|
pepe9donkey vs. Fred |
| Który "wlazłkotek" jest według Ciebie lepszy? |
| Fredowy |
|
40% |
[ 4 ] |
| Pepowy |
|
60% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 10 |
| Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Andy
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
6475 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 19:42
|
|
|
Według mnie, lepiej wykonał Pepe9donkey. Bo u Fred'a nie było słychać, ze to wlazł kotek na płotek. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 19:44
|
|
|
| Cytat: | Oto Remix wcześniejszej produkcji City Cat'a. Mam nadzieje, że bardzo Wam się spodoba ;)
Nazwa: Aria van Amar - City Cat (Remix) |
Zaraz, utwór miał być od podstaw. A remix to raczej nie utwór od podstaw. Chyba, że się myle. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 19:45
|
|
|
| Hehe, zobacz wcześniej. Zrobiłem remix swojego własnego wcześniejszego wlazł kotek na płotek xD Andy, on nie miał w 100% przypominać wlazł kotek.. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 19:58
|
|
|
| Pepe zdecydowanie zrobił lepsze dzieło, ale można je było zapisać w wyższej jakości (192 kbps), bo ta lekka strata jest jednak odczuwalna. |
|
|
|
 |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
51612 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 20:14
|
|
|
Hmmm... Bardzo ciekawe prace.
Fred:
Ymm... No co prawda długie... Ale strasznie przynudza tym samym rytmem... i jeszcze raz... i jeszcze raz... Dobrze dobrane sample i fajne wstawki urozmaicające, ale mimo wszystko - za długie. Osobiście nie lubie takich klimatów muzyki, ale ocenię bez względu na to: 7,5/10 - przynudza... strasznie...
P9D:
Muzyczka mi się spodobała, miła dla ucha. Trochę śmiesznie dobrane sample raczej w pozytywnym słowa tego znaczeniu Ogólnie fajny styl - lubię taką muzykę. 9/10 - za wykonanie.
Oddaję głos na P9D - jego muzyka po prostu bardziej mi się podobała. Tylko się nie obraź Dred! |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Ozi
Młodszy chorąży Skarbówka

Główny edytor: 
587 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 20:17
|
|
|
Ten drugi utworek fred jest...fajny utworek, choć przesłuchałem go w czasie pisania, czyt. nie wczułem się w muzyke. Fajna melodia choć też monotonna, ale z początku zawiewa fajnym beatem , ale to dość nie na temat, więc niżej jedno zdanko co do pepeopa (jest jakiś skrót twej ksywki ? bo nie wiem jak pisać)
Jeszcze na plus do pepeowego utworu należy...serwer na którym dał swoje mp3 .
Mam pytanie do tworzących w FLu, czy ktoś zna recepte by stworzyć fajny utworek w tym progsie , siedziałem troche nad nim i nic nie zrobiłem, jeżeli ktoś wie jak zacząć by coś stworzyć dobrego (chodzi głównie o techno, heh tylko ) na GG :roll: będe bardzo wdzięczny, a jeżeli trzeba mieć talent, nie piszcie . |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 20:18
|
|
|
Nie no nie obrażam się czy coś. Nie chce się wykręcać, że nie miałem wtedy weny (bo nie mialem ) a nad monotonnością będe musiał popracować. pepe, wykonał coś na wzór... disco polo xD Gratuluje |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 20:23
|
|
|
Bardziej podoba mi się utworek PP Przypomina mi nuty z jakichś starszych platformówek. Te pianiko troche nie pasuje, ale utwór ogólnie fajny. Pod koniec tylko takie coś jest, co mi się nie podoba, przypomina mi tą popularną komercyjną densówe.
Utwór Freda jest, że się tak wyrażę, za "suchy", no mało urozmaicony. Główna nuta mi się nie podoba (za wysoka, takie stukanie w dzwonki, żadnych innych dźwięków), za to ta poboczna potem jest fajna (no i do tego 2 razy mój ulubiony efekt z FL przy narastaniu tej pobocznej melodii ).
A oba utwory ani troche mi Wlazłkoteknapłotek nie przypominają |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 20:31
|
|
|
Pierwszy pojedynek, w którym nie podoba mi się żadna z prac. Tym samym - wstrzymuję się od głosu |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 14-09-2006, 20:33
|
|
|
| Tasmpol napisał/a: | | Pod koniec tylko takie coś jest, co mi się nie podoba, przypomina mi tą popularną komercyjną densówe. |
To jest właśnie ten "charakter prześmiewczy" . Specjalnie użyłem motywu z Eksplołżan, podszedł mi pod tonację akurat, więc dlaczego nie miałem go pomęczyć? Cieszę się że moje coty się podobają
Ozi - PP, PP'go, PP'mu, z PP'em |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Dante R.
Sierżant

Główny edytor: 
659 Prestiż
|
Wysłany: 15-09-2006, 15:44
|
|
|
Piosenka Freda jest trochę nudna, ale jakoś wpadła mi w ucho, a piosenka P9D jest według mnie taka, no ten, eeeeee ... :roll: nie padła mi w ucho :smile:
Fred rządzi. |
|
|
|
 |
Jakim
Młodszy chorąży Mjuzik Mejker

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
21763 Prestiż
|
Wysłany: 15-09-2006, 17:26
|
|
|
PP: Nie lubię takich klimatów . Zresztą z "wlazł kotek na płotek" nie ma za dużo wspólnego .
Fred... techno? Fuuj . J/w.
Ogólnie prace mi się nie podobają, przykro mi, mam inne gusta . Nie głosuję. |
|
|
|
 |
Fred
Bohater

Główny edytor: 
3404 Prestiż
|
Wysłany: 15-09-2006, 18:40
|
|
|
Dziękuje bardzo Rossetti
Jakim, szkoda, że nie zagłosowałeś. (W tej chwili! ) |
|
|
|
 |
Ozi
Młodszy chorąży Skarbówka

Główny edytor: 
587 Prestiż
|
Wysłany: 16-09-2006, 17:25
|
|
|
Wiem że moge zrobić i zrobie , ale dobra mały off-topic modoadmninostwo chyba wybaczy . No więc tak, macie talent co do muzyki, a czy potrafilibyście zrobić utworek z motew ,,żwirka i muchomorka'' jak ktoś potrafi to stuningować , wiem że nie macie czasu nie chce wam się, ale jeżeli ktoś się nudzi (nie chodzi mi tylko o pepepo i freda) i ma ktoś czas niech pokaże swoje umiejętności. Ostatnio przeleciało mi przez ucho na pewnym kabarecie i myśle że to dobra muzyczka, by ją troche podbeatować i podbasić . Ktoś ma tak szlachetne serce i czas by coś takiego wyorać ? |
|
|
|
 |
|
|