|
[Strzelanka] Planet Defender |
| Autor |
Wiadomość |
tracersgta
Starszy sierżant Po przerwie :I

Główny edytor: 
Pojedynki: być może
2910 Prestiż
|
Wysłany: 18-05-2011, 20:05 [Strzelanka] Planet Defender
|
|
|
Tytuł: Planet Defender
Gatunek: Strzelanka/Zręcznościowa
Autor: 23 per Day Studio: tracersgta
Opis:
Po wielu latach ciągłych nauk, czytania książek, i ćwiczniach, spełniasz swoje marzenie... zostajesz pilotem statku kosmicznego... dotąd kosmos widziałeś tylko na obrazkach, i w symulatorach... dzisiaj nadszedł dzień pierwszego lotu w kosmos... jednak nagle w twojej kabinie rozległ się alarm... obcy atakują ziemię... co dalej? Zdecyduj sam w grze Planet Defender...
Zrzuty ekranu:
Komp mi się wiesza jak wrzucam skriny, więc narazie nie ma...
Uwagi:
Proszę o w miarę realistyczne dźwięki wystrzału laseru... Bradzo mi zależy... |
_________________ Była lekka 4 letnia przerwa od klików :I |
| Ostatnio zmieniony przez tracersgta 21-05-2011, 07:17, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Vader
Chorąży Nastoletni emeryt

Główny edytor: 
3177 Prestiż
|
Wysłany: 19-05-2011, 16:52
|
|
|
| No mógłbyś jeszcze trochę rozpisać fabułę, a screeny naprawdę wiele by nam pomogły przy ocenie, więc się wstrzymam. |
|
|
|
 |
Aleks
Moderator Wilczek

Główny edytor: 
28588 Prestiż
|
Wysłany: 19-05-2011, 20:28
|
|
|
| tracersgta napisał/a: |
Grafika nie będzie rewelacyjna... Dźwięki też nie... |
Nie rób gier pod masówkę! stwórz coś dając z siebie więcej inwencji. Nie potrafisz zrobić dobrej grafiki? to zrób w stylu 8 bitowców (retro) |
|
|
|
 |
Neoqueto
Moderator Akcelerator

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
7976 Prestiż
|
Wysłany: 19-05-2011, 22:24
|
|
|
Jeśli nie umiesz dać, lub próbować dać z siebie wszystkiego to nie rób gier.
Nie wolno przewidywać opinii z perspektywy obserwatorów.
Jeżeli piszesz, ze grafika nie będzie rewelacyjna, to zgodnie z powyższym zdaniem przyjmuję to jako Twoją opinię na temat grafiki, jak bardzo będziesz zadowolony z własnego dzieła.
Jeżeli nie będziesz zadowolony w żadnym stopniu - nie dałeś z siebie wszystkiego. Musisz chociaż raz powiedzieć "ale mi super wyszła ta animacja". Wtedy będzie to już jakiś stopień zadowolenia i można zacząć mówić, że dałeś z siebie wiele.
To tylko taka mała rada wedle mojej pseudofilozofii. Nie musisz się z nią zgadzać . Odnośnie tego, to sama nazwa studia powinna być nie 23 per Day, ale 24, przecież wedle mojej pseudofilozofii należy dawać z siebie wszystko .
Jeśli to będzie naprawdę dobrze zrobione połączenie gry defence i kosmicznej strzelanki, bo tak wywnioskowałem, z niestety krótkiego, opisu, to może być wypas koks. Trzymam kciuki. |
_________________ Jeśli otrzymałeś pomoc - pamiętaj o przyznaniu punktu Pomógł! |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 19-05-2011, 23:32
|
|
|
Najważniejsze, aby gra została ukończona (: resztę da się wypracować kolejnymi produkcjami (jeśli masz w planach takowe). Po prostu nabrać jeszcze doświadczenia i z produkcji na produkcję stawiać sobie poprzeczkę co raz to wyżej (na tyle na ile czujesz się pewien, że dasz radę).
Również trzymam kciuki. |
|
|
|
 |
tracersgta
Starszy sierżant Po przerwie :I

Główny edytor: 
2910 Prestiż
|
Wysłany: 21-05-2011, 07:12
|
|
|
| Neoqueto napisał/a: | | Jeśli nie umiesz dać, lub próbować dać z siebie wszystkiego to nie rób gier. |
Ty to umiesz zmotywować
| zetcom napisał/a: | | Najważniejsze, aby gra została ukończona (: |
Szanse że NIEukończę tej gry to ułamki procenta ... Niewiem tylko w jakim terminie...
| Neoqueto napisał/a: | | Odnośnie tego, to sama nazwa studia powinna być nie 23 per Day, ale 24 |
Wiedziałem... wiedziałem, że ktoś tego uczepi Chciałem się wyróżnić, ponieważ 24 brzmi... klasycznie...
| Neoqueto napisał/a: | | Jeżeli nie będziesz zadowolony w żadnym stopniu |
Robię swój pierwszy, na poważnie projekt...
| Neoqueto napisał/a: | | Jeśli to będzie naprawdę dobrze zrobione połączenie gry defence i kosmicznej strzelanki |
Gra będzie w podobnym stylu co "Taki mini-silniczek 2"... Jednak podobnym ponieważ będzie wiele innych rzeczy...
Cieszę się że trzymacie za mnie kciuki... Fabułę zaraz zmienię... |
_________________ Była lekka 4 letnia przerwa od klików :I |
|
|
|
 |
|
|