Zamknięty przez: Fadex 03-09-2006, 12:03 |
Bedziu vs. RomanX |
| Autor |
Wiadomość |
konto usunięte
Dezerter

0 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 01:15
|
|
|
Ja i tak wolę dopracować swoje prace Temporalu zanim pokaże innym, nawet gdybym musiał tyrać kilka m-c... Nie dbasz o szczegóły tak bardzo jak ja, dlatego nie rozumiesz mnie |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 01:22
|
|
|
| Heh to dbaj o szczegóły i pochwal się tym jak skończysz a nie za wczasu wylatujesz z BBF który ma milon dat premier a potem wyskakujesz z pojedynkiem w którym nic nie pokazujesz. Heh dziwne podejście zakładasz temat z pojedynkiem a gdy RX się zgadza to nagle okazuje się że pracy nie skończyłeś. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
K@czor
Kapral

Główny edytor: 
867 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 03:57
|
|
|
W sumie Bedziu, punkty punktami ale RX troche pracował nad tym menu, ja strzelam, ze swojego nawet nie zaczałes, bo RX Cie przerósł
Uwazam tez, ze skoro wyzwałes go na pojedynek, to powienienes pokazac swoją prace, tak honorowo - bo teraz lecisz na łatwizne po najmniejszej linii oporu, co by nie powiedziec 'w kulki' |
|
|
|
 |
konto usunięte
Dezerter

0 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 07:56
|
|
|
| K@czor napisał/a: | ja strzelam, ze swojego nawet nie zaczałes, bo RX Cie przerósł |
No to pudło! Pozostało szans: 0
Zrobiłem swoją pracę, niezbyt dokończoną ale zrobiłem.
Ale nie pokażę, widziałem pracę Romana 10 minut przed 20:00 i stwierdziłem że nie mam szans bo moja praca nie była dopracowana
Zachowam więc honor i nie pokażę mojej pracy, bez względu na to jaką pracę zrobiłem, Roman jest lepszy w tworzeniu efektownych menu i dlatego moja praca nie powinna tu być i psuć image pracy Romana. |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 03-09-2006, 12:03
|
|
|
I jest luz, pokój i lock, bo pojedynek dobiegł końca |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
|
|