|
[Platformówka] Pan galareta |
| Autor |
Wiadomość |
Zdunek
Starszy sierżant -|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
7350 Prestiż
|
Wysłany: 14-10-2006, 18:07 [Platformówka] Pan galareta
|
|
|
Tytuł: Pan galareta
Gatunek: Platformówka
Autor: Spila
Grafika: Spila
Dźwięk: Spila
Muzyka: Z neta
Opis:
Gra na II Batalie CB zajeła 1 miejsce.
Plusy:
√ Orginalna grafika.
√ Galareta!
Minusy:
× Bardzo wysoki poziom trudności! Trzeba mieć refleks zawodowego zabójcy aby przejść 2 poziom.
× Kilka drobnych niedociągnięć w silniku ruchu.
× Fake wirus! Niektórych może skutecznie odstraszyć, ale to wina MMF'a.
Napisany: Bedziu
Zrzuty ekranu: BRAK
Download:
Prosto ze stronki Bedzia
http://www.zly.xn.pl/pafi...%20galareta.rar
Uwagi:
Nie potrafisz skonczyc 2lvl? Spadnij! :badgrin: |
| Ostatnio zmieniony przez Minty 25-11-2006, 17:08, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
draq
Bohater

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
13916 Prestiż
|
Wysłany: 14-10-2006, 19:08
|
|
|
| Gre wyłączyłem po paru minutach grania. Podczas skrolowania ekranu strasznie spowalnia. Jak usłyszałem to midi to przypomniałem sobie czasy z nad morza gdy spiewałem karaoke na imprezach xD. (nie bym cos miał do midi). Bohater przypomina mi tropche grzebka z mario, do galarety mu troche daleko :-P. Dziwne jest to, że jak spadłem w przepaść to był nastepny poziom. |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pomogła: 259 razy Posty: 3447
33795 Prestiż
|
|
|
|
 |
Dante R.
Sierżant

Główny edytor: 
659 Prestiż
|
Wysłany: 14-10-2006, 19:22
|
|
|
Gra jes FATALNA.
Nie wiem kto mógł ją wzbra na zwycięzce batalii.
Czy to jest jakieś faworyzowane ? Spila który jest moderatorem wygrał kolejny raz robiąc tak słabą grę.
Czy ta grafika jest oryginalna, to ja nie wiem. Przecież taką grafa jest w mnóstwie gier flashowych.
Moja ocena 2+/6 |
|
|
|
 |
Jaklub
Plutonowy

4571 Prestiż
|
Wysłany: 14-10-2006, 19:26
|
|
|
Nie, to nie jest faworyzowane. Po prostu inne gry na te batalie były słabiutkie i pękały w szwach od bugów.
Ta gra nie jest za dobra. Co tu trzeba zrobić, by wygrać? Nie wiem, gdy zebrałem wszystkie monety, to zabijałem ptaki i przeszedłem level.
5/10 |
|
|
|
 |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 14-10-2006, 19:37
|
|
|
Ehm... taka fundamentalna sprawa: to, że ty wiesz, nie oznacza, że inni wiedzą, i należałoby jakoś poinformować graczy, co i jak. Czas mija, sam nie wiem, co robić, dobija mnie żółwi scrolling... no cóż...
Czy da się jakoś zdobyć ten czas? Co trzeba zrobić właściwie, by przejść poziom?
Oprawacałkiem ładna... ale cóż, to jest ładne opakowanie dla średniej jakości produktu bez instruckji użycia... :doubt: |
|
|
|
 |
Zdunek
Starszy sierżant -|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-

Główny edytor: 
7350 Prestiż
|
Wysłany: 15-10-2006, 14:05
|
|
|
Macie racje. Rossetti a zrobisz lepsza? Wiecie batalia trwa 7dni. A ja malo czasu spedzam przy kompie. Gre mialem nawet nie dac do batali. Ale szybko ja szkonczylem. Ufff "ale co z tego ze szybko skoro jest zabugowana?!" a grafika jest tysz slaba Jaklub wiem ze gra nie jest opisana ale jak na taki mini-mini projekt to daje rade Pozdro i THX za uwagi |
|
|
|
 |
Krabex
Kapral

735 Prestiż
|
Wysłany: 11-12-2006, 18:58
|
|
|
Mi sie ta gra nie podoba.. wykonanie nawet nawet ale jesli chodzi o pomysl i fabule to do bani... jak kiedys zrobisz lepsza fabule to bedziesz mial swietna gre na koncie |
|
|
|
 |
|
|