|
Dogrywka 17 Bitwy NB |
| Kto powinien wygrać? |
| Copperdragon |
|
62% |
[ 5 ] |
| CubiX |
|
37% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 21-11-2008, 17:23
|
|
|
| @RX: czy uczestnicy mogą głosować? |
|
|
|
 |
Minty
Stwórczyni omc dr fizyki

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
33795 Prestiż
|
Wysłany: 21-11-2008, 17:34
|
|
|
A co za różnica? I tak można to sprawdzić |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 21-11-2008, 18:25
|
|
|
UWAGA! Mogą występować problemy z pobraniem mojej gry, ponieważ serwer często pada.
W takich przypadkach proszę spróbować później.
Link alternatywny: http://www.speedyshare.com/376571293.html |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 21-11-2008, 21:31
|
|
|
Mi w grze cubixa ołówek się nie rusza ;/
A w spacebar mania podoba mi się pomysł na grę jak i motyw, że nawet menu jest sterowane jednym klawiszem. I to na tą grę zagłosuję. |
|
|
|
 |
Wirtualność
Bohater

Główny edytor: 
18050 Prestiż
|
Wysłany: 21-11-2008, 21:51
|
|
|
Ja też zagłosowałem na grę coppera z tego samego powodu co Fenrir.
@Fenrir: spróbuj naciskać jak najszybciej ->. W sumie to nie jest raczej możliwe wygranie z nimi, wg. mnie. |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 22-11-2008, 00:30
|
|
|
| Wirtualność napisał/a: | Ja też zagłosowałem na grę coppera z tego samego powodu co Fenrir.
@Fenrir: spróbuj naciskać jak najszybciej ->. W sumie to nie jest raczej możliwe wygranie z nimi, wg. mnie. |
Paluchy bolą, ale się udało. Jest jeszcze jeden problem - cały czas mam zero punktów... a udało mi się przejechać spory dystans. |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 22-11-2008, 11:06
|
|
|
| Fenrir napisał/a: | | cały czas mam zero punktów... a udało mi się przejechać spory dystans | A czytałeś w pomocy?
| Pomoc napisał/a: | | jesli przeciwnik wyjdzie do przodu poza widoczny obszar konczysz gre |
Dodam, że bez punktów |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 22-11-2008, 13:48
|
|
|
| CubiX napisał/a: |
| Pomoc napisał/a: | | jesli przeciwnik wyjdzie do przodu poza widoczny obszar konczysz gre |
Dodam, że bez punktów |
Więc aby zdobyć jakieś punkty, muszę go wyprzedzić? Przecież to niemożliwe... |
|
|
|
 |
cx
Starszy chorąży

Główny edytor: 
22 Prestiż
|
Wysłany: 23-11-2008, 09:39
|
|
|
| Fenrir napisał/a: | | Więc aby zdobyć jakieś punkty, muszę go wyprzedzić | Nie musisz go wyprzedzić, tylko nie może ci wyjść poza obszar do przodu. Musisz trzymać duże tempo.
Przeciwnicy jeżdżą z prędkością 1-8, więc jeśli utrzymasz się z prędkością 8-9 jest szansa na drugie a nawet pierwsze miejsce, a siła nie opadnie do zera! |
|
|
|
 |
jarlfenrir
Generał brygady

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
37283 Prestiż
|
Wysłany: 23-11-2008, 15:49
|
|
|
| CubiX napisał/a: | | Fenrir napisał/a: | | Więc aby zdobyć jakieś punkty, muszę go wyprzedzić | Nie musisz go wyprzedzić, tylko nie może ci wyjść poza obszar do przodu. Musisz trzymać duże tempo.
Przeciwnicy jeżdżą z prędkością 1-8, więc jeśli utrzymasz się z prędkością 8-9 jest szansa na drugie a nawet pierwsze miejsce, a siła nie opadnie do zera! |
Potrafię wyciągnąć prędkość około 12, ale trzeba mieć naprawdę palce wyćwicozne, zeby długo taką prędkość utrzymać:/ Jak w pomocy przeczytałem, że jeśli przeciwnik ucieknie za daleko, to koniec gry, sądziłem, że jego nie ma szans wyprzedzić, a punkty zalezą od tego, jak długo się wytrzymało w grze. |
|
|
|
 |
Pozik
Bohater

Główny edytor: 
28094 Prestiż
|
|
|
|
 |
Wirtualność
Bohater

Główny edytor: 
18050 Prestiż
|
Wysłany: 23-11-2008, 21:17
|
|
|
| Fenrir napisał/a: | | Potrafię wyciągnąć prędkość około 12, ale trzeba mieć naprawdę palce wyćwicozne, zeby długo taką prędkość utrzymać:/ Jak w pomocy przeczytałem, że jeśli przeciwnik ucieknie za daleko, to koniec gry, sądziłem, że jego nie ma szans wyprzedzić, a punkty zalezą od tego, jak długo się wytrzymało w grze. |
Chodzi o to że brakuje Ci siły. Głupio CubiX zrobił z tą siłą, powiem szczerze. |
|
|
|
 |
|
|