://rapidshare.de/file...kolaps.doc.html
Nie zdążyłem zrobić wszystkiego, mam misje dla jednej nacji, budynki dla drugiej i jednostki dla 3. Strasznie mi pomysły nie szły...
Scenariusz do gry "Wielki Kolaps", RTSa w przyszłości. Chciałbym taką gre zrobić, ale nie potrafie robić RTSów |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 18-02-2006, 21:34
|
|
|
OK, jak wspomniałem na shoucie jak dasz w piątek to ci jeszcze uznam. Dopiero teraz ustawie ankiete, ale z przyczyn technicznych nie mogłem zrobic tego wcześniej. Jak cały pojedynek się spóźniał, to i ankieta może |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
Wysłany: 21-02-2006, 18:48
|
|
|
"Wielki Kolaps" dla przeciętnego człowieka jest zbyt skomplikowany, a dla wiedzącego o co chodzi - dziurawy jednak i tak bardzo fajny i kompletny. Mimo wszystko scenariusz "Wojny o Arthast" jest lepszy, takie subiektywne odczucie. |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 21-02-2006, 21:27
|
|
|
Niech Fred przemówi Sądze że scenariusz Wojny o Arthast, jest lepszy! Bardzo ciekawy i wciągający. Gdyby zrobić gre na jego podstawie to byłby to murowany hit, dodając świetną grafike i dobry silnik |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2006, 00:57
|
|
|
Kwah. Wiedziałem, że lepiej zrobić kontynuacje Muminków >< bo tego nie zrozumiecie Dobra, daje Knifowi 1500 pkt. |
|
|
|
|
 |
Mr Knife
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13819 Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2006, 13:07
|
|
|
Ach te emocje... necik mi tak zwolinił, że NB się prawie minute ładowało :lol: A jeszcze trzeba było się do tematu dokopać. Dziękuję tym wszystkim 6 osobom, które oddało na mnie głos. Jakbyście nie zajrzeli do tego tematu i nie zagłosowali to przegrałbym. Dzięki!
Wyniki ankiety:
14%
+85%
--------
= 99% ??? a nie powinno być 100% Tasmpol ktoś ci ukradł 1% LOL |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
33795 Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2006, 16:25
|
|
|
1% dostały Muminki
Tasmpol: Twoja fabuła jest mocno zagmatwana, więc niezrozumiała na laika, za to dla osoby wiedzącej np. co to antymateria - śmieszna. Wydobywać antymaterię na planecie? Planeta też musiałaby być z antymaterii, żeby ta pierwsza nie zanihilowała. Ciekawy motyw z zmianą rozmiarów wymiarów - 3 się kurczą, a 6 się rozszerza. Swoją drogą, wymiar czasu jest niezależny wg. teorii strun (na ktorej bazowałeś ). |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 22-02-2006, 19:58
|
|
|
Nah, a co mieli wydobywać, "przyprawe" jak w Diunie? Nic innego znanego nie pozwoli na przejście między wrzechświatami i wymiarami. A no i cóż - fabuła zagmatwana, owszem, bo w moim umyśle to lepiej wyglądało. Ciężko swoje myśli spisać. Ale nigdy nie mówiłem, że byłem w tym dobry No i wiele mi prestiżu nie ubyło Przynajmiej były emocje.
Hmm... może ktoś mnie wyzwie znowu? |
|
|
|
|
 |
Moro
Sierżant

538 Prestiż
|
Wysłany: 26-05-2006, 21:45