|
[zręcznościowa]Stabil |
| Autor |
Wiadomość |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
31680 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 19:14 [zręcznościowa]Stabil
|
|
|
Tytuł: Stabil
Gatunek: Zręcznościówka
Autor: BROO
Grafika: BROO
Dźwięk: TGF
Muzyka: Źródła z Internetu
Opis:
Gra przeznaczona na serwis OZCom. Jedynym jej celem jest wystrzeliwanie małych kulek w celu podbijania spadających kul w taki sposób, by spadały one do dwóch koszy po bokach. Mam szczerą nadzieję, że gry tego pokroju jeszcze nie powstały, ponieważ pomysł zrodził się bez konkretnych natchnień.
Zrzuty ekranu: Brak
Data wydania: 9 XII 2005 |
|
|
|
 |
pepe9donkey
Bohater Strup Parzyłapa

Główny edytor: 
18099 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 19:37
|
|
|
| Cóż mogę powiedzieć. Pomysł fajny, wykonanie też (to chyba pewne nie??), więc czekam do jutra na premierę i doczekać się już nie mogę. |
_________________ \,,/, (o_O) ,\,,/ |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 21:30
|
|
|
| I ty Broo robisz takie gry? :doubt: . Zawiodłem się po tobie. Ja chcę jakiegoś hiciora a nie kolejną gierę na ozcom :cry: . Mam nadzieję że robisz jeszcze jakiś inny projekt. |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 21:36
|
|
|
Wygnaniec Piekieł? Wystarczy, Temporalu?
Dlaczego jutro premiera? Dawaj dzisiaj! |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Główny edytor: 
383 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 22:09
|
|
|
| Cytat: | | Wygnaniec Piekieł? Wystarczy, Temporalu? |
Nie , niewystarczy! Muszę wiedzieć coś więcej o tej grze :]. O czym ta gra będzie? |
|
|
|
 |
NeTRaY
Plutonowy

Główny edytor: 
1745 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 22:32
|
|
|
hicior to nie musi byc jakas wielka gra, ktorej nikt nie skonczy drogi temporalu... a w stabila gralem i jest super... nigdy wczesniej nie gralem w cos takiego, super pomysl, super giera...
a co ja bede sie plul, wystarczy jedno slowo BROO |
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
24606 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 22:38
|
|
|
BTW. - Net, w piskiej gwarze słowo9 broo to skrót od browara (czyli, piwa ), np. mówi się "idziemy na broo?". Ale to tak na marginesie.
Czekam z niecierpliwością! Bo w tym roku chyba tylko Broo zrobił ZTG. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
31680 Prestiż
|
Wysłany: 08-12-2005, 23:33
|
|
|
Gra działa w rozdzielczości 320x240 - wersja bez wyników będzie włączała fullscreen.
Niestety Temporalu, nie mogę Cię zaspokoić. Po tylu wydanych grach po prostu brak jest sił na skończenie większych niż robionych przez 1 dzień produkcji . W Wygnańca Piekieł szczerze wątpię, czy wyjdzie.
Aaa... co może was zasmuci, a może nie: w tej wersji nie ma wysyłania wyników, ale również nie pokusiłem się o zrobienie jakichkolwiek wyników (Bóg raczy wiedzieć, czemu standardowa tabliczka wyników nie prosperuje w ogóle ). I tak wyniki ugrywane w tej grze nie powinny przekroczyć 100.
Tasmpolu: gra musi przejść kilka drobnych zmian wynikłych z właśnie feralnej tablicy wyników . Poza tym poziom trudności jest zbyt wymagający. Jak się uda to wydam i dziś, ale szczerze wątpię (jeszcze 90min czasu ostało).
Gra ukończona - więcej szczegółów:
TUTAJ |
|
|
|
 |
|
|