NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Tasmpol
27-09-2007, 19:50
[Platformówka/RPG] Zenek Zombie
Autor Wiadomość
ricardinho 
Sierżant

Główny edytor: MMF

674 Prestiż
Wysłany: 28-09-2006, 00:54   

Mam nadzieje... Licze na ten projekt... ;)

Ozi 
Młodszy chorąży
Skarbówka

Główny edytor: TGF

587 Prestiż
Wysłany: 28-09-2006, 22:03   

Bardzo ładna grafika, naprawde graficznie jest super :D .
Jeszcze tylko jak zrobisz silnik.

nie widziałem innych produkcji tego autora
Ostatnio zmieniony przez Ozi 28-09-2006, 22:19, w całości zmieniany 1 raz  

Fanotherpg 
Porucznik
I'm livin' proof

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: Fusion 2.5
Pojedynki: tak

14370 Prestiż
Wysłany: 28-09-2006, 22:15   

O silnik to się nie martw... Wystarczy popatrzeć na inne produkcje tego autora...

Maczo 
Szeregowy

7 Prestiż
Wysłany: 04-10-2006, 18:49   

Ciekawie się zapowiada. Poczekamy zobaczymy :doubt: :doubt:

McO 
Bohater
WujasheQ

Drugi edytor: MMF2 Dev

15161 Prestiż
Wysłany: 30-07-2007, 19:40   

Pomyślałem, że trzeba poinformować ludzi, że prawie kończę grę, mam wiele nowych screenów i w ogóle. Skopiowałem wiec posta z CP żeby sie nie męczyć nad pisaniem drugi raz. Daję tu skriny cobyśta nie musieli latać: 01, 02, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17. Ostatnio zrobiłem też parę muzyczek do gry. Tu jest jedna z nich: http://kalafior.tk/temp/zz_mroczna_kraina.mp3

Grę mam zamiar skończyć za niedługo bo parę rzeczy tylko zostało ale trzeba ją przetłumaczyć, przetestować także dopiero koło końca wakacji będzie. Także wkładajta c**y do główek, jecta polędwiczki i nara.

Michu 
Plutonowy
:o

Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP

2083 Prestiż
Wysłany: 30-07-2007, 20:32   

Fuj mp3 do gierki , co bys powiedział na moduły ;) Jakbyśmy sie jakos dogadali to bym postarał sie cos skrobnac bo mam ochotę :D

msg 
Pupogłowy
~~~~~~~~~~~

Główny edytor: KNP
Drugi edytor: KNP

40082 Prestiż
Wysłany: 30-07-2007, 22:59   

Cytat:
Stanowisko kierownika działu wynalazków i baton.
:lol:

MP3: dobrze, bo fajnie ci wychodzą, jednak pokazówka gorsza niż muza z EE ;) . Apropos tłumaczenia. Czy będziesz też przekładał napisy na ścianach (np. pompy, gabinet Dr. Etkera, Wielka Pułapka). I czy panel będzie na półprzezroczystym tle? Ogólnie czekam z ogromną niecierpliwością :P .

McO 
Bohater
WujasheQ

15161 Prestiż
Wysłany: 15-08-2007, 02:39   

Mishck00 muzyczka mi już nie potrzebna bo mam większość zrobioną, a przecież empetrójka co ma 600kb to nie znów tak d00sho, nie? Ale dzięki ziom :* :*:*:*;););];]

Tłumaczone będzie wszystko - od dialogów po te napisy na sklepach, murkach. Panel będzie tak jak widać na dalszych skrinach, znaczy półprzezroczysty. Jak będziesz płynął łodzią albo wykonywał misje to się pokazuje na dole po prawej też taki HUD z pokazanymi pierdołami dotyczącymi questa. Zresztą... za niedługo dam chyba jakiś trailer. Na pewno więcej to pokaże gry niż moje gadanie.

[EDIT]

Zrobiłem trailer gry. Dostępny jest w dwóch (a specjalnie dla użytkowników for CP i NB nawet i w trzech :idea: :idea: :idea: ) wersjach.
- Na jutjub (http://www.youtube.com/watch?v=EY2knDPBDaQ - bshyt00shck00a jakość),
- na kalafiorku (http://kalafior.victoryga.../zz_trailer.wmv - s00pcio jakostka, do pobrania)
- I uwaga, uwaga! Mega hiper for adults onli hartkor werszyn ([PRASK!] - przeznaczona dla prawdziwych twardzieli i zawadiaków, starych wyg, głuchoniemych i ślepych wersja hartkorowa :!: :!: :!: Tylko po obejrzeniu nie mieć pretensji do mnie a do siebie, że się skusiło na to...).

W trailerze są przedstawione prawie wszystkie lokacje i potwory dostępne w grze. Nie ma sensu nic ukrywać bo i tak za niedługo premiera. W tle słychać 2 podkłady, które również znajdą się w Zenku.

Co do samej gry to nie zdążę skończyć jej do końca sierpnia, a miałem "przepisać kod" i dać grę na globalną bitwę. Po prostu dużo do zrobienia jeszcze jest, trzeba grę przetestować, poprawić błędy, przetłumaczyć (z czym ostatnio miałem problemy), itd.
No to chyba tyle ziomki. Papa i buziaczki :----------* TyMkA (hihi taki skrót od 'tymczasem' [...]).

Ostrzeżenie za zakończenie hardcorowego filmu... Zgodnie z punktem I.1.a) który naturalnie dotyczy też zamieszczanych multimediów. // msg
Ostatnio zmieniony przez msg 15-08-2007, 11:13, w całości zmieniany 2 razy  

Tasmpol 
Bohater
young god

Główny edytor: MMF2

24606 Prestiż
Wysłany: 15-08-2007, 03:42   

Ładne, profesjonalnie platf00rm00wk00fffatte i bardzo dżezi. Ale z postaci po uderzeniu powinny wylatywać kości albo coś takiego, a nie jakieś kolorowe kulki.

Czekam, czekam, czekam..

cx 
Starszy chorąży

22 Prestiż
Wysłany: 15-08-2007, 09:57   

Bardzo ciekawa wersja hardkor xD.
Ostatnio zmieniony przez cx 15-08-2007, 11:01, w całości zmieniany 1 raz  

McO 
Bohater
WujasheQ

15161 Prestiż
Wysłany: 15-08-2007, 11:11   

Tasmpolusiu kuleczki lecą tylko z metalowych przedmiotów i metalowych wrogów. Na filmiku lecą też z kosciotrupów bo jeszcze nie zrobiłem innego wyglądu ale to się zmieni. A z innych lecą takie magiczne "+" i siem obracajom. No nic, dzięki za opinie a ciebie ck00bicks toffam za zdradzanie szczegółów. Wsadzę ci c**a do głowy za to WRRRR :!: :!: :!:

Ooo, dostałem warna hihi. MSG :*

Temporal 
Podporucznik
CP user

Główny edytor: GameMaker Studio 2

383 Prestiż
Wysłany: 16-08-2007, 14:31   

Ty Poj#$ie ! ! !
No wiec zapowiada sie super gra. Zadko sie zdarza by miala wyjsc jakas gra na ktora chetnie bym czekal w ostatecznosci te gry nie wychodza wcale ale mysle ze w twoim wypadku bedzie inaczej. Podoba mi sie ten trailer bo jest bardzo tresciwy malo zbednych napisow budujacych (niby) atmosfere a wiecej samej rozgrywki. Optymizmem napawie mnie tez to ze na tym filmiku widac naprawde duzo wiec pewnie na dysku masz ta gre a nie jak w przypadku innych pokazana jedna lokacja ktora autor robil z 2 lata. Cos mysle ze ta gra bedzie najwiekszym hitem na PSK i przebije nawet gry o Dizzy'm :]

Pozdrawiam i czekam na gre

EDIT: BTW co wy sie czepiacie o mp3?:> wsadzcie sobie gdzies ten wasz klikowy kodeks ja moge sciagnac gre z mp3 a jak wam sie nie podoba to macie problem marionetki

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.

Jedrek 
Sierżant
wyższej techniki zawodowej cptin

1810 Prestiż
Wysłany: 27-08-2007, 04:05   

Ciekawa grafa, zrób jakieś demo może ? :D chciałbym spróbować.
Hackyou 1.0 - 100%
NukeProject - 51%
Xtra - Utracone

McO 
Bohater
WujasheQ

15161 Prestiż
Wysłany: 05-09-2007, 15:32   

Nie będzie dema tylko full, full bedzie jak skończę, a skończę w najbliższym czasie. CZE

[ Dodano: 05-09-2007, 15:32 ]
Dzisiaj skończyłem układać wszystkie poziomy. Za chwilę biorę się do wstępnego testowania i szukania błędów. Zostaje jeszcze boss, ktorego zacznę robić wieczorkiem albo jutro. Muzyka już jest, dźwięk też, także niewiele zostało mi do oddania gry w ręce testerów, a później wasze.

Temporal 
Podporucznik
CP user

Główny edytor: GameMaker Studio 2

383 Prestiż
Wysłany: 05-09-2007, 21:14   

a moge byc betatesterem plz :]

Soundcloud

msg napisał/a:
Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi