|
|
|
|
8 Bitowy Królik/8-BIT Królik |
| Autor |
Wiadomość |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
15764 Prestiż
|
Wysłany: 27-03-2012, 20:32 8 Bitowy Królik/8-BIT Królik
|
|
|
Tytuł: 8 Bitowy Królik/8-BIT Królik
Gatunek: Zręcznościówka
Autor: Ja
Opis:
Gra powstanie, opis jest tu:
http://www.youtube.com/watch?v=nPa3SqWclTM < NIE MUSICIE ODPOWIADAĆ NA MOJE PYTANIE, OPIS GRY JEST W ŚRODKU FILMIKU
Nie ma tu gameplayu, ale opisałem tam co nie co.
Uwagi:
Dlaczego robię ten temat, nawet jeżeli obiecałem ? Bo chcę zaklepać nazwę, nagłowiłem się nad jej wymyśleniem
Co do tematu:
Nie musicie odpisywać, ten temat jest po prostu abym zaklepał projekt, poza tym i tak nie pojawi się nic, bo mam słaby komputer. Ale animacje projektuje w zeszycie w kratkę, królik też jest zabezpieczony, wszystko mam na kartce, więc w razie awarii komputera będzie dobrze
EDIT:
A jednak ! Dodaję Screena !
Lecz jest to wersja taka bez niczego prawie, tylko ludzik, drzewka, trawka i tyle. |
| Ostatnio zmieniony przez Sporek 28-03-2012, 22:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wackyjackie
Bohater Starszy Chorąży Sztabowy Randomu

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
36332 Prestiż
|
Wysłany: 28-03-2012, 19:42
|
|
|
Ładne . Na filmiku dużo się nagadałeś, ale nic dokładnego o grze się nie dowiedziałem. Jedynie oczywiste rzeczy, coś w stylu, że w platformerze się chodzi (tak twoją wypowiedź zapamiętałem). A patent z uciekaniem przed ścigającym nas ekranem nie jest nowy . Wolałbym bardziej zwykłego platformera, niż taką zręcznościówkę, ale też nie wiem jak to wyjdzie w grze, także czekam.
|
|
|
|
 |
Sporek
Bohater Producent Wody w Proszku

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: być może
15764 Prestiż
|
Wysłany: 28-03-2012, 20:40
|
|
|
| Wackyjackie napisał/a: | Ładne . Na filmiku dużo się nagadałeś, ale nic dokładnego o grze się nie dowiedziałem. Jedynie oczywiste rzeczy, coś w stylu, że w platformerze się chodzi (tak twoją wypowiedź zapamiętałem). A patent z uciekaniem przed ścigającym nas ekranem nie jest nowy . Wolałbym bardziej zwykłego platformera, niż taką zręcznościówkę, ale też nie wiem jak to wyjdzie w grze, także czekam.
|
Dzięki, za to że ładne. Co do filmiku to i tak był taki chaotyczny więc nie miałeś nic z niego rozumieć xD W grze może pojawią się elementy ze zwykłych platformówek, jednak uciekanie to będzie główny cel gry. Może patent przed uciekaniem nie jest nowy, jednak sam na niego wpadłem Fajny pseudo 8 bit xD I jeszcze taka informacja co do mojej gry, jak są takie małe cząsteczki i lekko zamazany obraz jak widać na screenie, to ten obraz będzie tak jakby szumił, tak dla efektu. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|