|
[Zręcznościówka] [MMF] Kicken'Ball 2 |
| Autor |
Wiadomość |
Jaklub
Plutonowy

4571 Prestiż
|
Wysłany: 23-09-2006, 22:23 [Zręcznościówka] [MMF] Kicken'Ball 2
|
|
|
Tytuł: Kicken'Ball 2
Gatunek: Zręcznościówka
Autor: Jaklub
Grafika: Jaklub
Dźwięk: Inne źródła
Muzyka: Sandstorm, Liero Pro Mode
Opis:
Robię taki sequel mojej zręcznościówki nazywającej się Kicken'Ball. Trzeba było tam jak najdłużej przetrwać wśród odbijających się kulek. Można było złego delikwenta kopnąć w tyłek i zdobyć dzięki temu punkty. W dwójce postarałem się skończyć z (nie)słodką monotonią - teraz można użyć 3 broni (Zap, BOOM, Shield) by zabezpieczyć się przed złymi kulami. W dwójce będą 3 tryby: Normal Game (przechodzenie kolejnych leveli, polegających na nabiciu odpowiedniej liczby fragów), Free Game (trzeba przetrwać jak najdłużej) i Schizoo Chalenge (wyzwanie, przetrwaj jak najdłużej w chorym świecie, w którym panują ). W demku udostępniłem calutki tryb Free Game. Możecie się więc nacieszyć 4 planszami. Na każdej planszy jest jakaś ciekawostka - na serowej magnesy, na lodowej spawn point złych kulek się porusza itp. Sterowanie jest dokładnie opisane w helpie.
Zrzuty ekranu:
Menu główne
Serowa arena
Lodowa arena
Download:
Mirror - jaklub.xt.pl.
Uwagi:
... Umba? No dobra, ta gra to moja wprawa w MMF-ie, czyli pierwsza poważna gra. Robię ją od wczoraj. |
| Ostatnio zmieniony przez Jaklub 24-09-2006, 10:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Główny edytor: 
674 Prestiż
|
Wysłany: 23-09-2006, 23:23
|
|
|
| Jaklub po pierwsze twoje gry z www.jaklub.xt.pl nie chodzą, znaczy sie linki mi nie działają. Umieść to gdzie indziej, np na ultrashare. |
_________________ http://ligasoldat.xn.pl/
 |
|
|
|
 |
Jaklub
Plutonowy

4571 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2006, 00:00
|
|
|
Się przemieści na Savefile.com. Oczekiwałem opinii o KB2 Demo, a nie o mojej stronie. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2006, 00:32
|
|
|
Niezła oprawa gry. Samga gra nie jest dla mnie niczym szczególnym, ale i tak warto ja skończyć.
P.S. Zapomniałeś o cncs232.dll |
|
|
|
 |
Jaklub
Plutonowy

4571 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2006, 10:41
|
|
|
Ooo, tego się nie spodziewałem. :smile:
| Cytat: | | Samga gra nie jest dla mnie niczym szczególnym, ale i tak warto ja skończyć |
Skończę ją w krótkim czasie, jeszcze w tym miesiącu.
| Cytat: | | P.S. Zapomniałeś o cncs232.dll |
Ech, ciągle o tym zapominam.
EDIT: Wprowadziłem poprawki w opisie gry w tym temacie. |
|
|
|
 |
|
|