Zamknięty przez: Minty 14-03-2007, 18:58 |
Almora Online |
Autor |
Wiadomość |
Fadex
Legenda #4; #12; #18; #20; #21; #27

Pojedynki: nie
Steam: 
Prestiż
|
Wysłany: 14-03-2007, 15:37
|
|
|
Cytat: | co do gry to taką grę w życiu nie zrobisz na klikach byś się starał i tak by ci nie wyszło ponieważ ta gra ma milion linijek skryptów |
Hahahahahahaha! Dlatego, że gra ma milion linijek skryptów, to nie da się jej stworzyć w klikach? Zaiste ciekawe wytłumaczenie
Cytat: | jeśli nie umiesz posługiwać się skryptami to nic dziwnego że cięko wyglądają. |
Albo to ja jestem w błędzie, albo wygląd gry nie zależy od skryptów, tylko od grafiki.
Hehehe... ekspert się znalazł |
_________________ If it doesn't have to work, I can optimize any code to a runtime of zero. What's your superpower?
wat |
|
|
|
 |
Maximal
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 14-03-2007, 16:47
|
|
|
Plooscva napisał/a: | (...)Nie widzialem tej Almory ale wiem jedno i mam racje. (...)
Plooscva | Zobacz - sam przyznajesz, że Almory nie widziałeś, więc po co się wypowiadasz? ;] |
_________________ Ke? |
|
|
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 14-03-2007, 17:04
|
|
|
Jezuś ludzie, po co to mięso? ^xxx)
Borek zrobił grę, jego kolega po fachu zareklamował tutaj i tyle. |
|
|
|
 |
Ploo
Chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 14-03-2007, 18:13
|
|
|
Maximal napisał/a: | Plooscva napisał/a: | (...)Nie widzialem tej Almory ale wiem jedno i mam racje. (...)
Plooscva | Zobacz - sam przyznajesz, że Almory nie widziałeś, więc po co się wypowiadasz? ;] |
Ehh... Czy ja mowilem o grze? Nie. "Poziom gry zalezy glownie od umiejetnosci tworcy." O to mi chodzilo... A wiec nie mow nic jezeli nie wiesz o co chodzi.
BROO, zakochani w GMie mysla ze kliki to szit i nie da sie w nich nic zrobic. Ja obraniam kliki gdyz jest to swietne narzedzie. Nie odchodze z pola walki dopoki moja racja nie dojdzie do wroga. |
|
|
|
 |
|