|
hack by 69 |
| Autor |
Wiadomość |
morty
Młodszy chorąży

Prestiż
|
Wysłany: 16-11-2006, 19:46
|
|
|
| Jedyne co powinno się zrobić to ignorować go. Obrażanie to jedna z GORSZYCH dróg, którą teraz można wybrać. Przecież wiemy, że mu na tym zależy żeby o nim gadano. W superlatywach czy nie, on chce być w środku. Powinno się wyłączyć mu bany wszystkie a na żaden z jego postów nie odpowiadać - wówczas by sie uciszył. |
_________________ http://gmapsapi.com - Poznaj Google Maps API |
|
|
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Prestiż
|
Wysłany: 16-11-2006, 19:51
|
|
|
Z tym odbanowaniem to już przesada... Działa on demoralizująco na wszystkich, więc lepiej żeby był zabanowany niż żeby każdy sobie nerwy psuł przez dzieciaka ;/
Arek zniżanie się do poziomu bedzia też nie przyniesie żadnych korzyści |
_________________ ( Przystan Ocalenie | Centaurus | Skrzydlaty Pies | WWF | Nakarm Psiaka ) |
|
|
|
 |
radex
Plutonowy

Prestiż
|
Wysłany: 17-11-2006, 18:22
|
|
|
| arek napisał/a: | | Ja wieżę w winę Bedzia! RomanX słusznie zrobił, że odrzucił jego przeprosiny! Pamiętajcie, że on nie zniszczył tylko NB. On zrobił zamach na 1/3 społeczeństwa klikowego... To jest beznadziejny przypadek, a Bedziu to beznadziejny typek! Nie ma argumentuch broniących jego zachowanie. Niczego nie sugeruję, ale teraz to wszyscy powinni się na Bedzia zamknąć i traktować go jak ścierwo... |
Może często pisze na jego forum, ale to naprawdę jest świnia. Myślę że masz rację, zacznijy go traktować jak, jak ty to powiedziałeś - cytuję "Ścierwo"
Chociaż aleks też ma tu dużo racji |
_________________ ...Nestle, and Good Luck... |
|
|
|
 |
apitis
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 19-07-2007, 23:04
|
|
|
Oto kolejna z dziur, swiadczaca jak dziurawy jest ten system XD. Osobiscie, sam probowalem zexploitować NB ( oczywiscie, cel edukacyjny , dostac sie do passow RomanX o wszystkim wie, zeby nie bylo niedogodnosci ),i o dziwo, o malo co sie udalo. Przejrze sobie jeszcze ta wersje w poszukiwaniu dziur i dam wam znac.
Btw: Wykonanie takiego ,,hacku" przy pomocy exploita jest ba - na - lne. Podpowiedz: Znajdzcie server z ktorego exploitowal podejrzany ( to nie ja ) |
_________________ www.ggf.xu.pl - FORUM CLICKOWE
ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
Badu
Kapral

Prestiż
|
Wysłany: 20-07-2007, 19:41
|
|
|
| Heh... ciekawe że mój brat niedawno rozmawiał z kolesiem który chwalił się że shackował admina NB. |
|
|
|
 |
|
|