|
Bitwa NB#15: GMClan |
| Autor |
Wiadomość |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 18:06
|
|
|
| Ja dodam tylko od siebie ze ta afera jest dlatego bo no wlasnie klikowcy lubia afery. Poczepiac do kogos sie trzeba a ze Gmowcy to inna spolecznosc to na nich mozna smialo najezdzac proste. |
_________________ Tajemnica 4
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
Tasmpol
Bohater young god

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 18:36
|
|
|
Afera jest dlatego, bo klikowcy, jak i gmowcy to ludzie.
Proste. |
_________________ the preacher man says its the end of time
|
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 19:30
|
|
|
No wsumie dobrze to ujales Tasmpol. No coz ale czasami zdarzaja sie powazne sceny no ale z tworzeniem gier w edytorach to jest tak ze zrzeszaja troche niezbyt powaznych ludzi . |
Soundcloud
| msg napisał/a: | | Temporal, fakt, jest bardzo wyluzowany. Ale to taki człowiek, który będzie chichotał na pogrzebie własnej matki. A to z kolei albo doskonałe aktorstwo albo bycie przygłupem. |
|
|
|
|
 |
PoW
Chorąży Dziękuję, postoję.

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 19:38
|
|
|
Czego wymagasz, tutaj średnia wieku jest niestety nie tak wysoka, jak byśmy chcieli. Ale najgorsze, że to nie przyniosłi żadnego powiewu świeżości BTW, chyba mamy problemy z komunikacją jak prezydent z premierem |
_________________ Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Choć nie zawsze. |
|
|
|
 |
Temporal
Podporucznik CP user

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 20:10
|
|
|
Trzeba widziec dobre strony zawsze moglobyc gorzej . Jakby pan B organizowal konkursa z nagrodami to byloby dosc ciekawie . |
Soundcloud
|
|
|
|
 |
michal.10
Starszy sierżant Club to Death Angel

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 20:44
|
|
|
A jakby to była pani A ? (mam na myśli literkę "A") | Temporal napisał/a: | | klikowcy lubia afery | Hmm... nie ja nie. Lubię dyskusje, a tego aferą bym tego nie nazwał. Poza tym, to oni zaczęli wyśmiewając nas. |
_________________ "Nić życia jest mieszanym włóknem, dobro i zło przewijają się razem."
"Nie kocha się za, kocha się pomimo, że..." |
|
|
|
 |
Tymon
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 20:49
|
|
|
Pokaż mi w którym miejscu, bardzo Cię o to proszę.
poza tym jeśli rzeczywiście tak było, że ktoś z sceny GuMowej Cię obraził i uznajesz zasadę wszyscy za jednego to biję się w pierś i błagam o przebaczenie.
Po prostu przepraszam za tego prostaka.
Nie, nie robię sobie jaj. Mówię serio. |
|
 |
michal.10

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 21:38
|
|
|
Cytat:
w sumie wiesz, jakby to była informacja prosto od CD Action, to owszem, ale jak to jest jakieś tam forum klikowe a nagrody to kot w worku zwany niespodzianką... to też jestem na nie, mało poważny ten konkurs sie wydaje. poza tym chyba nie mamy powodów by reklamować tego typu strony
"jakieś tam forum klikowe"
brak zaufania...
ogólny sposób wypowiedzi o nas
Nie.. osobiście nie mam do żadnej konkretnej osoby niczego. Nie podoba mi się tylko, że jako klikowcy jesteśmy traktowani jako ktoś gorszy. |
_________________ "Nić życia jest mieszanym włóknem, dobro i zło przewijają się razem."
|
|
|
 |
Tymon
Starszy kapral

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 21:56
|
|
|
Nooo... to w końcu wypowiedź kogoś kto kompletnie nie orientuje się na scenie klikowej. =D
W sumie w takim wypadku powinienem sam czuć się poniżony czy tam gorszy. W końcu sam przepracowałem sporo w TGF. =P
Tak czy inaczej przepraszam jeszcze raz jeśli kogokolwiek obraziła wypowiedź mojego kolegi gnyska z GMclanu.
Jeśli już o mnie chodzi to proszę nie mówić, że kogoś tu nie szanuję. Jest wiele osób które szanuję i lubię tutaj na NB. No ale są też tacy z którymi nie za dobrze mi się gada. Cóż.
Tak czy inaczej nie mam powodów by traktować ludzi jakoś inaczej PSK niż "PSGM". Mogę też zapewnić, że reszta zespołu GMclanu ma takie samo zdanie.. może poza gnysiem, przynajmniej jeszcze. |
|
 |
BROO
Pupogłowy Wizard x-)

Pojedynki: nie
Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 22:11
|
|
|
| No to po konkursie. |
|
|
|
 |
piotrek_kost
Bohater

Prestiż
|
|
|
|
 |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 23:09
|
|
|
| Sprawa została wyjaśniona między mną i Ranmusem na PW na GMClanie. Afera wyszła przez brak zaufania i ignorancję obu stron wobec drugiej i wzajemne ubliżanie. Aby takich sytuacji nie było trzeba jakoś podejmować próby współpracy i komunikacji, a nie.. to co dużo klikowców i gmowców robi - szukanie dziury w całym. |
_________________ Indie since 1997. |
|
|
|
 |
michal.10

Prestiż
|
Wysłany: 07-02-2008, 23:48
|
|
|
Tymon - ja to wiem. Nie twierdzę, że wszyscy tak mówią.. gdybyś tak uważał nie było by Cię tutaj.. albo był byś by uprzykrzać innym życie. Są jednak tacy którzy tu nie wejdą bo nie warto (dla nich) bo co? Bo my są gorsi bo w klikach się łatwiej robi? Eh.. z resztą.. po co to ciągnąć...| Fanotherpg napisał/a: | | to co dużo klikowców i gmowców robi - szukanie dziury w całym. | JA nie szukam. Prowadzę rozmowę celem ustalenia pewnych faktów i jak mówiłem.. brak zaufania. Gdyby się przez chwilę zastanowić, to RX okłamując nas z tym CD-A stracił by wszystkie swoje PP.. był by zerem ;]
Jeszcze jedno.. ja prawie nigdy nie pisze czegoś by komuś nawtykać. Często ludzie nie potrafią rozgraniczyć kiedy ktoś wyraża swoją opinię, a kiedy po kimś jedzie... zatem jeśli moja wypowiedź tutaj kogoś uraziła:
gomennasai (przepraszam) |
|
|
|
 |
Fanotherpg
Porucznik I'm livin' proof

Pojedynki: tak
Prestiż
|
Wysłany: 08-02-2008, 16:30
|
|
|
| Napisałem dużo a nie większość czy też wszyscy.. |
_________________ Indie since 1997. |
|
|
|
 |
piotrek_kost
Bohater

Prestiż
|
Wysłany: 08-02-2008, 17:21
|
|
|
| Ej nie wiem po co ta rozmowa (i nie wiem po co ja rozmawiam). Niech mówią co mówią, a my to olewajmy... Znowu powiem coś o McO, i znowy to będzie to samo: zrobił grę, gra jest dobra, nikt nie mówi że to badziewie bo jest robiona w klikach. Tak więc jeśli zrobicie coś dobrego to nikt nie będzie wam wciskał że kliki to dolna półka. Ten cytat z forum GMclanu właściwie nie wiem po co dałem... może mi się nudziło?! |
_________________ www.piotrek-kostrzewa.com
 |
|
|
|
 |
|
|