|
|
|
|
b00mber |
| Autor |
Wiadomość |
Ayth
Podporucznik

Główny edytor: 
Pojedynki: nie
7700 Prestiż
|
Wysłany: 02-02-2012, 15:50
|
|
|
| Cytat: | | Se nowe okulary kup. ja kupiłem i się cieszę. | nie dzięki moje życie uratował program który zwie się "program Lupa" |
|
|
|
 |
Andrzejek98
Plutonowy

Główny edytor: 
1163 Prestiż
|
Wysłany: 03-02-2012, 02:50
|
|
|
| Klo napisał/a: | | Cytat: | | Se nowe okulary kup. ja kupiłem i się cieszę. | nie dzięki moje życie uratował program który zwie się program Lupa |
Ja też mam ekran "FULL HD", ale latać z Lupą po takim ekranie nie będę
A tak poza tym mam własną lupę, i podpalam nią niegrzecznych klikowców. |
|
|
|
 |
Shivek
Sierżant

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
1052 Prestiż
|
Wysłany: 05-02-2012, 17:04
|
|
|
Siemano!
Dziś rano wróciłem z obozu zimowego do Austrii. Pamiętam o projekcie, nie bójta się ludziska.
Jednakże muszę oznajmić, iż dzisiejsza wersja silnika nie pozwala na większe zmiany w projekcie, ze względu na fakt, iż im więcej uzywam detektorów, tym bardziej gubię się w kodzie i jest większe prawdopobieństwo na wystukanie jakiegoś błędu w klikodzie.
Dlategóż muszę jak najszybciej dostosować silnik do wykrywania "per kratka" w tablicach.
Od jutra prace będą wznowione!
[ Dodano: 18-04-2012, 21:13 ]
Siema! Projekt jest nadal kontynuowany, teraz bawię się implementacją lua! Tworząc teraz silnik szczególnie zwracam uwagę na to, żeby przyszła społeczność w łatwy sposób mogła napisać własne modyfikacje.
[ Dodano: 17-11-2012, 17:39 ]
Siema, dawno mnie nie było i znów wróciły mi chęci do tworzenia projektu, zastanawiam się nad nadaniem nazwy silnikowi ;d
Jeszcze raz zacznę od podstaw, przewiercę kilka starszych wersji projektu i wyciągne ponownie wnioski. Jednak jestem dobrej myśli, więc z dnia na dzień będę chyba się rozliczał z dokonań |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|