[Inna] Konkurs dla scenarzystów! |
Autor |
Wiadomość |
copperdragon
Bohater Popieram Ice Cold Revolucion

Główny edytor: 
Pojedynki: tak
55382 Prestiż
|
Wysłany: 15-09-2008, 22:14 [Inna] Konkurs dla scenarzystów!
|
|
|
Niewykluczone, że niektórzy już dowiedzieli się o tym, jednak napiszę. Bo może być tu sporo nie niektórych.
Już wyjaśniam: nasz kochany monopolista zorganizował konkurs dla twórców scenariuszy. Pokrótce wyjaśnię, o co chodzi: trwa konkurs Telekomunikacji Polskiej na stworzenie scenariusza do gry RPG. Gra może być osadzona w dowolnych realiach, byle pomysł był oryginalny (czyt. niezerżnięty z innych gier). Prawdopodobnie zwycięski scenariusz zostanie zrealizowany w grze. Szczegóły są na tej stronie: Link.
Uważam, że jest to dość atrakcyjna propozycja, nawet nie chodzi mi tu o nagrody finansowe (10 tys. za pierwsze miejsce, jakby jednak kogoś ciekawiło). Bądź co bądź to okazja, żeby pomysł twórcy zrealizowano w profesjonalnej produkcji, a za to nie zapłaci się kartą MasterCard.
A poza tym mimo wszystko warto wziąć udział. A co!
(mam nadzieję, że tym tematem narobię sobie trochę konkurencji) |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
Pomogła: 259 razy Posty: 3446
33789 Prestiż
|
Wysłany: 16-09-2008, 07:05
|
|
|
Już to widzę: 10K nagrody = profesjonalni scenarzyści w akcji Ale spróbować można... |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 16-09-2008, 11:54
|
|
|
Problem w tym, że ja nie mam pojęcia, jak się scenariusze pisze... |
|
|
|
 |
Wirtualność
Bohater

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
18050 Prestiż
|
Wysłany: 16-09-2008, 13:03
|
|
|
Huh, też to wczoraj zauważyłem Mam zamiar napisać scenariusz, a więc masz konkurencję (której sobie sam nie narobiłeś) . |
|
|
|
 |
Tropik
Plutonowy

Główny edytor: 
4246 Prestiż
|
Wysłany: 24-09-2008, 17:42
|
|
|
Zapewniam Cię, że z mojej strony nie będziesz miał żadnej konkurencji Może i bym coś wymyślił, ale gorzej z napisaniem... |
_________________ tamtomasz.pl |
|
|
|
 |
ciapek
Sierżant

1663 Prestiż
|
Wysłany: 29-09-2008, 21:21
|
|
|
Natchniony pisaniem scenariuszy na szkolne przedstawienia, ostatnio piszę scenariusze, ale do filmów z nadzieją, że kiedyś uda mi się je zrealizować. Scenariusz do gry? Czemu nie? Może nie będę szczególnie silną konkurencją, ale chętnie wezmę udział. |
|
|
|
 |
|