Przesunięty przez: Minty 19-03-2007, 22:21 |
[Symulator] Symulator BUS'a w 3d! |
| Autor |
Wiadomość |
Tasmpol
Bohater young god

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2007, 21:24
|
|
|
Przypomniało mi się co niedawno czytałem o kolesiu, który robił kinowy film Dragon Ball, nadzorowany przez gościa z TVN7. Po prostu czuję, że to lipa - liczby wydają się podane ot tak, by były duże, screeny to po prostu rendery z Google KetchUp, a nie screeny z gry, nic konkretnego.. Dałbyś sobie spokój z takimi żenami. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2007, 21:40
|
|
|
Ja tam nie wiem, czy to fake, czy nie... załóżmy nawet, że nie.
Ale...
...od kiedy Cenega coś produkuje? |
|
|
|
 |
morty
Młodszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2007, 21:50
|
|
|
| Tasmpol napisał/a: | Przypomniało mi się co niedawno czytałem o kolesiu, który robił kinowy film Dragon Ball, nadzorowany przez gościa z TVN7. Po prostu czuję, że to lipa - liczby wydają się podane ot tak, by były duże, screeny to po prostu rendery z Google KetchUp, a nie screeny z gry, nic konkretnego.. Dałbyś sobie spokój z takimi żenami. |
Google SketchUp sam nie renderuje projektów - potrzeba do tego zewnętrznego plugina.
Jak dla mnie jest to 100% głupi żart. |
_________________ http://gmapsapi.com - Poznaj Google Maps API |
|
|
|
 |
Stankol
Bohater McO: the noob

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2007, 22:00
|
|
|
Dobra, to po kolei. Cenega nie produkuje gry, Cenega, a konkretnie kolega pracujący w oddziale Cenegi w Łodzi zobowiązała się, że jeśli gra będzie taka, jak mówiłem mu - będzie gry z "Kolekcja Klasyki" (wyłącznie zniszczone, czyli te, które nie mogą być w sprzedaży np. z powody pęknięcia pudełka itp.).
Taaak, grafika to SketchUp pr0 + 3ds max, w SU pr0 zrobiłem sobie ogólny zarys, w 3ds'ie dokończyłem.
Nie odpowiedziałem na to pytanie... bo tak, nie robię tego w klikach, a patrząc teraz na regulamin - złamałem go. W czym zatem robię? Blitz Basic 3d
Screeny to screeny Z GRY.
Pokazówka silnika? Powiedzmy, że za 2 tygodnie powinien być.
"szamanienie"... tak, i jeszcze "Sribia" była. Co do szamanienia... cóż, no szamanienie. Sribia? Z tym do Zamba, i zapytajcie się od ilu tygodni go proszę od grafikę (w sensie on cały czas się tłumaczy, że miał randkę, że szkoła itp. :roll: ), i pokazuję mi silnik, może nie gotowy w 100%, ale na pewno grywalny.
Śmiejcie się dalej, a ja proszę o przeniesienie tematu do "offtopic", bo już aferę zrobiłem, a o to przecież chodziło. W sensie, żeby oczekiwali gry ;p.
EDIT: Jakim - imię i nazwisko gościa - Marcin Tober |
|
 |
Jakim
Młodszy chorąży Mjuzik Mejker

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 19-03-2007, 22:21
|
|
|
| Stankol napisał/a: | | EDIT: Jakim - imię i nazwisko gościa - Marcin Tober |
Tyle mam do powiedzenia.
Zwrócę honor, jeśli Twoje słowa okażą się prawdziwe. Na razie nie mam podstaw, by Ci wierzyć . |
|
|
|
 |
Stankol

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 20-03-2007, 08:41
|
|
|
| ehh ;p Czy ty człowieku myślisz, że każdy pracownik cenegi będzie na ich stronie, czy gdzieś indziej w necie? |
|
 |
Ploo
Chorąży

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 20-03-2007, 09:30
|
|
|
| Stankol napisał/a: | | ehh ;p Czy ty człowieku myślisz, że każdy pracownik cenegi będzie na ich stronie, czy gdzieś indziej w necie? |
Moze i nie, ale jak Stankol mowi nie mam najmniejszej podstawy aby ci wierzyc, a szczegolnie po tych wzsystkich twoich klamstewkach i wymyslaniu. A wiec prawdopodobnie wymysliles.
Plooscva
Poprawione | Fadex |
| Ostatnio zmieniony przez Fadex 20-03-2007, 11:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 20-03-2007, 14:20
|
|
|
| Stankol napisał/a: | | Nie odpowiedziałem na to pytanie... bo tak, nie robię tego w klikach, a patrząc teraz na regulamin - złamałem go. W czym zatem robię? Blitz Basic 3d | Miałem kiedyś okazję tworzyć w tym środowisku, ale niestety wyrównało się to z nauką w szkole Turbo Pascala i aby mi się nie mieszało, odstawiłem Blitza, ale to jest naprawdę potężne narzędzie. Widziałem naprawdę niezłe tytuły w nim stworzone, w tym nieźle zapowiadający się War Angels Hamisha, który wcześniej pracował w FAIND. |
|
|
|
 |
Dominika
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 29-04-2007, 11:08
|
|
|
Takie małe pytanko, pracownicy z Cenegi połamali Ci ręce, dlatego że się nie wyrobiłeś z terminem?
| Cytat: | | Pokazówka silnika? Powiedzmy, że za 2 tygodnie powinien być. |
Powiedz, jakim kalendarzem się posługujesz? |
|
|
|
 |
Stankol

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 29-04-2007, 15:05
|
|
|
| Lol! Wejdź może na symulatorautobusu.pl/forum i tam sobie zobaczysz ;/ |
|
 |
Aethera
Bohaterka

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Prestiż
|
Wysłany: 29-04-2007, 15:10
|
|
|
| No i nic tam nie ma (zupełnie jak bym widziała jedno z nowopowstałych for klikowych) i widać dodatkowo że nie ty tworzysz tylko jesteś na liście jednym z developerów. Rotfl. |
|
|
|
 |
Stankol

Główny edytor: 
Prestiż
|
Wysłany: 29-04-2007, 15:18
|
|
|
| Trudno żebym sam tworzył komercyjną grę. Sorki - publicznie alfy wstawić nie mogę. Wbijaj na pw. |
|
 |
|
|