|
Bąbelek |
| Autor |
Wiadomość |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 14-08-2006, 11:35 Bąbelek
|
|
|
Blob powraca jako Bąbelek.
Tytuł: Bąbelek
Gatunek: Platformuwka
Autor: Sulge
Opis:
Bąbelek powraca. Tutaj pokaz silnika gry.
Download:
http://www.mooload.com/ne...566/babelek.zip.
Piszcie co myślicie o grze |
| Ostatnio zmieniony przez sulge 05-10-2006, 15:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 14-08-2006, 13:36
|
|
|
Hmm... A wiesz co, to nawet dobrze wygląda. Tyle że aż pęka w szwach od RIP'ów. Woda chyba z Bohatera, żelek z Blobby Voley . Ale jak już nadmieniłem - to wygląda nawet dobrze. Kombinuj, kombinuj . Może nawet dobre to to będzie. Pożegnalna gra... No cóż, szkoda. No, ale twój wybór. Pozdro |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
Jaworz
Plutonowy

Główny edytor: 
302 Prestiż
|
Wysłany: 14-08-2006, 15:27 [Platformówka]
|
|
|
Mnie sie rodzaj gry nie podoba napisane jest Platwormuwka A powinno być platwormówka, ale nie wiem, może jest jeszcze jakiś rodzaj gier "Platwurmowych" Kto wie jak sciągne będzie Edit
Edit
Gra mi się podoba po Chopce i Bąbelku widać, że znasz się zawaliście na MMF'ie, Bardzo ładna grafika, fizyka skoku nie za dobra popracuj troche, a bohater niech oczy ma, bo przypomina mojego dziadka rano .
Pomysł 4/10 (Za dużo platwormówek)
Grafika 10/10 (Jak na moje możliwości)
Grywalność 8/10 (Jak będą takie przeszkody to może i 9/10 )
Ogólnie 7/10 |
| Ostatnio zmieniony przez Jaworz 14-08-2006, 15:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 16-08-2006, 15:24 Blobby Voley
|
|
|
| Don_Sotto napisał/a: | Hmm... A wiesz co, to nawet dobrze wygląda. Tyle że aż pęka w szwach od RIP'ów. Woda chyba z Bohatera, żelek z Blobby Voley . Ale jak już nadmieniłem - to wygląda nawet dobrze. Kombinuj, kombinuj . Może nawet dobre to to będzie. Pożegnalna gra... No cóż, szkoda. No, ale twój wybór. Pozdro |
Jesli grałbyś w poprzednią wersję gry to byś wiedział dlaczego bohater jest z Blobby Voley.
A tak nie znasz fabuły. A ta właśnie nawiązuje do gry Blobby Voley i zelków.
"pęka w szwach od RIP'ów" oki pęka ale ty naliczyłeś bohatera i wode to raczej gry nie rozerwie |
| Ostatnio zmieniony przez sulge 17-08-2006, 12:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Avenged
Młodszy chorąży A7X fan!

925 Prestiż
|
Wysłany: 16-08-2006, 18:15
|
|
|
| Jaworz napisał/a: | | Mnie sie rodzaj gry nie podoba napisane jest Platwormuwka A powinno być platformówka, ale nie wiem, może jest jeszcze jakiś rodzaj gier Platwurmowych Kto wie jak sciągne będzie Edit |
O jezu, ale ty się czepiasz ludzi. Wiadomo że chodzi o "platformówka".
Co do gry to nawet fajna ma swój klimat mimo zripowanej grafy. i silniczek niezły jak to naSulge'a przystało. |
_________________ Windows has found a virus in this post. Press and hold down Alt+F4 to begin windows recovery.
 |
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 16-08-2006, 19:34
|
|
|
| Cytat: | | O jezu, ale ty się czepiasz ludzi. Wiadomo że chodzi o platformówka. |
Jeszcze lepiej...
platformówka? Chyba raczej PLATFORMÓWKA
/Wormsy to platformówka :lol: ; RomanX/ |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 16-08-2006, 23:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 16-08-2006, 22:22
|
|
|
| Offtop: Niestety, z przykrością stwierdzam, że słowo "platformowa" i pochodne od niego sprawiają wielu userom problem... |
_________________ A ty - czy lubisz grać w słabe gry? Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe. / www.donsotto.pl / |
|
|
|
 |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 17-08-2006, 12:08 Zripowana grafa
|
|
|
Ludzie wiekszość grafy jest moja. A ta co zripowana to albo wymagała dużej pracy żeby tak wyglądała, ba nawet kontury są trochę pozmieniane. Nie mówię tu o postaci bo ta ma taka być bo nawjązuje ściśle do tamtej gry. A wode juz zrobiłem swoją
A każdy kto zaczyna pisać to pisze grafa zripowana choc naet nie wie co tak naprawdę jest zripowane. po prostu mnie to wkuża że niedoceniacie mojej pracy a włożonej w grafę tym bardziej że dużo pracy wkładam w grafikę. |
|
|
|
 |
Don_Sotto
Bohater

Główny edytor: 
2783 Prestiż
|
Wysłany: 25-08-2006, 11:49
|
|
|
No niestety, tak to wygląda, sulge, to jest Nuke Boards, tutaj każdy się czepia wszystkiego;).
( Swoją drogą, ja nie znoszę RIP'ów, dopuszczam maksymalnie 1 do gry bez spadku oceny. ) |
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Główny edytor: 
24468 Prestiż
|
Wysłany: 25-08-2006, 12:15
|
|
|
Nie przejmuj się, Don_Sotto uczepi się rippów nawet jeśli są wstawione specjalnie
Ty też się nie przejmuj, bo ja też bym się takowych uczepił xD / Fred |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
| Ostatnio zmieniony przez Fred 25-08-2006, 12:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
|
|
|
 |
ricardinho
Sierżant

Główny edytor: 
674 Prestiż
|
Wysłany: 05-10-2006, 17:21
|
|
|
Niestety linki nie chodzą :cry:
Czy mógłby ktoś wrzucić to gdzie indziej, np na ulrashare? |
_________________ http://ligasoldat.xn.pl/
 |
|
|
|
 |
sulge
Sierżant

3935 Prestiż
|
Wysłany: 06-10-2006, 13:42 inny link
|
|
|
Tu masz inną lokalizację choć tamta też działa:
http://lechia90.yoyo.pl/babelek.zip
Widzę że małe zainteresowanie. Ale mam ogromną prośbę potestujcie ten pokazowy silnik. Bąbelek to moja ostatnia produkcjia i chciałbym aby była na 110% dopracowana. Więc was goraco proszę o testy.
[ Dodano: 17-11-2006, 10:59 ]
Gra nie ukarze się na tym forum.
Proszę o zamknięcie tematu.
Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
|
|