NukeBoards - Kreatywność przede wszystkim
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  DownloadDownload
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
8 Bitowy Królik/8-BIT Królik
Autor Wiadomość
Sporek 
Bohater
Producent Wody w Proszku

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: TGF
Pojedynki: być może

15764 Prestiż
Wysłany: 27-03-2012, 20:32   8 Bitowy Królik/8-BIT Królik

Tytuł: 8 Bitowy Królik/8-BIT Królik

Gatunek: Zręcznościówka

Autor: Ja

Opis:
Gra powstanie, opis jest tu:
http://www.youtube.com/watch?v=nPa3SqWclTM < NIE MUSICIE ODPOWIADAĆ NA MOJE PYTANIE, OPIS GRY JEST W ŚRODKU FILMIKU
Nie ma tu gameplayu, ale opisałem tam co nie co.

Uwagi:
Dlaczego robię ten temat, nawet jeżeli obiecałem ? Bo chcę zaklepać nazwę, nagłowiłem się nad jej wymyśleniem :)

Co do tematu:
Nie musicie odpisywać, ten temat jest po prostu abym zaklepał projekt, poza tym i tak nie pojawi się nic, bo mam słaby komputer. Ale animacje projektuje w zeszycie w kratkę, królik też jest zabezpieczony, wszystko mam na kartce, więc w razie awarii komputera będzie dobrze :)
EDIT:
A jednak ! Dodaję Screena !

Lecz jest to wersja taka bez niczego prawie, tylko ludzik, drzewka, trawka i tyle.
Ostatnio zmieniony przez Sporek 28-03-2012, 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

Wackyjackie 
Bohater
Starszy Chorąży Sztabowy Randomu

Główny edytor: MMF2 Dev
Drugi edytor: Stencyl
Pojedynki: nie

36332 Prestiż
Wysłany: 28-03-2012, 19:42   

Ładne :) . Na filmiku dużo się nagadałeś, ale nic dokładnego o grze się nie dowiedziałem. Jedynie oczywiste rzeczy, coś w stylu, że w platformerze się chodzi (tak twoją wypowiedź zapamiętałem). A patent z uciekaniem przed ścigającym nas ekranem nie jest nowy :) . Wolałbym bardziej zwykłego platformera, niż taką zręcznościówkę, ale też nie wiem jak to wyjdzie w grze, także czekam.

Spoiler:

Sporek 
Bohater
Producent Wody w Proszku

Główny edytor: Fusion 2.5 Dev
Drugi edytor: TGF
Pojedynki: być może

15764 Prestiż
Wysłany: 28-03-2012, 20:40   

Wackyjackie napisał/a:
Ładne :) . Na filmiku dużo się nagadałeś, ale nic dokładnego o grze się nie dowiedziałem. Jedynie oczywiste rzeczy, coś w stylu, że w platformerze się chodzi (tak twoją wypowiedź zapamiętałem). A patent z uciekaniem przed ścigającym nas ekranem nie jest nowy :) . Wolałbym bardziej zwykłego platformera, niż taką zręcznościówkę, ale też nie wiem jak to wyjdzie w grze, także czekam.

Spoiler:

Dzięki, za to że ładne. Co do filmiku to i tak był taki chaotyczny więc nie miałeś nic z niego rozumieć xD W grze może pojawią się elementy ze zwykłych platformówek, jednak uciekanie to będzie główny cel gry. Może patent przed uciekaniem nie jest nowy, jednak sam na niego wpadłem :) Fajny pseudo 8 bit xD I jeszcze taka informacja co do mojej gry, jak są takie małe cząsteczki i lekko zamazany obraz jak widać na screenie, to ten obraz będzie tak jakby szumił, tak dla efektu.

Odpowiedz do tematu