Przesunięty przez: Minty 23-10-2006, 18:44 |
Moje pracki 3D - ost. akt. 16.09.06 |
| Autor |
Wiadomość |
Ozi
Młodszy chorąży Skarbówka

Prestiż
|
Wysłany: 17-09-2006, 21:19 Moje pracki 3D - ost. akt. 16.09.06
|
|
|
Od jakiegoś czasu majstruje przy 3dsmaxie (chyba miesiąc) chciałbym wam zaprezentować moje pracki, cały czas się ucze jego obsługi (już znam 3 skróty klawiszowe :lol: ) no więc oglądajcie i oceniajcie, co wam się nie podoba i wymaga poprawy, i tak nie poprawie ale przy następnej pracki będe omijać dany błąd. A i robie mniej szczegółowe modele bo na przykład przy robieniu pistoletów zaliczyłem z 8 resetów :doubt: , ale staram się nie poddawać mojej maszynce.
Posegregowane według czasu, czyli najpierw to co najwcześniej zrobiłem
Moje biurko
Zielony miecz
Pistolety
Felgi
Mapa
Mapa <google video>
Temat będe cały czas aktualizował, a że ostatnio mam natchnienie jakieś, to możecie oczekiwać kolejnych projektów
oceniajcie |
| Ostatnio zmieniony przez Ozi 20-09-2006, 23:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 17-09-2006, 21:47
|
|
|
Te pistolety... za długie, w dodatku jeden wygląda jak skrzyżowanie uzi ze zwykłym pistoletem Nawet fajne, ale to ciągle jest proste i słabe. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 20:56
|
|
|
Powiem tak: pokaż siatkę |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Ozi

Prestiż
|
Wysłany: 18-09-2006, 21:06
|
|
|
| E po co ci siatka ? |
|
|
|
 |
Jakim
Młodszy chorąży Mjuzik Mejker

Pojedynki: tak
Steam: 
last.fm: 
Prestiż
|
Wysłany: 19-09-2006, 16:17
|
|
|
Zapewne, żeby potwierdzić, że to naprawdę są Twoje prace .
Prace ładne, tylko brakuje jakiegoś... wykończenia. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Prestiż
|
Wysłany: 19-09-2006, 17:51
|
|
|
| Jakim napisał/a: | Zapewne, żeby potwierdzić, że to naprawdę są Twoje prace .
|
Taka siatkę, to byle grafik może dodać na dowolną pracę. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 19-09-2006, 20:43
|
|
|
| Fenrir napisał/a: | | Taka siatkę, to byle grafik może dodać na dowolną pracę. |
Heh czy ja wiem to raczej da się odróżnić.
| Jakim napisał/a: | | Zapewne, żeby potwierdzić, że to naprawdę są Twoje prace . |
No ogólnie to tak ale także do zobaczenia bubli w siatce bo wątpliwości nie mam co do autora. |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Ozi

Prestiż
|
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 20-09-2006, 18:15
|
|
|
W niektórych miejscach zagęsto a efektu lepszego nie widać. Wsumie jak bawisz się tylko w renderki a nie w wsadzanie modeli do gier itp to niby takie błędy siatki nie szkodzą (jak coś wygląda dobrze to jest dobrze) ale lepiej wyrobić sobie nawyk dobrze rozłożonej siatki... a no i czas renderu ktrótszy.
PS. Jak bawisz się meshmothem/turobsmothem to buble w siatce mają znaczenie. |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
|
|